Поруке: 1,250
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
329
СНС-у кампању води један ђилкош, начелник републике службе који води демонстрације по граду, по правилу у радно време. Значи, никада није на радном месту.
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Мислиш ли да је на другим местима другачије?
Углед:
329
Верујем да није, мада за ову конкретну ситуацију се уверавам као непосредан сведок већ две године. У питању је човек који се у друштву отворено хвали како ће "Вучић решити питање Косова а онда ће владати до смрти".
Тај калуп људи. Таквом човеку плату исплаћују порески обвезници.
(Последња измена: 25-06-2020, 12:40 PM од
Ђорђе.)
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
(25-06-2020, 11:16 AM)Бенито Пише: ГИК у Шапцу поништио изборе на свим бирачким местима на подручју града Шапца.
Не дају се Чивије краљу Милану.
ш
ПС "СНС ће кренути у одбрану изборне воље грађана и одбранити демократију у Шапцу." 

Живео сам један кратак период у Шапцу 2001-2005 године.
Тај град је мног другачији од свих градова.Људи су господа, домаћини али пре свега бунтовници, а Шабац леп и сређен град лепши него Београд.
Чивијаши носи бунт вековима и никада се не мире, и када су на церу сачекали угаре борили се до последњег.
Такође Шабац је међу првима скинуо комунистички режим деведесетих, СПО и ДС нису дозвољавали СПС-у дуго да влада градом.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,500
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
.
Избори ни у ком случају не изражавају вољу бирача. Народни представници не воде рачуна о гледиштима и мишљењима својих бирача, већ се руководе сопственом вољом или коришћу својом или своје партије.
Парламент је институција која, пре свега, служи за задовољење личне таштине и личних интереса посланика. Посланику није нимало тешко да стави на себе маску тежње ка друштвеном добру, само да би стекао популарност и богатство. Бирачи за њега представљају стадо за скупљање гласова.
Најбољим људима, часним и поштеним, изборна процедура је одвратна: од ње се не одвраћају само себичне, егоистичне природе које желе да остваре своје личне циљеве. Таквом човеку није нимало тешко да стави на себе маску тежње ка друштвеном добру само да би стекао популарност. Која часна природа ће се одлучити да прихвати такву улогу?
Теоретски, народни посланици имају у виду искључиво народно добро; у пракси – они под изговором народног блага и о његовом трошку имају у виду углавном своје лично добро и добро својих пријатеља. Теоретски, они треба да буду једни од најбољих, омиљених грађана, у пракси су то најчастољубивији и најдрскији грађани.
Константин Победоносцев
.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,247
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(25-06-2020, 11:15 AM)Небојша Пише: (22-06-2020, 09:57 PM)Бенито Пише: Не само да је Овај убацивањем неважећих листића њима смањио проценат, него им је директно крао гласове на бирачким местима, јер Радуловић није имао своје контролоре на преко 60% бирачких места. То је скандал сам по себи, али Суверенисти су ушли у овакве изборе и овакве услове свесно, па не знам шта су очекивали.
Да се буде фер према Радуловићу, никад опозиција није имала покривена сва бирачка места по Србији док нису узели власт 2000. Једини пут су тада били близу, јер су Американци тада финансирали обуку и плаћање 15.000 контролора.
Тако да су ДЈБ-овци очекивали да ће имати довољно гласова преко цензуса тамо где су имали контролоре, тј. да не могу да буду толико покрадени па да не уђу у скупштину. Потценили су колико је нама изборни систем деградиран.
Ми смо сада танка фасада демократије, на нивоу Русије, Белорусије и осталих екс-совјетских деспотија. Ово је поражавајућа чињеница и последица одлуке да се пактира са комунистичким безбедносним системом 5. октобра, уместо да се дотични потпуно расформира као другде у источној Европи.
Док год се ми не решимо њихове ударне песнице, јахаће нас деца комунизма. ДЈБ то зна, то је својевремено отворено рекла Мирослава Миленовић:
https://youtu.be/SHA4d4EXizI?t=2106
Зато су и под оволиком притиском да их удаве.
Небојша, не знам какав ти је статус у ДЈБ, али замолио бих те за нека објашњења. Знам да се расцеп десио пре пар година, али уопште нисам укапирао ко је кога ту насанкао. Сећам се да је био онај професор Душан Павловић из Вампира - њега нема више. Нема ни поменуте Мирославе. Нема више ни оног из Бора, заборавих му име. Ја сам човек који наврат-нанос површно прати збивања. Давно сам, на пример, Радулета пратио на блогу Б92, а Александра Стевановића на Тржишном решењу. Право да ти кажем сада ми ништа није јасно.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 6,917
Теме: 39
Углед:
167
Цитат:Срђан Ного је позвао све грађане у суботу 27. јуна, у 17:00 часова, на велики свенародни скуп, са циљем да се не дозволи да се конституише Скупштина Србије после нелегалних републичких избора који су одржани у Србији 21 јуна.
Озбиљна је ситуација, повлачи се америчка војска из Бондстила, а сведоци смо да се тренутно Американци повлаче и из Немачке у Пољску, не да би била ближе Русији него зато што у Пољској нема миграната и Сороша. Знају да следи активирање војске миграната која ће да запали Европу!
Вучић се обавезао да прими 200.000 миграната у Србију и за то је узео новац.
Ми морамо да то променимо. Грађани морају да схвате да када би половина или трећина вас који гледате овај клип на Србин.инфо дошли овде испред Скупштине, ствар би била решена.
У суботу у 17 часова поново правимо велики скуп. Морамо спречити издају и да Вучић конституише незакониту Скупштину!
Састанак у Вашингтону
Говорећи о разлозима зашто није одржан састанак између представника Србије и албанских сепаратиста са Космета, у Вашингтону, под покровитељством Беле куће Срђан Ного је између осталог истакао:
- Сада је све јасно! Састанак је отказан по налогу дубоке државе, јер је у Вашинтону требало да се потпише мини шенжен, а он је у супротности мини шенгену који је Вучић потписао по налогу Сороша заједно са Рамом и Заевом.
Мини шенжен је економска сарадња између Србије и Косова*, што указује на сарадњу унутар исте државе јер је тај модел примењен у Кини.
Пошто је Вучић обећао признање Косова, он није смео да иде на састанак у Вашингтону. Зато су Сорош и Меркелова одлучили да подигну оптужницу под њиховом контролом, против Хашима Т., да би се онемогућио састанак.
Када је Гренел рекао да може и Хоти да потпише уместо Хашима, Вучић умало није добио нервни слом! Покушао је да потури Ану Брнабић, али је Гренел одбио да је прими јер она није премијер од 3. јуна када је Влади истекао мандат.
Посланик Срђан Ного је изнео још детаља...
- Вучић је плакао Сорошевој и Меркеловој са Хашијем и сви ти разговпори су снимљени.
Они су притисли Хотија и рекли му да ће вратити Куртија у Владу ако оде Вашингтон, па је и он отказао пут у Вашингтон, а Вучић иде у Брисел у јулу да потптише признање независности Косова.
Сада је свима јасно да су Хаши, Харадинај, Вучић заједно изабрали Сорошеву дубоку државу и кренули у рат против Доналда Трампа.
Покушали су да његове људе направе неспособнима и обесмисле њихов утицај.
То је горе него кад је уплатио 2 милиона долара Хилари Клинтон!
Неће ово проћи без озбиљних последица, најављен је нови састанак у Вашингтону, а чини ми се да ће се десити истог дана када и у сасатанк у Бриселу. Видећемо шта ће се тада десити, најављује Ного.
Јасно је да Вучић са глобалистима за рачун Сороша ратује против Трампа, од пријатеља прави непријатеље, продаје Србију!!!
Србски народ мора да се огради од дилера дроге, трговца оружјем., човека који подржава тероризам и упетљан је у све могуће криминале.
Ми морамо да срушимо Александра Вучића и то зависи искључиво од броја људи на улици.
Он нема никакву подршку јер је покрао изборе, ти гласови постоје само и његовим извештајима, а сви медији код нас су под контролом глобалиста!
Ниједан медиј о нашем непрекидном скупу грађана испред Скупштине није известио, осим Србин.инфо. Сви медији свесно и системски лажу грађане Србије.
Вучић има подршку и у политичкој елити која је бојкотовала изборе (Ђиласовци, Јеремић, Анасоновић, женетине у црном, педери, лезбаче, транџе итд...а и Бошко се љуља и ако не приђе Ногу изгубиће све, све, све...па и образ! Прим. ПРОСВЕТАР), јер неће да раде ништа на рушењу Вучића пошто су такође под контролом Сороша.
Морамо да се ослонимо само на себе, кључно је да ли ће у Скупштини бити 250 Вучићевих посланика или оних који је народ избарао, а који ће потписати изјаву да ће спровести ревизију свих уговора који су потписани, ревизију имовине, извршити реформу правосуђа и одстранити садашње све судије и тужиоце, а најмање 80 одсто њих процесуирати јер су у озбиљном криминалу.
Ниједан не сме да остане на радном месту јер правосуђе је основ моћи глобалиста у свакој држави, зато га морамо вратити у уставне и законске оквире, да одговара Србији и њеним грађанима, а не Сорошу и глобалистима.
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
(Последња измена: 26-06-2020, 03:45 PM од
ПРОСВЕТАР.)
Углед:
3,491
Избори се понављају на 270 бирачких места, што је скандал сам по себи.
РИК је званично објавио да је на изборе изашло нешто преко 47% гласача, а председник и име једне листе је изјавио да је изашло преко 50% гласача. То је још један драстичан скандал ових избора.
Радуловић је утврдио на х изборних места да садржај гласачких листића не одговара записницима са истих бирачких места, што је скандал над скандалима. Иначе, то потврђује оно што сам тврдио да се избори краду на путу између гласачких места и ОИК, а нарочито између ОИК и РИК.
Овај је себе довео у изузетно опасну ситуацију. Много му је било паметније да има опозицију у скупштини. Какву-такву.
Овако, може да буде врло нестабилно. Али, видећемо...
Углед:
329
Можда ово јесте време Обреновића, други део, али не Милана, већ време пред доношење Сретењског устава. Буквално имамо човека који ради како хоће и шта хоће, путује по свету и у стању је да лаже и маже где год стигне и како стигне, све док Србија нема извршну и законодавну власт. Не би нешто мењало и да она постоји али је ово скандал специјалне категорије.
И наравно, намах креће бургијање с короном...
(Последња измена: 26-06-2020, 09:55 PM од
Ђорђе.)
Углед:
3,491
Да ли ће ПОКС прећи цензус је остало још једино нерешено питање ових нерегуларних и антиуставних избора.
Поруке: 6,917
Теме: 39
Углед:
167
Цитат:НОГО:
- Довољно је да буде народа као 13. априла на митингу опозиције или чак мање.
Не знам зашто опозиционе странке не позову народ да реагује, није смисао бојкота пустити Вучића да влада.
(КАКО БРЕ НЕ ЗНАШ ЗАШТО?! ПА ГРАЂАНИСТИ, ТЈ. ПРИТАЈЕНИ СОРОШЕВЦИ, ЧЕКАЈУ ДАЛ'ЋЕ ДА НАДБИЈЕ БАЈДЕН! ОВО ГАРАНТУЈЕМО ЗА ЂИЛАСОВЦА И ПОЗДЕРЦА А БОШКА ДРЖЕ КАО ИКЕБАНУ!.Прим. ПРОСВЕТАР)
Или постоје договори да он одради посао. Морамо да спречимо признање Косова у јулу у Бриселу, када је заказан састанак.
Само је потребно да се појавимо на улици, нисам очекивао толике опструкције медија и политичара против скупа испред Скупштине, а сви су радили на саботирању тог догађаја, сем Србин.инфо нико не преноси да истрајавамо 24 сата на улици. Народ има моћ, неће то урадити нико други осим нас. И шта после Вучића?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
(Последња измена: 27-06-2020, 05:58 PM од
ПРОСВЕТАР.)