27-06-2020, 08:17 PM
Радуловић тражи да се распишу нови избори.
(28-06-2020, 09:19 AM)Mekenzi Пише: У РИК-у се ништа живо не поклапа записници, џакови, листићи важећи/неважећи, записници прецртавани, жврљани, још увек се не зна излазност, број гласача..
Никада гори избори...једном речју катастрофа.
(28-06-2020, 04:40 PM)Mekenzi Пише: У Врању је циркус Миша Вацић направио. Дао циганима по црвену и пакет да гласају на локалу за њега и они узели и на свим листићима заокружили бр.4 а на републичилком нивоу бр 4 били мађари.
Лудило мозга...
(26-06-2020, 01:19 PM)Vlad Alekš Пише: Небојша, не знам какав ти је статус у ДЈБ, али замолио бих те за нека објашњења. Знам да се расцеп десио пре пар година, али уопште нисам укапирао ко је кога ту насанкао. Сећам се да је био онај професор Душан Павловић из Вампира - њега нема више. Нема ни поменуте Мирославе. Нема више ни оног из Бора, заборавих му име. Ја сам човек који наврат-нанос површно прати збивања. Давно сам, на пример, Радулета пратио на блогу Б92, а Александра Стевановића на Тржишном решењу. Право да ти кажем сада ми ништа није јасно.
(28-06-2020, 04:40 PM)Mekenzi Пише: У Врању је циркус Миша Вацић направио. Дао циганима по црвену и пакет да гласају на локалу за њега и они узели и на свим листићима заокружили бр.4 а на републичилком нивоу бр 4 били мађари.
Лудило мозга...
(27-06-2020, 09:09 PM)Шумадрипац Пише: .
Љотке, шта се примаш на Нога ко саучешће?Он је њихов. Не рачунајући то да је био са оцем у СПС Савски Венац.
.
Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:
А који је то па НАШ ако је Ного ЊИХОВ?
Да нису Поздерац, Ђиласовац...Савез за Србију?
Ма остави се тијех влажних снова бораца из прошлога рата и неке умишљене симбиозе грађаниста и националиста!
То ни у Чемерици одавно више не постоји а камоли унас, шаке сиромаха! Не меша се то к'о уље и вода....ЗАР НЕ ВИДИТЕ ДА ГРАЂАНИСТИ-ШАТРО "БОЈКОТАШИ", НЕ ДА ДОЂУ ПРЕД СКУПШТИНУ ЈЕР...ЧЕКАЈУ ДА ВИДЕ ДАЛ'ЋЕ ДА НАДБИЈЕ БАЈДЕН И СОРОШ ОД КОГА ГА ПРИМАЈУ?!
АКО БОШКО НЕ ПОБЕГНЕ ОД ТЕ БРАТИЈЕ ОДМАХ, САДА, ТУ...НЕСТАЋЕЕ И ОН К'О ДА ГА НИКАД НИЈЕ НИ БИЛО!
И који су то још НАШИ ако је Ного ЊИХОВ?
Да није твој омиљени лик ЈОВНО Бакић?
Да није ДИЛЕЈА Ивановић кога млого воле па воле Бенито овдашњи?!
ПА ТАЈ ВИШЕ НИ НЕ ПАМТИ ОД КОЈИХ ЈЕ СВЕ ПРЕТРЧАВАО И КО ГА СВЕ НИЈЕ НЕВИНОГ БЕЗ КРИВИЦЕ ПЕНДРЕЧИО, ТУК'О И УДАРАО!!!
Ама да није можда УЛТРА-ДИЛЕЈА Сандуловић?!
![]()
Да није ХОКУС-ПОКС?!
Радуловић? Ама и он мучи и чека да види јел' се Трамп шали ил'од збиља бије!
Да није ДРАГАШ?...ПЕТАР ЧЕЛИК?!
Кх...кх...човече....
Даклем видевши да једина паметна идеја Ча Николе Алексића да ВОЈСКА обави посао без крви, не пије воде, нами су ипак, ипак....ближи Дон Кихот и Санчо Панса од све набројане братије и шире...иако је и Дон Кихот невина жртва сумануте идеје демонократије и без обзира што нас је Санчо Панса бановао!
Паметном доста!