(Јуче, 09:31 AM)milan Пише: Небио му у кожи...Можда се преобрати,знам многе који су се окренули....Може да покуша...
Ни ја неби волео да сам у његовој кожи...Вероватно мора да попије већу количину ракије да се анестезира мало...
Мени жао Борка Пушкића и Ивана Костића из Двери.
Борко је окорели националиста и окорели антинатовац.
Иван је окорели Русофил.
Добри момци и породични људи.
Обојица се састајали са Сергејем Лавровим, Маријом Захаровом, Депутатима Руске думе, Високим Званичинцима Јединствине Русије...
И то смо ми све сазнавали од Шумадинца овдашњег који је био окорели Дверовац...
Чак се и он виђао и састајао са Бошком док је био председник Двери. Виђали се по Равној Гори, по Краљеву. Мислим није Бошко хтео да се виђа са Шумадинцем, него га овај витлао, као што анархисти и левичари "студенти" витлају усташке европарламентарце по Бриселу и што им шаљу поздраве и пољупце.
На крају наш Шумадинац издаде Борка, Ивана, Двери. и оде ти он са левим анархистима, Наташом Кандић, Аљбином Куртијем, Тонино Пицуолом и осталом усташијом, шиптаријом, муслиманима из Санџaка, недовршеним Србима или ти аутошовинистима из Београда...
Шта'ш а стварно је био кул лик...
Него, Миланче, која је следећа спортска дисциплина анархо левичарских нво студената, знали се шта?
Пливање ЛаМаншом до Лондона.
или можда прелетање Атлантика Балоном. Имају они они њихови анархисти из гринпис-а врхунске балоне, добро би им дошло....