Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВАК ЂОКОВИЋ О КОМУНИЗМУ

Амерички политичари уз Ђоковића: Бајден промовише "вечну пандемију", забрана је "апсурдна"

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph...id=2188262

Подржавају га републиканци и конзервативци.

И сенатор Ренд Пол је ту.
Одговори

[Слика: IMG-d691e3f2e40f6b4858a218c4b3379193-V.jpg]
https://i.postimg.cc/MGgLPd8V/IMG-d691e3...9193-V.jpg

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Одговори

(07-02-2022, 11:21 AM)Бенито Пише:  Влад, већ имамо једног марксистичког лудака, мог комшију Дуција, који има сличне теорије. То је потврдио у новом обраћању јавности где тврди да "Новак Ђоковић своди наш народ на просјаке*, не примећујући једну малу, али очигледну чињеницу да су његови титоисти, које толико воли, свели српски народ не на просјаке него на клошаре. То што су Брозови угузљуби (да искористим израз покојног Просветара), попут удбаша, имали могућност да напредују и добију у друштву далеко бољу позицију него што је заслужују, не значи да српски народ није пропиштао мајчино млеко под његовим комунистима.
Са све сличним анимозитетима према "мрском Западу", а нарочито Енглезима.
Уосталом, они су у својој пропаганди и успели, јер већина Срба данас сматра да су им Енглези у историји нанели више зла од Совјета, па чак и од Немаца. Та чињеница је најбољи доказ да се и у најапсурднијој теорији прања мозга великом броју људи може успети, ако је идеолошка потка наметана довољно дуго. Србима је толико испран мозак, а и сада је на центрифуги, да неће бити чудно ако једног дана нека права Србенда не извади пиштољ и изрешета тог лудака Ђоковића, "који нас своди на ниво просјака".

Не бојте се оних који убијају тело но који имају власт и душу и тело бацити у огањ.
То ти разлика између нациста њемаца и јудеомасонских комуњара енглеза
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним