(02-11-2019, 10:57 PM)Mekenzi Пише: Сувише сужено гледаш. Није крив запад што смо ми дозволили Милошевића удба која није дозволила да се размонтира комунистичко злочиначки режим, а неби националисти прави победили они су Србима подметнули Шешеља и Драшковића као "четнике" националисте који су били удбини људи...Ал то је нека друга прича...
Није он једини који сувише сужено гледа.
Направио си одличан шлагворт за нешто што ћу рећи тј. покушати да ти објасним уколико имаш намеру да то примиш
к знању.
Вук Драшковић је написао аутобиографску књигу
Мета пре једно 12 година отприлике.У ток књизи навео је своје сусрете и успоставу контакта са једном другом службом одавде,која замисли није УДБА.
Војислав Шешељ је био сарадник СДБ БиХ под познатим кодним именом што је давно и јавно објављено.Онда је дошао у Београд и када је Југославија почела да се распада,наведени Шешељ се није понашао као Србин него као тексашки националиста. Хтео човек да ратује против Ирака па прикупио и добровољце за тај подвиг па их све колективно довео пред америчку амбасаду. Према речима једног од људи блиских ондашњој државној безбедности,а које је изговорио у емисији
Балкан инфо,Шешељ је једини српски политичар који је ухапшен као припадник стране агентуре још 1992. године на београдском аеродрому.Ради се о сарадњи са екипом из Ленглија. Ту Шешељ бива преврбован и постаје главни чауш цивилних служби безбедности. Редовно је добијао документа која ће носати по скупштини и на тај начин дискредитовати све који нису по вољи УДБЕ а понајвише СПО. Против оваквог поступања су били и многи начелници и радници државне безбедности тога времена међутим неко је одлучио да је то исправно и да тако треба радити. КОлико је исправно ,видели смо сви касније. За ту сарадњу са Америма Шешељ добија и лиценцу која му омогућава да постане светски трговац нафтом и замисли није био једини. Ту исту лиценцу доби и Драгољуб Мићуновић. Цео онај наводни пучкоји је он као хтео да изврши 1995. године је фарса над фарсама.Та нула од човека није смела ни да помисли да крене на Слободана Милошевића.
Нико није платио тако високу цену борбе против Милошевића као Вук и СПО.Вук је,по теби, удбаш,али та иста служба два атентата њему приреди,да не набрајам колико је чланова СПО изгубило живот само због тога што су били чланови СПО.На пдф култура имаш старе бројеве
Српске речи па можеш и тамо да погледаш,али то је само донекле и кад је часопис престао да излази и даље су се дешавале мутне ствари и даље се растурао СПО и даље су људи умирали под сумњивим околностима.
Колико је чланова Демократске странке изгубило живот због борбе против Милошевићa?
Лидер Демократске странке је растурио коалицију "Заједно".Док се народ борио и смрзавао по улицама у зиму 96/97,ваш председник филозоф је одржао 46 тајних састанака са шефом РДБ-а,све кријући од Вука, Весне Пешић и Коштунице.
Шта о томе има да каже један од главних актера песме
Три ратна хавера,онај што је видео фацу брадату и дрску и чуо речи
"Добродошли у Републику Српску".
Цитат:Demokratska stranka je bila opcija da se skine Milošević, ali ja sam znao ko će doći posle njega i zato sam bio protiv DS-a. Znao sam da će doći ljudi koji nikada i ništa nisu radili u životu. Nisu ni devojke imali. Gledao sam DS kao leglo kupleraja, u kome su se ljudi ženili, razvodili, imali ljubavnice.
Tako da je moj jedini politički stav bio da sam protiv Demokratske stranke. Znao sam da će to biti najveća izdaja intelektualnog sloja u Srbiji koji su oni povukli za sobom i prevarili. DS je izdao ideju šetnji iz 1996/97. Nigde znanja ko će voditi državu. Bila je to opšta pljačka i bilo me je stid. Jedino do čega mi je politički stalo bilo je da oni odu s vlasti, a to se i desilo kad je svima postalo jasno da Demokratska stranka tumara u svojim sitnim šićardžijskim interesima i svet ih je provalio kao neupotrebljivo smeće s kojim se ne može ništa završiti. Kada je Zapad shvatio da su u DS-u idioti kojima je samo do jahti, Sejšela, ličnih interesa, a da ne mogu ništa završiti, stupili su u kontakt s Vučićem.
Драган Кики Зуровац.
У просторијама СПО у јануару 2000. године формирана је коалиција ДОС,из које ће касније СПО бити избачен на иницијативу жутих удбаша који никада до те 2000. године нису могли сами ни цензус да пређу. Ко ли их наговори на то? Потом следи једно турбулентно пролеће када се појављује и нека кокошарска организација под именом
Отпор и удружује се са преосталим досовцима.Када је на Вука извршен атентат у Будви,чланови ДС по Београду и другим градовима су се дословце ломили да објасне народу како је овај пуцао сам на себе јер се посвађао са Даном око неких пара.
Уследио је и 5. октобар и дефинитивна пропаст и оно мало државе и државотворности коју Милошевић није успео да уништи. Слоба није успео али ДОС јесте, онда су деца комунизма или досовци,како коме драже, почели да се "шмекеришу",да свирају клавир на Пинку, да уводе Немце и Британце у све могуће институције а онда су као и сваки олош кренули путем криминала. Сви се сећамо периода 2001-2003 када је Београд личио на Чикаго двадесетих али на демократски начин. Када је филозоф схватио с ким је тикве посадио било је касно.Давао је неке шатро патриотске изјаве, хтео да дели Косово као да му је дедовина итд,итд...Да ти не бих ја даље објашњавао,објасниће ти све два врсна безбедносна стручњака.
Пола деценије касније велики део жутих удбаша прећи ће у редове радикала и заједно формирати једну од најгорих странака која је изникла, не у Србији, него у свету!Како је време одмицало и како је жутаћко радикалска банда све више преузимала полуге власти тако је тенденција прелазака из ДС у СНС све више узимала маха.Колико сте измешани не би ме чудило ни да Вулин једнога дана постане председник ДС јер је много озбиљнији политичар од овог који ДС води данас и који се не појављује нигде. Онај део који није успео да прискочи Вучићу у помоћ у акцији растурања Србије, сада глуми опозицију.И то смешну опозицију, ону која мисли да ће нечији режим уздрмати тако што ће сваке суботе прошетати од тачке А до тачке Б.То се тако не ради, то знају и квази опозиционари и баш зато то раде.
Када се на власти споје Милошевић па ДОС предвођен залуђеницима који тврде да моралу није место у политици онда нам све лагано постаје јасно,јер Милошевића и ДОС на власти не би преживеле ни Америка,Русија,Британија,Француска,Кина...а камло јадна и измучена Србија.
Сами сте ви себи највећи душмани и док год будете шириле неистине и лупетали глупости и дезинфрмисали интересанте за политичку тематику, дотле се немате чему надати.Зло је било у вама !!!
Одличан пример затупљеног залуђеника је један дежурни известилац неокомуњарских покрета који се формирају по три пута месечно а он подржава сваки. Више је,ове године променио политичких опредељења него просечна мушица гована по слетању у пољски клозет.
Како се комунистичко иживљавање наставља,можеш видети и на
пдф четнички покрет.Једна селендра у околини Крагујевца,иначе родно место Бошка Бећаревића и прво следеће место до родног места Наташе Кандић,ускоро ће имати улицу која ће понети име нађег славног ђенерала Драгољуба Драже Михаиловића.Иако у самом Крагујевцу још увек има улица и разних других објеката који носе имена по неким комуњарама и које су лако могле да се преименују у Улицу или Булевар Драже Михаиловића,они су се ипак одлучили за селендру или тешку периферију,зови како хоћеш. Све смислено,све унапред планирано и што је најгоре опет вас зајебаше,ено доле на теми аплаудирају,машу репом,радују се...
И онда ја покрећем тему у којој изражавам љутњу и забринутост због масовних одлазака из Србије, а да ли уопште имам право на то? Изгледа да не,нико није дужан да трпи комунистички терор који траје у недоглед.
Срећна вам Улица Драже Михаиловића у Десимировцу ! Комуњаре!