Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2020

Радуловић тражи да се распишу нови избори.
Одговори

.
Љотке, шта се примаш на Нога ко саучешће? Јок Он је њихов. Не рачунајући то да је био са оцем у СПС Савски Венац.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

У РИК-у се ништа живо не поклапа записници, џакови, листићи важећи/неважећи, записници прецртавани, жврљани, још увек се не зна излазност, број гласача..

Никада гори избори...једном речју катастрофа.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-06-2020, 09:19 AM)Mekenzi Пише:  У РИК-у се ништа живо не поклапа записници, џакови, листићи важећи/неважећи, записници прецртавани, жврљани, још увек се не зна излазност, број гласача..

Никада гори избори...једном речју катастрофа.

Оће то кад се штелује трочетвртинска већина.

Ово што је урађено на задњим изборима постало је подсмех диљем Европе па и шире. Врање је хит са са СВМ, који су трећи по броју гласова (1.265), а у том граду их има 6 (шест)!?!

Узео сам Врање као репер бахатости владајућег картела а тако је по целој Србији.
Одговори

У Врању је циркус Миша Вацић направио. Дао циганима по црвену и пакет да гласају на локалу за њега и они узели и на свим листићима заокружили бр.4 а на републичилком нивоу бр 4 били мађари.

Лудило мозга...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

табаџија

https://srbin.info/drustvo/protest-ratni...ada-uzivo/

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(28-06-2020, 04:40 PM)Mekenzi Пише:  У Врању је циркус Миша Вацић направио. Дао циганима по црвену и пакет да гласају на локалу за њега и они узели и на свим листићима заокружили бр.4 а на републичилком нивоу бр 4 били мађари.

Лудило мозга...

Исто тако су на неким изборима у селу Љубињу код Великог Градишта гласали за Зукорлића
Одговори

Ваистину!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(26-06-2020, 01:19 PM)Vlad Alekš Пише:  Небојша, не знам какав ти је статус у ДЈБ, али замолио бих те за нека објашњења. Знам да се расцеп десио пре пар година, али уопште нисам укапирао ко је кога ту насанкао. Сећам се да је био онај професор Душан Павловић из Вампира - њега нема више. Нема ни поменуте Мирославе. Нема више ни оног из Бора, заборавих му име. Ја сам човек који наврат-нанос површно прати збивања. Давно сам, на пример, Радулета пратио на блогу Б92, а Александра Стевановића на Тржишном решењу. Право да ти кажем сада ми ништа није јасно.

Немам ти ја никакав статус у ДЈБ, ја их само подржавам, јер имају програм који удара у срж свих наших проблема - растурање коруптивног система који је заоставштина седам деценија комунистичке и паракомунистичке владавине данас.

Они, мислим, једини схватају да би се то десило мора да се удави Удба - која је метастазирала у мафијашко удружење и стожер система власти код нас.

Што се тиче ДЈБ, они су 2016. као део протестног глобалног тренда да се више не гласа за Курту и Мурту (нпр. Сириза, Подемос, Салвини у Италији, па и АфД у Немачкој) испали најјача опозициона партија и тиме заслужили да удбаши обрате пажњу на њих.

Имена људи које помињеш су сви они који су због удбашког притиска отпали - неки то и не знају, и из сопствене глупости или сујете верују да су се "принципијелно" одвојили од Радулета.

Добар пример за то јесте другосрбијанска струја унутар ДЈБ, чији пропоненти нису могли да прогутају својевремену коалицију са Дверима јер забога то није у складу са њиховим светоназорима, а у ствари су политички идиоти који не схватају важност уједињења неокаљаних политичких опција за конкретан циљ (борбу против корупције) наспрам потенцирања разлика које долазе зна се одакле.

Тако су отпали Јасмина Николић, што и није нека штета, Душан Павловић, који је ипак вредео нешто у Радуловићевом тиму, и што је најжалосније, Мирослава Миленовић, која је одличан оперативац и једна од ретких особа која има храбрости и знања да се, као и Радуле, отворено супростави Удби и зато је својевремено била и физички нападана да би се застрашила. Пошто су сви они пасивизирали уместо да почну да пљују по ДЈБ-у, ја се надам да постоји шанса да се ММ врати у неком тренутку, за неки конкретни задатак.

Тај Стевановић и људи око њега је посебан лик - за разлику од осталих појединачних плаћених и неплаћених прелетача, он је откинуо велики број посланика у смишљеној операцији и направио тзв. СМС (модерна странка или тако нека глупост) као Вучићев сателит. Овај циркус око прикупљања гласова, где су и они били корисници Вучићевих услуга, јасно показује ко је стварни шеф те странке.

Бивши СПС-овац из Бора што помињеш, она несрећница Нада Костић, те први прелетач Јован Јовановић, бивши функционер, су у принципу небитни ликови - мада су нанели штету имиџу ДЈБ-а. Они су последица недостатка кадрова и неискуства младог политичког покрета да филтрира кртице, ситне шићарџије и карактерно неподобне људе за посланичке кандидате.

Мислим да доста нормалних људи који су се разочарали у ДЈБ, или се саблазнили услед удбашке кампање свих ових година, видели како ствари стоје. Радуле се нада да ће радом преко друштвених мрежа и кампањом "од уста до уста" да успе да позиционира ДЈБ да буде у стању да бори за власт. Ја му желим све најбоље у том сизифовском послу.
Одговори

(28-06-2020, 04:40 PM)Mekenzi Пише:  У Врању је циркус Миша Вацић направио. Дао циганима по црвену и пакет да гласају на локалу за њега и они узели и на свим листићима заокружили бр.4 а на републичилком нивоу бр 4 били мађари.

Лудило мозга...

На друштвеним мрежама већ се зезају Врањанци са Мађарима.

И овај клип је већ део шале

Мађари иду на југ Србије Smile Smile

Шта ће оволки Мађари кад имамо Кинези, а ако навале Мађари, хахахахаха

Одговори

Синиша Павић невиђени пророк. Ово је већ за анализу (његове серије).
Одговори

Поништени градски избори у Шапцу на 27 од 100 места. Око 28 хиљада људи ће опет на биралишта.

Незванично, Вучић је био жестоко притиснут из британске и америчке амбасаде, те се у изборној ноћи вратио са пута ка Шапцу, где је намеравао лично прогласити победу.
Одговори

(27-06-2020, 09:09 PM)Шумадрипац Пише:  .
Љотке, шта се примаш на Нога ко саучешће? Јок Он је њихов. Не рачунајући то да је био са оцем у СПС Савски Венац.
.

Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

А који је то па НАШ ако је Ного ЊИХОВ?

Да нису Поздерац, Ђиласовац...Савез за Србију?

Ма остави се тијех влажних снова бораца из прошлога рата и неке умишљене симбиозе грађаниста и националиста!

То ни у Чемерици одавно више не постоји а камоли унас, шаке сиромаха! Не меша се то к'о уље и вода....ЗАР НЕ ВИДИТЕ ДА ГРАЂАНИСТИ-ШАТРО "БОЈКОТАШИ", НЕ ДА ДОЂУ ПРЕД СКУПШТИНУ ЈЕР...ЧЕКАЈУ ДА ВИДЕ ДАЛ'ЋЕ ДА НАДБИЈЕ БАЈДЕН И СОРОШ ОД КОГА ГА ПРИМАЈУ?!

АКО БОШКО НЕ ПОБЕГНЕ ОД ТЕ БРАТИЈЕ ОДМАХ, САДА, ТУ...НЕСТАЋЕЕ И ОН К'О ДА ГА НИКАД НИЈЕ НИ БИЛО!

И који су то још НАШИ ако је Ного ЊИХОВ?

Да није твој омиљени лик ЈОВНО Бакић?

Кидање

Да није ДИЛЕЈА Ивановић кога млого воле па воле Бенито овдашњи?!

ПА ТАЈ ВИШЕ НИ НЕ ПАМТИ ОД КОЈИХ ЈЕ СВЕ ПРЕТРЧАВАО И КО ГА СВЕ НИЈЕ НЕВИНОГ БЕЗ КРИВИЦЕ ПЕНДРЕЧИО, ТУК'О И УДАРАО!!!

Кидање

Ама да није можда УЛТРА-ДИЛЕЈА Сандуловић?!

Кидање Кидање

Да није ХОКУС-ПОКС?!

Радуловић? Ама и он мучи и чека да види јел' се Трамп шали ил'од збиља бије!

Да није ДРАГАШ?...ПЕТАР ЧЕЛИК?!

Кх...кх...човече....

Даклем видевши да једина паметна идеја Ча Николе Алексића да ВОЈСКА обави посао без крви, не пије воде, нами су ипак, ипак....ближи Дон Кихот и Санчо Панса од све набројане братије и шире...иако је и Дон Кихот невина жртва сумануте идеје демонократије и без обзира што нас је Санчо Панса бановао!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним