Поруке: 9,320
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(01-03-2020, 01:27 AM)Коста Пише: Редовно виђам вести да из власти имају намеру да удоме ове илегалце из Африке и Азије, сад наиђох на интернету на неки документ из општине Свилајнац, колико је ово озбиљно? Ја ипак не мог да верујем.
Ваше мишљење?
http://www.tpknews.com/ovo-je-dokumenat-...zYJDd.dpbs
Јеси то ти Коста из Париза?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
375
Цитат:Јесам, откуд знаш?
Па како да не знам, међу првима пре 10-15 година када се отворио форум смо се дописивали.
Иначе, јеси ми добар, баш дуго те није било на форуму..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 01-03-2020, 02:39 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 222
Теме: 9
Придружен: Feb 2020
Углед:
12
Јел си ти беше онај ДСовац?
Добро сам, хвала на питању. Ухватила ме носталгија па сам се поново учланио на форум.
Него, какво је расположење локалних власти по Србији према илегалним странцима што задњих година освајају Европу? Видех на нету онај докуменат из Велике Плане па сам се запрепастио.
Слобода или Смрт!
Углед:
375
(08-03-2020, 03:05 PM)Коста Пише: Јел си ти беше онај ДСовац?
Добро сам, хвала на питању. Ухватила ме носталгија па сам се поново учланио на форум.
Него, какво је расположење локалних власти по Србији према илегалним странцима што задњих година освајају Европу? Видех на нету онај докуменат из Велике Плане па сам се запрепастио.
Тај, тај.
Драго ми је да си се вратио опет на форум.
Што се илегалаца тиче они се овде пуно не задржавају, већ иду даље за Хрватску или Мађарску.
Срби су ок према њима, има пар фашиста који иду ноћу по Београду па им прете.
Једино их има у Шиду и околини Суботице ту око граничних прелаза.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
375
(08-03-2020, 04:47 PM)Коста Пише: (08-03-2020, 04:04 PM)Mekenzi Пише: Што се илегалаца тиче они се овде пуно не задржавају, већ иду даље за Хрватску или Мађарску.
Видим да временом ниси добио на разуму. Не занима ме како су "Срби према њима" већ колико та најезда прети да створи анархију у Србији као што је на Западу.
Код БАС-а у сред БГ сам задњих година стално виђао те илегалце. Нема ту "фашизма" код младих Срба који упозоравају илегалце да не дирају нашу нејач. А иначе редовно читам вести где су наше жене и наша деца нападанута од стране истих: што у покушају злостављања, што због пљачке. Читао сам да кад их је полиција хапсила због кривичног дела, истог дана буду пуштени на слободи.
Него, кад их "мало где има", дајде ми појасни докуменат на оном линку горе где стоји:
"Уводна реч председника општине Свилајнац - (...) Крајњи циљ Локалног акционог плана општине Свилајнац је стварање услова за нормалан живот наведених лица (претходно наведени "МИГРАНТИ") и једнаке шансе и могућности свих грађана са територије општине"
а већ смо виђали снимак оне сподобе, заборавио сам јој име, која је јавно навела да би их и насељава по празним кућама широм Србије. Ај да чујем на чијој су страни "фашисти". 
To нису млади Срби, већ навијачки хулигани са дебелим досијеима који су осуђивани због разних туча итд...
Србин је прошле године убио 36 српкиња и око 50-ак силовао.
Мигранти за 6-7 година колико пролазе кроз Србију нису убили нити силовали нити једну српкињу.
Једино кривично дело кое су чинили јесте упадање у напуштене викендице.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 08-03-2020, 05:28 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(08-03-2020, 04:47 PM)Коста Пише: (08-03-2020, 04:04 PM)Mekenzi Пише: Што се илегалаца тиче они се овде пуно не задржавају, већ иду даље за Хрватску или Мађарску.
Видим да временом ниси добио на разуму.
НИТИ ЋЕ, НИТИ ЋЕ !!!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
375
(08-03-2020, 05:39 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (08-03-2020, 04:47 PM)Коста Пише: (08-03-2020, 04:04 PM)Mekenzi Пише: Што се илегалаца тиче они се овде пуно не задржавају, већ иду даље за Хрватску или Мађарску.
Видим да временом ниси добио на разуму.
НИТИ ЋЕ, НИТИ ЋЕ !!!

Kоста је изгубио оца човек туговао годинама.
А Овај билмез и буздобван једва дочекао да их види и гробу а ни гроб ни свећу није им запалио честитим ивањичким сељацима. Јадни људи, каквог буздована и билмеза су имали од сина. Уместо да буде дика и понос он био уличар, луталица и бескућник...
Господе помилуј,
И опрости му гордост и грехе..
Очисти га од демонских сила.
Не зна што чини.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
375
(08-03-2020, 06:23 PM)Коста Пише: (08-03-2020, 06:13 PM)Mekenzi Пише: Kоста је изгубио оца човек туговао годинама.
И да је тачно то што пишеш, какве везе има мој приватни живот са дискусијама овде и на овакве теме? 
Има овде један билмез и буздован из Канаде који све људе од Самарџића па надаље вређа, пљује, дере се, цичи, пиждри опседнут и прже га демони страшно...
Изузетно грешан, горд и демонизован човек са запада. Чувај се. Сад ће да ти удене погрдан надимакако кренеш да се расправљаш са њиме...
ПРОСВЕТАР.