Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВАК ЂОКОВИЋ О КОМУНИЗМУ

(31-01-2026, 01:44 PM)milan Пише:  Не знам за ново,ал се ја сећам овога....

Још од тада сам причао да се мани политике....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Ма све то јес', било некад. Све док нису твоје комуњаре са Пинка и Информера почели да га јавно вређају и омалажавају. Отад Ноле пумпа још јаче.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нисам пратио,тад ми се смучио....Па када је говорио истину , онда или сада?И не видим да пумпа....То му само стварало проблема....

Одговори

Миланче, за кога навијаш сутра? За Јокића или Алкараза?
Одговори

(31-01-2026, 06:59 PM)Горски штаб 52 Пише:  Миланче, за кога навијаш сутра? За Јокића или Алкараза?

За Алкараза не знам,ал знам за песму Алкатраза,Плати порез ,пи..о циганска....да би после неколико година син почео да навија за Партизан,и онда је прихваћен,онда није битно где плаћа порез...Као оно за литијум,ја не подржавам политичаре ту,него да Србија буде чиста...Иначе,ја не знам ни једног Србина,који навија за Звезду,а син му првенац навија за Партизан ..то обично иде генетски,што је и нормално...Искрено све то ми је глупо,да ја будем политички на оној страни ,где ми је спортски идол...Ја волим Јокића,па морам и Вучића....или Ђоковића,па онда и студенте ...Рецимо,Шумадинац наш је волео Вука,хтео да убије сваког ко мисли другачије од њега...да сече и руке и ноге,ко би барјак турски носио...,кад се Вук појавио,помислио да је Дража васкрсао,годинама није могао да верује очима,а после кад је видео ко је Вук,каже да је био пијан,и да је свему алкохол крив....Сада он турски барјак држи упоредо са српским,не смета му ништа,сад су Екстреми и Торцида,највећи четници ...И још нешто,Горски зна ли се ишта,да ли је Новак читао неко опроштајно  писмо,чуо сам да је написано ал не знам да ли је прочитано....

Одговори

Како, бре, не знаш, Миланче?

Аца Шиптар хтео да буде црвени хулиган, а дете Данило се не одваја од црних хулигана.  Баја
Одговори

(01-02-2026, 02:07 PM)Горски штаб 52 Пише:  Како, бре, не знаш, Миланче?

Аца Шиптар хтео да буде црвени хулиган, а дете Данило се не одваја од црних хулигана.  Баја
Ма,реци ти мени јел био неки пригодан говор?То нас ође занима.....Писмо постоји,само не знам јел писао Ђоковић,или онај шпански гуру,или онај индијски....Кажи ми ,имаш ли ти Гуруа,Горски?Јел не је'ш 'леб без глутена?Јел  се бавиш јогом?Ако не,зашто не?Ваљда зато ни у војску ниси ишао,нису могли да удовоље овим захтевима за глутеном...

Одговори

Човек који једе Шиптаров паризер исмева јеловник једног од најбољих спортиста у историји света.

Генијално!
Одговори

Горски,јеси ти био некад на селу?

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним