(14-05-2025, 09:04 PM)Горски штаб 52 Пише: (14-05-2025, 07:30 PM)milan Пише: (14-05-2025, 06:54 PM)Шумадинац Пише: ![[Слика: IMG-e4b9df06a03027db7df055398601b05e-V.jpg]](https://i.postimg.cc/wBRH4xYX/IMG-e4b9df06a03027db7df055398601b05e-V.jpg)
Ништа од овога није издаја,а тек нема везе ни са Вучићем...Јел ишта од овога било пре Вучића,можда је било и горе,то можемо дискутовати?Шумадинац ,јеси ли ти студент?
Укидање српских институција на Косову није издаја?
Благо нама с вама.
Предложио бих Шумадинцу да се, као и сви ми остали, искључи из дискусије са вама и остави вам ову тему за напредно дивљање и информерисање, па да имамо за 5-10 година у архиви интерни Информер колегијум. Ваља нам се и насмејати.
Надам се једино да сте бар обојица достигли ниво Драгана Ј. В. или макар Ђуке биз..., овај, адвоката или неког сличног ухлеба.
Да радите ово што радите без озбиљне финансијске надокнаде, греота...
Знаш ли ко је и када потписао укидање српских институција на Косову и Метохији?
Милошевић је то финиширао и потписао капитулацију звану Кумановски споразум и повукао је цео држави апарат са Косова и Метохије и препустио га НАТО пакту и Западним силама које су учк тероеостима дали легитимитет и власт.
После је дошао Атхисари итд...
Вучић је дошао на крају приче када је све већ било готово.
И једна врло важан детаљ Србима су пуна уста Косова и Метохије а 99,9% Срба са територије Србије не жели не да живи на Косову него не жели да живи у целом Рашком и доле региону око Косова.
Novosrb жели да живи у градовима. Жели и сања Београд и Београд на води. Воли град, тржне центре, Аду, културне догађаје.
Каже ми једна даља рођака из Прокупља ја једино могу моју децу да водим да гледају 4-5 излога ових пар локала у Прокупљу што је остало а деца у Бдограду имају све живо.
Према томе то смарање од 100 година ко је издао Косово није у моди.
Ми постављамо питање,:
Хоће ли Срби да живе и да насељавају Косово или неће.
Да ли Срби желе да живе као novosrb и да им је битан Big, galerija, Ušće, базени, кафићи, теретане, Ада, театри, калиш...
Оптуживати ко је издао Косово???
Па у Задњих 200 година сви српски Владари су територију Косова и Метохија препуштали Шипрарима.
Броз им је фактички дао Косово Репубљик, Е када су се Срби пробудили 1989 године схватили су да Срба ни нема на Косову да је од 70% Срба остало 20% и ту је био крај. Албанци су били огромна већина.
Ратови 90-их само су убрзали нестајање Срба на Косову и Метохији.