Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

Сигурно је да на политичкој сцени РС настала нова ситуација. Много сателитских странки око СНСД има. У почетку су оне добре, изгледају као тјелесна стража, али релативно мало њихових чланова се "намири". Настаје нервоза, а онда оне постају омча око врата. СНСД је принуђен да изнова тражи нове сателите, али то постаје све тежи камен
Одговори

Због специфичности политичког система у Републици Српској, не треба сматрати ове резултате лакмус папиром. Додик није неки стратег али има инстикт кафанског табаџије тако да ће он нешто спремити већ. Међутим, оно синоћ што је причао је, у најмању руку, дегутантно. Зрело за шамарање.

Уколико га за две године дефинитивно поздравимо, не верујем да ће ико заплакати у Републици Српској.
Одговори

Интересантна је прича око новог градоначелника Бањалуке...
По мени, један балавац, татин син, осваја функцију за коју је потребно нешто више од сликања по интернету и дељења клипова по ФБ-у.
Кад поменух тату новог градоначелника не могу а да не поменем како је реч о ратном и поратном профитеру, једном од највећих у РС.
Е сад, зар је народ толико наиван и мисли како ће слинавац који је одрастао у богатству, "свили и кадифи" што би рекли стари, заиста водити битку за малог - обичног човека? Ја искрено не верујем.

Наравно, знамо да је Додик муљатор, да се накрао као и сви око њега, али је и Драган Станивуковић крао и онда када су гинули најбољи. Уствари, створио је империју на крви бораца Републике Србске.

За крај, ево слике дворца у којем живи нови градоначелник Бањалуке.

[Слика: image.jpg]
Одговори

А шта си очекивао - ко може да се супротстави Додику? У "стабилократији" Додика и Вучића сав новац је у рукама државе и приватним фирмама чији су послови везани за државу. Онда дође до свађе, јер је то систем који почне да једе самог себе, јер је пре тога појео своје сопствено становништво.
И тако, почне да се екипа одваја, и једино она има новца да испрати толику инфраструктуру која може да се супротстави овој која долази са позиције државе. Такав сценарио чека и Вучића. Неки опуномоћеник Звонка Веселиновића или неког сличног, отераће АВ.
Него, нешто ми је много занимљиво, јер одавно нисам чуо. Додик, који је иначе члан Председништва БиХ, а не председник РС, рекао је отворено да Бањалука неће добити ништа од државе зато што је гласала за опозицију. То је, ваљда, нешто што смо се надали да нећемо више чути, али ето... Ако ни због чега другог, онда је због ове изјаве Додик заслужио да га шутну у задњицу са власти.
Одговори

(18-11-2020, 10:54 PM)Јеремија Пише:  Е сад, зар је народ толико наиван и мисли како ће слинавац који је одрастао у богатству, "свили и кадифи" што би рекли стари, заиста водити битку за малог - обичног човека? Ја искрено не верујем.

ЧИЧА, ваш си ме изненадио, са овим комунистичким гледиштем. Зар очекујеш да се пролетерске снаге супротставе Додику? То он купи за шаку риже.
Момак има лову и не може да га Додик купи, друго је питање да ли "балавца" све ово забавља. Очигледно да се као богат иживио стандарних игрица.
Одговори

(18-11-2020, 11:08 PM)Бенито Пише:  Него, нешто ми је много занимљиво, јер одавно нисам чуо. Додик, који је иначе члан Председништва БиХ, а не председник РС, рекао је отворено да Бањалука неће добити ништа од државе зато што је гласала за опозицију. То је, ваљда, нешто што смо се надали да нећемо више чути, али ето... Ако ни због чега другог, онда је због ове изјаве Додик заслужио да га шутну у задњицу са власти.

Ма ви њега не пратите довољно. За шта је он све заслужио да се шутне у задњицу не би на овај форум стало (мислим на изјаве, а и поступке). Већ сам писао како је овдје све пукло и обезвријеђено. Једноставно, није он могао Драшку и фирмама његове фамилије да наће никакав криминал, иначе би их згазио. Видите шта ради Нешићу, прије 10 дана у коалицији, упркос маси упознавања са свих страна да јее Нешић криминалац. Јуче опружба од Дидика према тужилаштву на рачун до пре 10 дана његовог директора путева РС. Ма пукло брате све.
Одговори

(19-11-2020, 03:21 PM)luka.luke Пише:  
(18-11-2020, 10:54 PM)Јеремија Пише:  Е сад, зар је народ толико наиван и мисли како ће слинавац који је одрастао у богатству, "свили и кадифи" што би рекли стари, заиста водити битку за малог - обичног човека? Ја искрено не верујем.

ЧИЧА, ваш си ме изненадио, са овим комунистичким гледиштем. Зар очекујеш да се пролетерске снаге супротставе Додику? То он купи за шаку риже.
Момак има лову и не може да га Додик купи, друго је питање да ли "балавца" све ово забавља. Очигледно да се као богат иживио стандарних игрица.

Лично мислим да се ради о неком надгорњавању Драгана Станивуковића и Додика где је Драган уложио новце да изгура сина на неку важнију функцију.
Да не дужим о профитерима у РС којих је било онолико а један од њих је и отац новог градоначелника Бањалуке. Тешко ми је да поверујем како Станивуковић јуниор жели да помогне обичном човеку са позиције политичара, посебно када се зна како му је ћаћа згрнуо милијарде на несрећи у најтежем времену после Другог св. рата.

Волио бих да грешим али бојим се како ће Републику Србску разбуцати управо ратни и поратни профитери.
Одговори

https://youtu.be/PvUgDfCsx1s

https://youtu.be/PvUgDfCsx1s
Додиково обраћање Савјету безбједности
Одговори

Босни и Херцеговини су изгледа суђени разни "Калаји" кроз историју.
Одговори

"Около калај, унутар белај"
Него шта кажете на Додиково излагање.
Одговори

На прву лопту, деловао ми је превише агресивно. Зашто, то не знам. Могуће да је добио сагласност од неког ко учествује у целој причи (од неке од пет великих земаља), могуће да покушава само окупати свој рејтинг после бањалучке и бијељинске Сливнице. У сваком случају, послушаћу још један пут да изведем неке закључке.

Свакако, сама чињеница да 2020. године и даље морамо да слушамо речи "Високи представник за БиХ" говори сама за себе.
Одговори

Ред је да Мило,Миле, Бакир и остали криминалци оду у истоију..

Нове младе снаге које не интересује које које националности долазе на власт. Генерација која је рођена после рата 90-их полако долази на власт.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Veceras je srpski vojvoda ratni heroj VRS Slavko Alekisc vezan ko mecka doveden u Viktor Bubanj gde mu je urucena optuznica. Digli muslimani nos posle pobede Bajden. Jurisaju. Muslimanska policija hapsi sirom Republke Srpske. Skinuta je tabla sa imenom studentskg doma u Palama dr Radovan Karadzic.
Govedo iz Laktasa se skrio u musiju rupu.

https://avaz.ba/vijesti/bih/615294/podig...-visegradu
Одговори

(10-12-2020, 11:17 PM)Капетан Пише:  Veceras je srpski vojvoda ratni heroj VRS Slavko Alekisc vezan ko mecka doveden u Viktor Bubanj gde mu je urucena optuznica. Digli muslimani nos posle pobede Bajden. Jurisaju. Muslimanska policija hapsi sirom Republke Srpske. Skinuta je tabla sa imenom studentskg doma u Palama dr Radovan Karadzic.
Govedo iz Laktasa se skrio u musiju rupu.

https://avaz.ba/vijesti/bih/615294/podig...-visegradu

Ово је за онај скуп у марту. Препао сам се да су подигли оптужницу за ратне злочине. Сирома'
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним