Поруке: 4
Теме: 0
Придружен: Mar 2017
Углед:
0
Јел имају неке слике које су настале у Пожеги запдана Србија ???
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(22-03-2017, 11:41 PM)СОКО Пише: Јел имају неке слике које су настале у Пожеги запдана Србија ???
Ево га земо. Има их кол'ко хоћеш. Највише Косјерићке (Црногорске) бригаде.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 4
Теме: 0
Придружен: Mar 2017
Углед:
0
Моја мајка је и Косјерића ал она је против њих она ми је причала како су село њеног оца долазили и прали крв ракијом ал ја на моје четнике недам
Велики поздрав за мог зема
Углед:
459
(23-03-2017, 12:06 AM)СОКО Пише: Моја мајка је и Косјерића ал она је против њих она ми је причала како су село њеног оца долазили и прали крв ракијом ал ја на моје четнике недам
Велики поздрав за мог зема
Послао сам ти на приватне поруке линкове где можеш пронаћи слике.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
459
Мислим да је Правда скоро окачио сличну фотографију (или је та фотографија исечена из ове коју ја качим). Кондор, Перовић и Терзић, вероватно септембар 43., Златибор.
Поруке: 17,035
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,886
Није иста слика. Где си нашао ову?
Углед:
459
(23-03-2017, 03:11 PM)Милослав Самарџић Пише: Није иста слика. Где си нашао ову?
На нету.
Углед:
459
Негован Арсенијевић, командант 1. опленачке бригаде и 1. опленачког корпуса ГКГ.
Углед:
459
Милован Рајевац и Буца Константиноић.
Поруке: 9,178
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.