Оцена Теме:
  • 60 Гласов(а) - 4.42 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАЈЛЕПШЕ ЧЕТНИЧКЕ СЛИКЕ

Вечна слава нашем Чичи

[Слика: IMG_3724.jpg]

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Вечна слава генералу Михаиловићу! ЖИВ ЈЕ ДОК ЈЕ НАС!
[Слика: Untitled-1.jpg]

Никола Калабић
[Слика: kalaba.jpg]

Војислав Коцић
[Слика: vojislav_kocic.jpg]
Одговори

Калабић је имао зелене очи, а Дража плаве.
Одговори

Четници Прве гружанске бригаде.

[Слика: image.jpg]

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(18-07-2017, 04:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  Калабић је имао зелене очи, а Дража плаве.

Хвала вам,ово нисам знао,научио сам нешто ново од вас ко зна који пут Smile
Одговори

Заклетва регрута Смедеревског корпуса у селу Мраморцу код Паланке
новембра 1943. године. Пред стројем је командант Баничине, солунски официр, Радосав-Раца Милентијевић.

Одговори

Божа Јаворац
[Слика: boza_javorac.jpg]
Одговори

Од свега овога тачне су само прве две речи. Wiki није увек поуздан извор, тако је и у овом случају.

Одговори

Избрисано је Smile А оно на википедији пријављено администраторима.
У питању је четник Ратко Рајичевић
[Слика: nepoznati_cetnik.jpg]
Одговори

Борци 5. јуришног корпуса у Топлици.

[Слика: 471.jpg]

Одговори

Да ли неко има фотографије Нишких четника?

Одговори

(21-07-2017, 11:49 AM)Mario Пише:  Да ли неко има фотографије Нишких четника?

https://www.pogledi.rs/cetnici-iz-juzne-srbije/

Одговори

Ko ima slike JVuO koje nisu sa interneta i hoce da menja samnom,neka mi se javi u poruci.Bitna mi je rezolucija,Imam oko 6000 slika za razmenu!
Одговори

Селко Јовановић и Филип Ајдачић
[Слика: selko_jovanovic_i_ajdacic.jpg]

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним