Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Мигрантска криза; Алахови ратници

Изгледа да је 72. испребијала ове Арапе,сад гледам слику на YT.Сви леже на поду, неки руке иза главе, неки иза леђа.Мислим на Обреновац.

Слика је овде ,ако може да се види.

https://www.youtube.com/post/Ugx92rBYVSeS7D10eMp4AaABCQ
Одговори

Шта са мигрантима кад оде балави?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(10-04-2020, 09:30 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Шта са мигрантима кад оде балави?

Иду и они!

Нисам хтео да качим видео Роберта Валдеца јер је гостовао на једном неоусташком порталу,али је тамо испричао интересантну причу о типу из Бугарске коме име заборавих.Ови мигранти не провирују у Бугарску,тај неки типус,пун кеша иначе,има неколико возила и за 24 сата може да мобилише бригаду цивила(што је и радио) и петролирају око Турске границе и где виде ове...ко зна шта им раде...И зато сад мигранти избегавају бугарску руту па се сви ка Грчкој усмерили.
Одговори

(10-04-2020, 09:46 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(10-04-2020, 09:30 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Шта са мигрантима кад оде балави?

Иду и они!

Нисам хтео да качим видео Роберта Валдеца јер је гостовао на једном неоусташком порталу,али је тамо испричао интересантну причу о типу из Бугарске коме име заборавих.Ови мигранти не провирују у Бугарску,тај неки типус,пун кеша иначе,има неколико возила и за 24 сата може да мобилише бригаду цивила(што је и радио) и петролирају око Турске границе и где виде ове...ко зна шта им раде...И зато сад мигранти избегавају бугарску руту па се сви ка Грчкој усмерили.

Али шта да се ради са овима који су већ унутра у Србији?

Рецимо нема више балавог, дође Ђенерал и привремена Војна Влада коју ми прижељкујемо...

Међутим!

Шта да се ради са овима који су већ ту а и са цигојнерима који су годинама упумпавани из Европе?

Да их прими неће нико, силом не можеш да их убацујеш ни код блгара ни код Грка а о Мађарској да и не говоримо!

Да се силом ћерају убосну...да ли то нами иде у рачун да снажимо и крепимо муслимански фактор тамо?

Кол'ко њих уопште има у Србији? Нико то не зна, ка'е 6,000, ама нико није сигуран!

Рецимо да их све попишемо где су као и СВЕ, СВЕ, СВЕ...цигојнере који су убачани из Европе од 90-их!

И шта после с'њима?

Зар сутра и у Србију да дође неки к'о овај у Канади да буде Министар Војни? Па дузтабанлија и иксногаш Вулин изгледа к'о "фајнест џентлмен" према њему!

[Слика: 5cd5414e2000005b0096f5cc.jpeg?ops=scalef..._noupscale]

Куку и леле Србијо!

Међутим!

Има Срба (и ођекаре на форуму) који би и гомно прогласили за принцес крофну само ако долази са Гњилежног Запада, бива тамо је капитализам , значи позитивно, а у Србији комунизам, значи негативно....нема везе што је чађаво и носи чалму

Шта'ш...све неки шаблони момака ИЗ ПРОШЛОГА РАТА, а и века!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просветару,све се то ради договорно.Њихов циљ је Немачка и тамо ће и да стигну.Не остаје се ни њима у Србији.Ти који би остали овде мере се десетинама.Углавном неки са женом и децом и са нешто кеша за сопствени посао. Један Пакистанац је још пре 5 година отворио ресторан у Београду и ваља неку арапску клопу овим полупанцима.То се потера у Босну, стигну до Кладуше, па тамо покушавају да се пробију до Италије,Аустрије,Немачке...Конфигурација терена на потезу Карловац-Госпић им потпуно одговара јер је терен изузетно тежак да би хрватска војска и полиција то могле да покрију.Зато их Хрвати и млате онако јер не знају шта би друго,знају они добро да ако ови претрче ка потезу који сам претходно навео,да су фактички већ стигли на дестинацију коју су изабрали.
Одговори

.
Ови из дијаспоре не би смели ни реч проговорити против миграната. Напустише Србију и одоше у туђину.
Кад неће да живе у својој родној груди, има ко ће.

Паметном доста!
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-04-2020, 08:12 AM)Шумадинац Пише:  .
Ови из дијаспоре не би смели ни реч проговорити против миграната. Напустише Србију и одоше у туђину.

Паметном доста!
.

Јеси ли у винклу?

Поредиш економску миграцију са овим агарјанским хордама!?

Дарвин ти мозак попио!

Софисти ти мозак попили, зар ти не значи ништа Српство и свети Никола?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(11-04-2020, 09:22 AM)херцеговац Пише:  

Паметном доста!
.

Јеси ли у винклу?

Поредиш економску миграцију са овим агарјанским хордама!?

Дарвин ти мозак попио!

Софисти ти мозак попили, зар ти не значи ништа Српство и свети Никола?

Паз' вако Др. Спок... Српска села су нам опустела. Неће нико да ради. А нон-стоп одлазе трбухом за крухом у стране земље уз комуњарску песму "Видовдан" бусајући се у груди. И послен' прођу неке године и ти наши људи се полагачко одроде (част изузецима). И сад како они да нам соле памет о мигрантима? Нек се врате у своју дедовину, у своја опустела имања у корову, и нек је бране од Аллахових ратника.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Машиш по обичају.

Некада ми ниси јасан, али си прави аутентични Шумадинац, зато ЖИВИО!

На жалост, Шумадија још лута...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Паметном доста!
.

Ти би волео да ти сутра снајка или зећа буду из Авганистана или Пакистана?
Људи су отишли "трбухом за крухом",видим да на другом посту помињеш необрађену земљу...А каква је корист и да је обрадиш кад држава увози поврће из Албаније,Македоније и ко зна одакле....

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(11-04-2020, 12:05 PM)херцеговац Пише:  Некада ми ниси јасан, али си прави аутентични Шумадинац, зато ЖИВИО!

На жалост, Шумадија још лута...

Ако могу да те замолим као човек човека, Србин Србина, брат брата, да не пишеш такве глупости.Не виримо ми Шумадинци из Вучићевог дупета,него косовари и босанци.Ако те форумаш Шумадинац нервира,имаш пп па му тамо заређај све што ти падне на памет.Ако мрзиш ову земљу,широко ти поље босанско херцеговачко. Јуче си измишљао како нам неко пребија војску , данас ми Шумадинци лутамо. А твоји земљаци оставили гробове предака и дошли овде да буду Вучићеви полтрони. Ми бар не вређамо људе који су остали тамо и који живе у Сарајеву, Бања Луци,Бијељини...него ову марву овде која има по 1000 резервних положаја као усрана Босанка Дарија,попишам јој се на оно друго презиме које није Кисић.

Разумећу ако си изгубио живце,дешава се,али немој на све нас због једног човека.Херцеговци нису познати као глупи људи.
Одговори

Чешће сам ја у Кг него што мислиш.

Тазбина.

Када прође ово идемо на кафу.

О каквој мржњи причаш?

Одговори

(11-04-2020, 03:07 PM)херцеговац Пише:  Чешће сам ја у Кг него што мислиш.

Тазбина.

Када прође ово идемо на кафу.

О каквој мржњи причаш?

Кафу и киселу.Договорено.Не смем алкохол,пресисао сам одавно.

п.с. Не причам о мржњи,него ми деловало као да те ухватила нека омраза према нама.Ти си Херцеговац, ја сам Шумадинац, а више пута сам на форуму извређан због једног Херцеговца и то од стране Шумадинца,него било ко други, ено ти тема тамо о Вуку па види.Ја сам некада давно био члан СПО,имао сам и неку малу функцију а мој комшија ме пржио као да он није био СПО а био је.
Одговори

https://www.vienna.at/regierung-will-abg...en/6588843

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним