Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

„Борбе четника против Немаца и усташа“ - претплата

Испорука књиге је следеће недеље, одужило се због ових силних нерадних дана.
Одговори

Књига је јуче стигла.
Испорука претплатницима је у току. Јавите утиске овде ако вас не мрзи.
Ко од сада жели да поручи, подаци су овде:
https://www.pogledi.rs/%D0%B1%D0%BE%D1%8...%88%D0%B0/
Одговори

Стиже ли књига?
Одговори

Мени не,јел се књиге испоручују постекспресом или исто поштом али оним ''препорученим писмом'' како се већ зове Smile
Одговори

Није стигла у Врање, али чекамо Smile
Одговори

(23-05-2019, 06:59 PM)повуци_потегни Пише:  Мени не,јел се књиге испоручују постекспресом или исто поштом али оним ''препорученим писмом'' како се већ зове Smile
Препоручена пошиљка, препоручена тисковина како они кажу.
Одговори

Одговори

Да, причали смо о овој књизи на Балкан инфо.
Људи, добисте ли књиге...
Одговори

Мени још није стигла Smile ,мада знам да уме дуго да путује када се шаље препорученом пошиљком,ако можете проверите да ли сте ми је уопште послали Smile . Ја сам Иван из Лазаревца.Поздрав
Одговори

Одлгедах интервју. Као по обичају Милослав одличан а новинар, као по обичају, катастрофа. Човек није прочитао књигу о којој је разговарао са Милославом и на почекту интервјуа инсистирао на питањима која се тичу комуниста, иако је књига о борбама четника против Немаца и усташа!

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(27-05-2019, 11:52 AM)повуци_потегни Пише:  Мени још није стигла Smile ,мада знам да уме дуго да путује када се шаље препорученом пошиљком,ако можете проверите да ли сте ми је уопште послали Smile . Ја сам Иван из Лазаревца.Поздрав

Ма јесте послата.
Одговори

(27-05-2019, 11:58 AM)Felix Пише:  Одлгедах интервју. Као по обичају Милослав одличан а новинар, као по обичају, катастрофа. Човек није прочитао књигу о којој је разговарао са Милославом и на почекту интервјуа инсистирао на питањима која се тичу комуниста, иако је књига о борбама четника против Немаца и усташа!
Раде сваки дан интервјуе, не могу да стигну... књига има 550 страна.
Одговори

Какво је то оправдање?Па,онда нек зовну компетентнијег човека,који је колико-толико свестан теме,о којој се разговара.
Реченица-Ево,и тај Момчиловић,он је и убијао усташе,улази у анале.Нек се дрзЕ Цеце,Аркана ,мафије -90-тих и слично.Овако,ово је испод сваког нивоа,начин на који човек ово води.
Одговори

Госин Самарџићу,одгледах емисију. Одлично.Наравно, осврт на вођење емисије хтедох да изнесем али Феликс ме предухитри а и РежисерСтари. Давно сам говорио о томе. Ипак је Ратко Дмитровић класа и човек који зна да конкретизује ствари, да тако кажемо.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним