Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВАК ЂОКОВИЋ О КОМУНИЗМУ

(10-01-2022, 01:24 PM)Vlad Alekš Пише:  Оно шта су ономад урадили Мухамед Али и Роберт Фишер, е то данас ради Новак Ђоковић.
Они пљују директно у лице Новом светском поретку.
Додуше, времена су се променила, па то данас изгледа овако. Принцип је исти, све остало су нијансе.
Мало си претерао.. али ајде, нека буде.
Ђоковић није примио вакцину, јер није будала. Вероватно је урадио комплетну медицинску анализу, пошто не жали новац да све добро провери. То му је, иначе, најбоља особина и многи Срби треба на њега, по томе, да се угледају.
Али, он нигде није радикално раскрстио са "владарима света", него цинцулира, искључиво у свом интересу и пажљиво мотри да не претера.
Чак се и за Мухамед Алија то може рећи, јер је испало да је веру променио да не би ишао у војску у рат у Вијетнаму. И његов антиратни став био је доследан, али само док се није завршио рат у Вијетнаму. После тога, он се ниједним потезом није супротстављао, или "качио" са њима.
Фишер је једино велико име светског спорта, ако је шах спорт, из западне цивилизације који се отворено и до краја њима супроставио. И то његово ангажовање имало је великог ефекта. У књизи "Рујна слобода", Здравко Маслар описује свој сусрет са тада малолетним и сиромашним Фишером, који је само причао о сопственој сиротињи. Чини се да су сви његови доцнији потези били везани за боље награде шахистима, тј условљени социјалним разлозима. Од његовог доба знатно су повећане награде шахистима на турнирима. Па ипак, за њега се стварно може рећи да се доследно, од почетка до краја,супростављао "светским владарима".
То Ђоковић није сигурно. Немојмо претеривати.
Одговори

Бенито, наравно да сам претерао.
Ја овде пишем под надимком, па имам вишак слободе и мањак одговорности. Када пишем научне радове под својим именом, напротив, тада мерим сваку реч. Трипут мерим - једном сечем. Smile
Ево, ако већ инсистираш, неког мог редукованог мишљења.
Генерално гледајући, спортисти су глупани. Али авај, имају ту могућност, због популарности, да таласају. Ето, на пример, тај Али. Он је био један обичан мулац, али крајње шармантан мулац. Фишер је био геније, али луди геније. У својој богатој читалачкој каријери наишао сам на следеће две анегдоте.
Ономад је Бертранд Расел нашао кућни број породице Али и позвао их је чак из Енглеске. Расел је био на челу оног свог суда и хтео је мало да поприча са Алијем због његовог става према рату у Вијетнаму. Јавио се Мухамедов брат и дао је потом слушалицу Мухамеду уз објашњење како га тражи неки Бертранд Расел из Енглеске. Мухамед је саслушао Расела и рекао му је следеће: "Ја не знам ко си ти, али уопште ниси глуп као што изгледаш." Да, да, у праву си, Бенито, Мухамед је употребио у телефонском разговору са Раселом дрипачку фору са улице. Доцније, Мухамед је проверио у енциклопедији ко је "Bertrand Arthur William Russell, 3rd Earl Russell", па му је написао једно писмо где се лепо извинио због необавештености и дрског понашања. Бескрајно простачки и бескрајно шармантно.
Једном приликом, неки произвођач машиница за бријање понудио је Роберту Фишеру примамљив уговор за рекламирање њихових апарата. Фишер је глатко одбио понуду, уз образложење да он при бријању користи жилет.
Да, у праву си, Али је циљао само свој лични интерес. Та афера око рата у Вијетнаму је била само колатерална штета.  Фишер је терао своје до самог краја, чак до краја света - до Исланда.
Погледајмо сада, што би рекао Црњански, како то изгледа са српског становишта. Али је пружио подршку својим муслиманима док је трајао рат у Босни. Фишер је пробио санкције СР Југославији играјући шах против Спаског. За нас, један Фишер вреди као 100 Алија.
Да поновим, данас Ђоковић ради оно шта су они радили ономад. Али авај, за свеца и тропар.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

Nigel Farage (Најџел Фараж?), енглески политичар, допутовао је пре пар дана у Србију. Не знам колико је то пропраћено у медијима, али ево линка за његов твитер налог:

https://twitter.com/Nigel_Farage?ref_src...r%5Eauthor

На овом његовом налогу можете видети, између осталог, обраћање испред скупштине, похвалу Србији због дозвољеног пушења у ресторану, интервју са стрицем Новака Ђоковића, као и препуцавање са тенисером Ендијем Марејем...

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

Ђоковић је први пут лоше одиграо.

Лош скрипт и лоше саветнике је имао.

Као фол дошао у Пионир да би гледао утакмицу да би се "заразио" и како би имао папир за Аустралију пошто је већина Барселониних кошаркаша имала ковид.

Ђоковићу ово није требало.

Зна да ковид фашисти поготово у Аустралији гањају буквално сваког човека.

Ко се у Аустралији није вакцинисао тај не може нигде ни до тоалета. Буквално Гебелсовске методе користе.

Ако се ниси вакцинисао ко фашисти насрћу на тебе не дају мира буквалним сваком човеку..

Сви тенисари на турниру су дошли вакцинисани.

Само ОН није.

Ђоковић ако се не буде вакцинисао после овога нити један турнир неће моћи да игра јер ковид фашисти траже ковид пасош за излазак на терен и сваки турнир.

Ђоковић је могао од Србије да добије тај папир са QR  кодом или чак за пар хиљада евра да набави.

Код криминалаца за пар стотина евра у Србији могу да ти набаве тај папир за ноћне клубове и кафане.

Ђоковић је окружен разним шаманима и гуруима попут оног Пепа + жена у њу ејџ секти не једу месу, медитирају , грле дрвеће и остале прозападне глупости.

Плус родитељи који су реално затуцани, пуни кеша и причају глупости. Види се да људи немају озбиљне школе.

Шта је мој савет Ђоковићу,

Брате не мораш да се вакцинишеш.
Набави тај јебени папир који може у овој Србији и шанер са улице дати среди а камоли Др. Несторовић и други па до Државне безбедности да ти изда бланко тај папир.

Не брукај се шампионе.

Ниси да те цимају на судове, да ти прете депортацијама, да те држе са мигрантима да те хапсе, протерују,прете годинама робије, забраном уласка да чекаш неког неббитног министра да одлучује о твојој судбини.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Директор Фајзера стао на Ђоковићеву страну
https://www.b92.net/sport/australianopen...id=2087609

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ђоковићу не брукај се.

Пакуј кофере и назад не да те развлаче ко слину по судовима.

И ако мисли да игра турнире мораће да има потврду да је вацинисан.
Тек сад нико га неће невакцинисаног пустити на турнир.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Данас смо сазнали да држава Аустралија може депортовати држављанина Србије због вербалног деликта а да држава Србија на све то ликује и прећутно одобрава.
Одговори

Истог тренутка када Ђоковић улази у авион у Мелбурну, требало је да највиши дипломатски представник Аустралије буде у авиону у Сурчину и да буде протеран из Србије.
Али, ово је још један доказ да Срби немају матичну државу, него једну карикатуру на чијем се челу налази једна обична крпа.
Одговори

(16-01-2022, 12:41 PM)Бенито Пише:  Истог тренутка када Ђоковић улази у авион у Мелбурну, требало је да највиши дипломатски представник Аустралије буде у авиону у Сурчину и да буде протеран из Србије.
Али, ово је још један доказ да Срби немају матичну државу, него једну карикатуру на чијем се челу налази једна обична крпа.

Смеће од крпа... да их не помињем све, ево подсетника: Овај, лезбача, Дачић, Палма, Мали, Весић, Кркобабић, однекуд и Чомићка, Табаковић... још сијасет рециклираних досоваца. Значи, читаво депонија крпа.
Одговори

Скромни прилог дискусији о светској љубави према Ђоковићу.
---------
СРЕДИЛИ СМО НОВАXA, НЕКА ИГРЕ ПОЧНУ! ИЛИ: СВЕТСКА ЉУБАВ ПРЕМА ЂОКОВИЋУ

...Како Ђоковића воле можемо видети по карикатурама у светским медијима, типа "дабогда црк'о".

Управо гледамо какви су јадни лицемери његови ривали. Цивилизовано "подржавају одлуку суда", видно задовољни што је немилосрдна колонијална бирократија самлела највећег шампиона међу њима. Ред је и Божја правда да се они дочепају трофеја и места на ранг-листама.

Нема ту витештва, нема спортског духа, нема достојанства великих шампиона. Све хуље и подмукле сероње.

Надал, највећи међу сероњама, патетично је ускликнуо: "Ни један играч није важнији од Аустралијан опена".

Да ли је тако?

Рећићемо да највећи сероња међу тенисерима у опште није у праву. Спортски дух мора бити изнад свих турнира. Спорт без свог духа је мртав. Смрдљиво трупло.

Џаба бели костим и паунов реп. Ако нема фер-плеја, више пристаје катран и перје.
...
Има ту кратка прича о рвачу Стевану Хорвату...

https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2022/01/xa.html
Одговори

Најтужније мени у овој "аустралијској саги" Новака Ђоковића, није ни понашање Овај, ни те назови Владе, ни ових расиста из Аустралије, чак ни понашање Новакових колега....
Убедљиво најтужнија и поразна чињеница за мене је да када сам написао да аустралијског амбасадора, или шта је већ по дипломатском звању, треба третирати потпуно исто као што они третирају Ђоковића, а то сам написао на неким порталима оног првог дана када је Ђоковић стављен у имиграциони притвор, НАЛЕТЕО САМ НА ЗИД ЋУТАЊА ИЛИ ОТВОРЕНОГ ПРОТИВЉЕЊА. 
То је основни потез који би повукла било која међународно призната држава и нешто најнормалније у међународним односима одувек у свету. Данас би тако поступили и Того и Еритреја, да не причамо Молдавија, па и ово што се зове "Косова"!!!
Не чуди мене Овај и његова власт, него да нико у јавном мњењу Србије то није рекао или написао не пре мене, него док год Ђоковића и коначно нису протерали.
То је толико поразно да немам речи.
У улизиштву "западним вредностима" са једне и готово тоталној елементарној неписмености, са друге стране, ми смо превазишли и сами себе и све друге редом.
Да нико, али апсолутно нико није ни помислио, нити зна да се то ради у таквим ситуацијама, потпуно је невероватно.
Закључак се сам намеће: потпуно је нејасно зашто они који претендују на ову територију, која се још само колоквијално назива Србија, не уђу војно на њу и заузму је. То би им сигурно било јефтиније него да гледају Овај и сличне дегенерике. Ваљда им је сада јасно да нико живи не би изашао Србију да брани и да би се овде ушетали као Хитлер у Данску.
Одговори

(16-01-2022, 12:14 PM)Ђорђе Пише:  Данас смо сазнали да држава Аустралија може депортовати држављанина Србије због вербалног деликта а да држава Србија на све то ликује и прећутно одобрава.

Да ли је у питању вербални деликт?
Ја мислим да је Аустралија отишла корак даље у тоталитаризму. У питању је деликт мишљења које није вербализовано.
Колико сам ја схватио, Новак је депортован из разлога што постоји такав какав је. Дакле, вероватно је то нови деликт - деликт постојања.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(17-01-2022, 01:46 AM)Бенито Пише:  Најтужније мени у  овој "аустралијској саги" Новака Ђоковића, није ни понашање Овај, ни те назови Владе, ни ових расиста из Аустралије, чак ни понашање Новакових колега....
Убедљиво најтужнија и поразна чињеница за мене је да када сам написао да аустралијског амбасадора, или шта је већ по дипломатском звању, треба третирати потпуно исто као што они третирају Ђоковића, а то сам написао на неким порталима оног првог дана када је Ђоковић стављен у имиграциони притвор, НАЛЕТЕО САМ НА ЗИД ЋУТАЊА ИЛИ ОТВОРЕНОГ ПРОТИВЉЕЊА. 
То је основни потез који би повукла било која међународно призната држава и нешто најнормалније у међународним односима одувек у свету. Данас би тако поступили и Того и Еритреја, да не причамо Молдавија, па и ово што се зове "Косова"!!!
Не чуди мене Овај и његова власт, него да нико у јавном мњењу Србије то није рекао или написао не пре мене, него док год Ђоковића и коначно нису протерали.
То је толико поразно да немам речи.
У улизиштву "западним вредностима" са једне и готово тоталној елементарној неписмености, са друге стране, ми смо превазишли и сами себе и све друге редом.
Да нико, али апсолутно нико није ни помислио, нити зна да се то ради у таквим ситуацијама, потпуно је невероватно.
Закључак се сам намеће: потпуно је нејасно зашто они који претендују на ову територију, која се још само колоквијално назива Србија, не уђу војно на њу и заузму је. То би им сигурно било јефтиније него да гледају Овај и сличне дегенерике. Ваљда им је сада јасно да нико живи не би изашао Србију да брани и да би се овде ушетали као Хитлер у Данску.

Бенито, писали смо о Фишеру и Алију.
Никако не смемо заборавити нашег јунака - пливача Милорада Чавића. Колико ја памтим, он је једини наш спортиста који је светској јавности ставио до знања да "Косово је Србија". Дисквалификован је, а наша држава се није нешто посебно ангажовала, исправи ме ако грешим.
Да ли би овде било као у Данској? Не знам, вероватно би. А можда и не би. Живи били, па видели.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

https://rs.sputniknews.com/20220203/nova...32217.html

"Новак Ђоковић и Овај о комунизму"


Зна Ноле шта ради!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним