Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Наравно да не верујем ,да ли ико нормалан у то верује...Мада знам некога ко верује,а ти га знаш...
Одговори

(10-05-2025, 12:20 PM)milan Пише:  Наравно да не верујем ,да ли ико нормалан у то верује...Мада знам некога ко верује,а ти га знаш...

Паааа... ми смо познавали ође једног који је био на страни победе, који је био уз Русију који је био русофил, који је био уз Борка Пушкића једног од најјвећих антинатоваца у Србији...

Кад јуче се нисмо шлогирали, ај тамо на твитеру има будала шугословена који подржавају ове анархисте, ал ође да он качи  крваву петокраку са све шугословеннском војском са све војном парадом из 75-те када је офарбани аустроугарски хоштаплер и мађарска чива надзирао ту параду ми нијесмо веровали.

Ми имао озбиљан простатитис, и то када смо видели морали смо 3х трк у нужник и два простамола смо морали попити лептејебо...

Са таким стварима ође нема заебанције. Ми кад видимо крваву петокраку нами озбиљно може да позли....

Него, миланче, које су акције даље анархиста, шта веле за даље, влашка магија, црна магија, милан тарот, бели маг, нумерологија, видовита Бранка....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја мислим да је следеће штрајк деце у вртићима и беба у јаслицама...Да,има још нешто,мени ново,јесте акција Попричају са студентом,идеш код њега питаш га нешто,он ти одговори...врло племенита мисија...а друго је подакција,ове акције,а то је Студент у селу...Ја већ видим Студента који долази у село,и пита наше сељане ,шта треба да се помогне ...Па сада они кажу треба да се почисти штала,они узимају лопате и чисте шталу,треба да се покоси,узимају косе(не тримере) и косе,као наши преци,треба крава да се помузе ,одмах хоклицу и поред краве,само да се не задеси да погреше,па узму бика (иде пријава Заштити права животиња) и наравно све бесплатно,ако ти неко тражи паре за то,ти га пријавиш пленуму и одмах суђење...као некадашње мобе...Тако да Мекензи,дивна је наша омладина и студенти...
Одговори

(10-05-2025, 02:26 PM)milan Пише:  Ја мислим да је следеће штрајк деце у вртићима и беба у јаслицама...Да,има још нешто,мени ново,јесте акција Попричају са студентом,идеш код њега питаш га нешто,он ти одговори...врло племенита мисија...а друго је подакција,ове акције,а то је Студент у селу...Ја већ видим Студента који долази у село,и пита наше сељане ,шта треба да се помогне ...Па сада они кажу треба да се почисти штала,они узимају лопате и чисте шталу,треба да се покоси,узимају косе(не тримере)  и косе,као наши преци,треба крава да се помузе ,одмах хоклицу и поред краве,само да се не задеси да погреше,па узму бика (иде пријава Заштити права животиња) и наравно све бесплатно,ако ти неко тражи паре за то,ти га пријавиш пленуму и одмах суђење...као некадашње мобе...Тако да Мекензи,дивна је наша омладина и студенти...
Кидање  Кидање Кидање

Хм Миланче враголанче...

Па они из круга двојке нису изашли, ђе ће у села.

Подсети ме на једну личну причу.

Имам ја тамо по тим београдима неку даљу рођаку студенткињу сад је блокадерка (анархиста).

И она чула прошле године да се добро плаћа брање малина.

Спакују се она и другарица и оду у околину Ивањице да беру малине.

У 9 сати зове их газда, каже девојке ја ћу вам платити карту до Београда само да Вас више не видим на имању. Оне за два сата набрале 10% колико други радници.

Тако да од студената на селу нема ништа само штета може да бидне!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ха,ха,ха...Изгледа да ја нисам добро разумео ,није то акција,него ООУР Студент у селу,па ООУР Причај са студентом и слично....Они су подељени на ООУР-е,јел ти то нешто познато?
Одговори

Чуј, они ће бранити Сирома'

https://www.facebook.com/reel/3729371744021423
Одговори

(10-05-2025, 05:58 PM)Јаков Сремац Пише:  Чуј, они ће бранити Сирома'

Јели Сремац, знали се шта која је дрога у питању?

Овом да даднемо мотику да нам копа виноград неби ни пола реда стигао онесвестио би се..

Овакве карикатуре неби дан издржале у војсци...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јел ово онај бубњар из музичке школе Yamaxa ?Није студент.Хоће Трећи српски устанак?Шта би на овог рекао Мисита?Мекензи,зна ли се колико је било људи?Милион или два?
Одговори

(09-05-2025, 07:13 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-2c08932f22f5ca2d3fc670f812d1e629-V.jpg]

Да подсетимо ове СНС ботове.... Партизанштина и Ћациленд

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(10-05-2025, 06:53 PM)milan Пише:  Јел ово онај бубњар из музичке школе Yamaxa ?Није студент.Хоће Трећи српски устанак?Шта би на овог рекао Мисита?Мекензи,зна ли се колико је било људи?Милион или два?

Ту си негде.  по Горском и Шумадинцу је та цифра мелеон- два.

Ми их пребројали 27 у главу. Ови што су били у Лозници.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-05-2025, 05:58 PM)Јаков Сремац Пише:  Чуј, они ће бранити Сирома'

Па ха ха ха  Кидање Кидање Кидање

Овај што ће да брани је неки бубњар, вели дипломирани и вели да је пај сад професор бубњева....

Ел зна неко где да упишемо смер за Бубањ...

[Слика: Screenshot-20250510-215508-876.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: IMG-1e676b1a91104e07fc3a2a05f5282526-V.jpg]

Вечерас Ваљево пумпа!!! 

Паметнији не попушта, паметнији се организује!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

А ти си музичар ?Не,мислим јесам.Значу јеси?Не,нисам...

Погледајте ову слику претходну и снимак...Ставио шајкачу и бркове,да би изгледао као неки Солунац ...Ово је страшно.
Одговори

(10-05-2025, 10:46 PM)milan Пише:  А ти си музичар ?Не,мислим јесам.Значу јеси?Не,нисам...

Погледајте ову слику претходну и снимак...Ставио шајкачу и бркове,да би изгледао као неки Солунац ...Ово је страшно.

Кидање

Kаква превара, а лик је 100% аутошовиниста и другосрбијанац и атеиста имате његове профиле па погледајте...

Што се тиче "пумпања" и паметан се организује и те глупости...испумпало се.. а паметни се више не организују...

Ово што шумадинац  качи, јесте фазон да они сада седну у аута и дођу из Београда где се "пумпа" одраде своје перформансе, ћутање од 16 минута, ко не скаче тај је ћаци, попале пар беналки, сликају се за друштвене мреже, то се помезно објави на друштвеним мрежама и ај здраво назад за Београд.

Занимљиво и то да се њихова "пумпања" углавном ноћу по мраку одвијају да и згледа како их је јако пуно, сад овде што је Шумадинац објавио и када се среди у видео продукцији и убрзају видеа ти мислиш да их је бар 10 хиљада, оно у реалности није их било више од 500 па до 1000 са све београђаним и њиховим путујућим циркусом.

Они су исмевали напредњаке како су путујући циркус, како имају ботове, како раде за сендвиче, како се понижавају што иду од врата до врата а то све исто и они раде

Имају путујући циркус, имају и ботове, имају и бољу клопу од сендвича и иду људима врата до врата по селима...

Па која је онда разлика између ових и оних на власти?

"Да сјаши курта да би узјашио мурта"

Него, мучи ме једно питање:

ЗАШТО ОНИ ГОТИВЕ  ТОЛИКО ОНОГ УСТАШУ ТОНИНА ПИЦУЛУ?? ЕВО ВЕЋ СЕДМИ ДАН ДА НЕ ПРОЂЕ ДА СЕ НЕКО ОД ЊИХ НЕ СЛИКА СА ЊИМЕ..

У чему је фора са Пицулом?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним