05-04-2020, 03:54 PM
(05-04-2020, 01:50 PM)Коста Пише:(04-04-2020, 10:00 PM)ЛукаЛоко Пише: Не могу тачно да знам, међутим ако мене питате да ли има у Италији у овом периоду мање погинулих људи него прошле године, ја бих рекао да не, није то могуће!
Лука,
Француска влада је објавила мапу са број утврђених заражених случајева по регионима и шта је са њима (умрли, лечени, послати кући, итд...). Јел Италија објавила нешто слично?
https://dashboard.covid19.data.gouv.fr/
Коста јавља ми јуче француска пријатељица да Др. Дидие Раул у Марсељу дели СВИМА, СВИМА, СВИМА....његов чудотворни лек за маларију који убија корону и мрси рачуне Интернационалној Лихварској Хидри!
Ка'е СВИ, СВИ, СВИ...могу да добију лек, ред се отег'о пред његовим институтом у Марсеју, тест нема везе, дели и онима који вистину кашљу и имају температуру, онима који кашљуцају а и хипохондро-манијацима јер и ови могу да навуку корону на пси'ићкој бази!
Макрон је прихватио лек после препоруке Академије (поставили смо видео доле на CUI BONO), читамо данас у Фајнаншал Тајмсу, цела страна посвећена Раулу (и то има доле на CUI BONO), па је и Бата Доналд одушевљено прихватио лек у Чемерици а и у Канади га дају само мораш да идеш код доктора да ти препише рецепат!
Међутим!
Из Бео'рада нам јављају да је тог лека било до јуче у апотекама ама да је неко (Ко?) све покуповао! Није могуће да неке лопурде покушавају да профитирају на овоме или....ВАКСЕРИ припремају своју вакцину за србску наиву????!
Ш'а кажу о томе тамо?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!