Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(02-05-2025, 03:41 PM)Mekenzi Пише:  
(02-05-2025, 10:27 AM)Горски штаб 52 Пише:  Тај редовно служи и вршењу ''изборног инжењеринга''. Пријављује по 150-ак људи (који живе ван Београда) на адресу зграде која је у његовом власништву, како би им омогућио да гласају у Београду.

Зато, да би Влада могао поново неометано да води своје бизнисе, Срби, ударимо на студенте! Да се Влади и шефу му врате мир и стабилност!

Кидање Кидање Кидање

Kaки 150 испод мелеон ипо ништа...

Види ми смо некада давно радили изборе.

Избори у Србији су најјчисти избори.

Да неко пријави 150 људи на један стан ај немој да се зезамо и спрдамо.

Бирачки списак је отворен. Свака политичка странка сваки политички субјект који се кандидује на изборима има право увида у бирачки списак.

ОЕБС, ЦРТА и остали који контролишу изборе, изборни систем и изборну кампању имају увид у Бирачки списак.

Да било ко пријави 150 лица на један стан или адресу ,ОЕБС и њихови посматрачи би поништили изборе и сматрали би их недемократским.

Изборни систем и сами избори у Србији су међу најбољима у Европи. Преко 60% бирачких одбора добијају опозиционе странке.

У Републичкој изборној комисији седи 70% опозиционих представника.

Сваки опозиоциони представник из Републичке изборне комисије има увид у Бирачки списак.

Сваки опозиоциони одборник који седи у скупштини и члан је одбира за изборе има увид у Бирачки списак.

Ставити 150 људи у Бирачки списак је немогуће, као што је неногуће пријавити 150 лица на једну гајбу, то би сигурно беко приметио и сигнализирао јер је то једна од већих изборних неправилности.

Тако и теби савет горски смањи нхд1,новас1 и ложење на студенте преко друштвених мрежа..

Није га шутнуо у д..него у ранац...

Ако ћеш у главу, у згради дотичног је пријављено тачно 154 бирача за београдске изборе.
И пријављено је и сигнализирано је. И ником ништа.
Што се тиче Горског, Горски нема телевизор у кући. Информер (милошевићевци) = Н1 (стамболићевци).

Што рекао један форумаш, да цитирам - много паламудиш за неког ко се спрема за пут вечни.
Ради ли Бањица суботом? Ваљда ћеш нас оставити мало на миру преко викенда.
Знамо и без тебе шта пишу Информер и Вечерње Новости.
Одговори

Сигнализирано је тако што су после избора Ђилас и Мариника са Жаклином Таталовић са камерманон Н1 ишли по кућама да питају да ли су пријавњена та и та лица, и сва лица су била ту пријављена а бројеви су били на месту само што бфој 2 има више улаза...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Знате шта ће бити посластица, волео би да ови екстремни левичари, анархисти из круга београдске двојке ти граџанистички професори и ти лаћиато, маћиато студенти дођу на влас'.  

Па кад крену:

- Увођење геј Бракова.

-Признање Косова и пуштање у УН.

- Проглашење Милорада Додика и целог врха РС за ратне злочине и геноцид.  Хапшење и смештање на дугогодишње робије.

-Клањање у Поточарима. Можда падне и неко трчање до Сребренице пошто су сад у доброј форми. Ако су трчали кроз НДХ, ваљало би до Сарајева преко Сребренице....

-Увођење санкције Русији, и окретање укронацистичкој Европи. Јер ЕУ нема алтернативу.

-Наставак прогона породице Карађорђевић.

-Сатанизација Српске цркве, поготово Патријарха..

-Опет уништавање војне технике и смањење војске и сатанизација официра ВС.

-Укидање Војних база у Зони копнене безбедности.

Вели ође један (додуше на другој теми)  новосрб и недовршени Срб и анархиста да Државно уређење Србије треба да буде као Зубна амбуланта....  Скојевац Кидање

Кукууу и лелее...

И да за крај ове посластице: Мени ће се горски за све извињавати, само да Самарџић не обрише форум и да остане све овде записано, па да се подсећамо и забављамо док читамо шта су биле писаније "Како су се неки форумаши дивили лаћиато и маћиато студентима да ће да им донесу бољи живот" Кидање  као што се подсећамо и богоугодно годи да читајући писаније пок. Просветара (Бог да му душу прости).

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

- Увођење геј Бракова. - Ана Брнабић.
-Признање Косова и пуштање у УН. - Одрадио Вучић Бриселским и Охридским споразумом.
- Проглашење Милорада Додика и целог врха РС за ратне злочине и геноцид. - Када је Младић осуђен на доживотну робију, Вучић је истог дана јајарски изјавио да треба да гледамо у будућност и причао је о новим фабрикама.
-Клањање у Поточарима. - Одрадио Вучић.
-Увођење санкције Русији, и окретање укронацистичкој Европи. Јер ЕУ нема алтернативу. - Вучић је један од главних европских снабдевача оружјем Украјинске армије (вредност до сада послатог оружја је око милијарду евра). ЕУ га је и довела на власт, јер је стао иза овог другог слогана.
-Наставак прогона породице Карађорђевић. - Вучић се до имбецилности диви Јосипу Брозу, а на најаве Александра Карађорђевића да ће се судским путем борити за оно што му припада, Вучић му је хохштаплерским тоном поручио да ''плати струју''.
-Опет уништавање војне технике и смањење војске и сатанизација официра ВС. - За време Вучићеве власти, од војске је направљена спрдња (највише преко комунисте Александра Вулина), а број професионалних војника је троструко мањи од предвиђеног (4.000 уместо 12.000). Да не причам о платама војника, условима живота и рада, опреми итд.
-Сатанизација Српске цркве, поготово Патријарха. - О овоме неки други пут, подробније и нашироко.

Седење Александра Вучића у фотељи премијера или председника Србије ништа се не разликује од опције у којој би у истој фотељи седела Наташа Кандић.

И ја се такође надам да форум неће нестати, па да све што си писао остане забележено.
Као нпр. за пок. Просветара. Овде се мало мало па позиваш на њега, а највише си га ти спрдао и подсмевао му се.

Него, срећа што те овде више нико и не схвата за озбиљно. Знају сви зашто си овде.
Одговори

Људи моји,јесте видели Ђокића како није дао изјаву НДХ1,после састанка са Мацутом?Да ли је пуштен низ воду или је само љут?А ко се љути....Сад још очекујем да дође да гостује на Информеру?
Одговори

Тако је Горски... е сад си га живог сахранио општепознатим чињеницама.
Него, ајд све то него ће остати без посла, тј треће смене, као и онај његов СНС пајташ "milan"Јок

Међутим,

Кад се већ позива на покојног Просветара, да се подсетимо шта је често писао, па ка'е...

БАЛАВИ ЋЕ СРБИЈУ ЖИВУ САР'АНИТИ УКОЛИКО ВОЈСКА НЕ ИНТЕРВЕНИШЕ ХИТНО, КАКВЕ ДЕМОНСТРАЦИЈЕ, КАКВИ БАКРАЧИ!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Замолили би лице са слике да нам не шаље у три сата ноћу приватне поруке, ми више то не отварамо нити улазимо у приватне поруке, тако да џабе шаље.                                                        
Ако му је потребна помоћ нека потражи стручну озбиљну помоћ, ми му једимо можемо само молитвом и споменути га у молитивиии Госпооодеее Пооооммммиллллуууујјј

[Слика: 778.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: viber-image-2025-05-01-22-32-43-464-1024x768.jpg]

Drugarice i drugovi, Srbija trenutno prolazi kroz duboku političku krizu kojoj se ne nazire jasan kraj, a koja je u svojoj suštini borba dve buržoaske frakcije čiji su interesi u istoj meri oprečni interesima radničke klase. Stoga mi pozivamo radni narod naše domovine da stupi u borbu za istinske vlastite interese, a ne da se svrstava u tabore “ćacija” ili “pumpadžija” u koje ih gura vladajuća klasa, tako praveći poguban razdor među radnim ljudima.

Sekretarijat NKPJ,

Sekretarijat SKOJ-a,

Beograd,

01.05.2025.

Скојевац

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Момци стигли... Сутра бродић и Света Гора (објављено пре два дана)

https://www.facebook.com/photo?fbid=7017...1690407377

Студенти ходочасници стигли на Хиландар (објављено 03. 05. 2025.)

https://vesnik017.rs/studenti-hodocasnic...-hilandar/

Ово је од данас

Извори: Четникуша и Принцип

https://x.com/cetnikusa_1/status/1919108...89/photo/3

https://x.com/Princip_shop/status/1919142909300846873
Одговори

(04-05-2025, 07:22 PM)Mekenzi Пише:  Замолили би лице са слике да нам не шаље у три сата ноћу приватне поруке, ми више то не отварамо нити улазимо у приватне поруке, тако да џабе шаље.                                                        
Ако му је потребна помоћ нека потражи стручну озбиљну помоћ, ми му једимо можемо само молитвом и споменути га у молитивиии Госпооодеее Пооооммммиллллуууујјј

Не наседај на провокације...
Огадише људима протесте, неће више нико изаћи нигде кад види ко и како протестује. Само тешка несрећа ће опет дићи народ (руљу).
Одговори

(05-05-2025, 05:55 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(04-05-2025, 07:22 PM)Mekenzi Пише:  Замолили би лице са слике да нам не шаље у три сата ноћу приватне поруке, ми више то не отварамо нити улазимо у приватне поруке, тако да џабе шаље.                                                        

Не наседај на провокације...
Огадише људима протесте, неће више нико изаћи нигде кад види ко и како протестује. Само тешка несрећа ће опет дићи народ (руљу).

Не наседам, лице ми тако шаље поруке. 

Ово лице треба да потражи озбиљну стручну здравствену помоћ. Није да га вређам, већ да покуша да спасе своју душу.

Ми приватне поруке не читамо, џаба шаље.

Горски ми јавио да је било за први мај милион и двеста хиљада људи на протесту   Кидање

Протести су угашени ово сад могу да разбију радници обезбеђења а не полиција.

Остали анархисти и левичари и тако ти полупани ликови + остаци демократске опозиције.

Протести су изгубили смисао и суштину и нема те енергије више, још иде лето Ада, море, одмори, остаће само клошаријада и ове којима фду плаћа дневнице од донација.

Ред је да се покуша формирати права патриотска опозиција.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-05-2025, 11:30 PM)Митић Пише:  Момци стигли... Сутра бродић и Света Гора (објављено пре два дана)

https://www.facebook.com/photo?fbid=7017...1690407377

Студенти ходочасници стигли на Хиландар (објављено 03. 05. 2025.)

https://vesnik017.rs/studenti-hodocasnic...-hilandar/

Ово је од данас

Извори: Четникуша и Принцип

https://x.com/cetnikusa_1/status/1919108...89/photo/3

https://x.com/Princip_shop/status/1919142909300846873
Митућу, Јел ћуте испред Хиландара 16 минута.?

а јел пиште пиштаљкама и праве буку након тога?

Јел певају ко не скаче тај је ћаци са монасима..

Зна ли се шта...

Питам да не буде да нису испоштоваи ритуале...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

И онда нису ни укронацисти ни еунацисти већ ђеца...

[Слика: Screenshot-20250505-180917-724.png]

А кад Цар уђе у Берлин....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја и заборавио на те на Хиландару,ја пратим само ове маратонци,јер и НДХ1 њих прати...јер што НДХ1 не забележи,то се није десило...Стигли су у Минхен,дочекани на црвеном тепиху,ал је занимљиво како улазе,тј утрчавају,пуни снаге и са осмехом,ја бих се уморио и бусом да сам ишао...Заборавио још нешто ,постоји током протеста још једна аномалија,а зове се Монах Михаило,нити је монах,нити Михаило....видим да је кадио студенте....
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: milan, 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним