Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(08-04-2020, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Просвето,немој да му одговараш на ове знање имање форе. Ове његове пошалице су толико приземне Rolleyes да ја речи немам. Мислим,није да нисмо знали да је мој комшија дечко мало слабијег интелекта,али баш оволико...

Ма јок...само нађем стара препуцавања па копи-паст јербо у дискусијама Шумадрипца и Кизе годинама ништа ново...Јок

(08-04-2020, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Иначе хтео сам нешто друго, гуглао сам америчке дневне новине, па ово ђубриште са Харварда још у јануару ухапшено а био као неки кандидат за нобелову награду???

Да, у'апсило га још у јануару али тек сад се разбуктало по друштвеним мрежама, ПУЧИНА ПОЧИЊЕ ДА ПОСТАВЉА НЕЗГОДНА ПИТАЊА...ОДКУД АМЕРИЧКИ ДОКТОР А РАДИ ЗА ИНСТИТУТ У ВУХАНУ А СУВЛАСНИК ИНСТИТУТА...СОРОШ?!

Нажалсот, нажалост...Бата Доналд не мож'к'о Страшни Брка..."Има човек-има проблем, нема човек-нема проблем", него мора то да се развлачи годинама а МОЧВАРА само сеири јербо су гојама и увели демонократију, љуцкиправа, педери, лезбејке, орангутани, бабуни...да не мож'да се бранимо!

Међутим!

Даће Бог да се нађе неки начин...ово колосално губљење времена и енергије сваки дан са новинарима у Чемерици не води ничему а....ТАКСИМЕТАР КУЦА А ДОНАЛД НИЈЕ СВЕ МЛАЂИ СВАКИМ ДАНОМ!

(08-04-2020, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише:  п.с.с. Не могу да се отмем утиску да Вучић покушава да изазове неке немире или грађански рат не би ли тако сакрио своје деловање и свог полубрата криминалца.

Већина људи које сам срео данас је рекла да Вучић може да флаута фрулицу за викенд(новији жаргонски израз за пушиону средње ноге) и да нико неће да поштује то што ђубриште преписује. Мада ја мислим да ће сутра да се појави негде са причом како је спасио народ од Кона и Кисићке. Кидање Сељачићу из Чипуљића дошао је политички крај.Синоћ и данас сам први пут у животу видео да нас Хрвати искрено сажаљевају.Као и неки Словенци.

Наше је мишљење одавде да се човек упаничио и да се губи а није глуп, види да га Гњилежни пушта низводу и да срља у исту мишоловку као својевремено и титић без покрић, наиме да почињу да га мрзе и да му раде о глави СВИ, СВИ, СВИ...и с'лева и с'десна а нарочито око њега!

Питање није шта ће бити с'њим него оно што је поставио Фајгељ пре пар година:

ШТА ПОСЛЕ ВУЧИЋА?!

Ми се опет и опет враћамо на ЈЕДИНИ излаз, а то је ДЕРЖАВА ВОЈСТВУЈУЈШЧЕ ЦРКВЕ и ХРИСТОЉУБИВОГ ВОЈИНСТВА са КРАЉЕМ ВОЈНИКОМ на челу, или са

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉЕМ

док се Краљ не јави!

И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас (нажалост под командом погрешног Императора!

Не пођемо ли овим Отачким путем-НЕМА НАМ СПАСА (ал'пропасти нећемо)!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ево и ја да се огласим по питању ове пандемије.
Једна ситница константо промиче у анализи новонастале ситуације. Само на први поглед излази да Београд, Ниш, Нови Сад и остали већи градови имају висок број оболелих. А оно се ради о општинама, што ће рећи да и веће варошице (које немају болнице) улазе у тај збирни број "по градовима". Тачније, да је број оболелих у градовима далеко мањи од приказаног.
Безуспешно покушавам да пронађем хронологију извештавања о епидемији свињског грипа. Све је или недоступно или архивирано или склоњено. Случајно?
Одговори

(08-04-2020, 06:36 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас (нажалост под командом погрешног Императора!

Не пођемо ли овим Отачким путем-НЕМА НАМ СПАСА (ал'пропасти нећемо)!

Ваистину!

Персонална унија са Русијом,Америком,Бразилом...ако баш мора, само да се ове швапско-британске крвопије помере одавде што даље.Што би старији људи рекли "Не мож' се дише више".
Одговори

Чуо сам да је у врху државе настала општа паника после смрти Бранислава Блажића, услед компликација здравственог стања због корона вируса. Наравно, обратили су се својим менторима.
Они су га посаветовали да користе извесну дозу одређеног лека. Тај лек је, највероватније, овај лек против маларије. Тај лек има нус-појаве на коронарни систем, ваљда је прва индикација слабији рад срца и умор. Али, је кажу одличан за корона вирус.
Зато је Овај неколико пута изостао са његових редовних испирања мозга српском народу.
Са друге стране, сада са извесном сигурношћу могу да се слободније појављују у јавности, пошто су иначе тешке кукавице.
Само се поставља логично питање: којом терапијом они лече грађане Србије оболеле од корона вируса? Да ли је респиратор једина његова терапија?
И треће: ако је њима добро од тог антималарика зашто га не дају и својим грађанима?
Одговори

Данило Вучић оболео од короне...

Отац и остали са ким је долазио у контакт морају у карантин наредних 28 дана..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-04-2020, 08:33 PM)Бенито Пише:  Чуо сам да је у врху државе настала општа паника после смрти Бранислава Блажића, услед компликација здравственог стања због корона вируса. Наравно, обратили су се својим менторима.
Они су га посаветовали да користе извесну дозу одређеног лека. Тај лек је, највероватније, овај лек против маларије. Тај лек има нус-појаве на коронарни систем, ваљда је прва индикација слабији рад срца и умор. Али, је кажу одличан за корона вирус.
Зато је Овај неколико пута изостао са његових редовних испирања мозга српском народу.
Са друге стране, сада са извесном сигурношћу могу да се слободније појављују у јавности, пошто су иначе тешке кукавице.
Само се поставља логично питање: којом терапијом они лече грађане Србије оболеле од корона вируса? Да ли је респиратор једина његова терапија?
И треће: ако је њима добро од тог антималарика зашто га не дају и својим грађанима?

Људи дали смо доле на CUI BONO, тај маларик је пустио у оптицај Доктор Дидие Раул, прихватио Макрон а Трамп купио 29 мелеона доза!

У Србији било по апотекама до јуче, скоро џабе, ал'неко покуповао СВЕ, СВЕ, СВЕ...!

Што не тражи балави од брата Макрона?

табаџија

.
Јавља нам неки дан француска пријатељица да Др. Дидие Раул у Марсељу дели СВИМА, СВИМА, СВИМА....његов чудотворни лек за маларију који убија корону, за 3 до 5 евра што му дође џабе у односу на 3 до 5 'иљаде-црни Милораде, што је БИГ ФАРМА већ планирала као цену!

У међувремену се број тестираних и излечених вртоглаво повећава, погледајмо чланак из Фајнаншал Тајмса доле на CUI BONO, лист који сигурно није на нашој страни али...ми то редовно пратимо јер ваља читати између редова и непријатељску штампу!

(05-04-2020, 04:22 PM)Коста Пише:  Занимљиво је да је тај лек даван деценијама рецимо свим фрацуским војницима свакодневно кад су боравили у Африку, а претходна министарка здравља уврстила га већ у јануару у списак "отровних средстава" због чега се не може издавати на рецепт општег лекара у граду већ само у болници, а дотле се кажу могао купити и без рецета.

Па управо о томе се ради! Ваља проверити шта се догађа у Марсељу, свуда пише да су редови пред Рауловим иНститутом и...да лека има, што наравно не одговара ФАРМА МАФИЈИ!

(05-04-2020, 04:22 PM)Коста Пише:  Занимљиво је и то да је изгледа Трамп на основу те буке која се овде створила дозволио да се у том правцу ради у САД.

Трамп је, као што рекосмо, купио 29 мелеона доза и дословце изјавио за тај лек:

Цитат:HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, taken together, have a real chance to be one of the biggest game changers in the history of medicine!

Наравно, одма'су се јавили "експерти" из БИГ ФАРМЕ да упозоре на "сајд ефекте" од којих мож'да се умре а Француски Легионари то узимали деценијама и сви остали живахни!

Даље, Др. Раул тврди да лек ваља узимати код раних симптома а да код оних који су веЋ на респираторима нема ефекта!

Иначе лек може да се добије и овде у Канади скоро џабе на рецепт), ну нами није ни на крај памети да идемо у болницу да то проверавамо!

Вероватно и У Француској мора да се оде код доктора и добије рецепт јер изгледа да баш због тога људи чекају на ред у Марсељу пред институтом!

ЕВО ОВДЕ БИВШИ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЏУЈОРКА РУДИ ЂУЛИЈАНИ, ОПТУЖУЈЕ САДАШЊЕГ ГРАДОНАЧЕЛНИКА КОМО-А, КОЈИ ЈЕ НЕО-ТРОЦКИСТА, ДЕМОНОКРАТА, ДА УБИЈА ЉУДЕ ЈЕР ЈЕ ЗАБРАНИО ФРАНЦУСКИ ЛЕК, КАЖЕ ДОК ЉУДИ ЧЕКАЈУ ДА БИРОКРАТСКИ АПАРАТ ДОКАЖЕ ДА ЈЕ ЛЕК ДОБАР-ЉУДИ ЋЕ ДА ПОМРУ МАСОВНО!

Међутим!

У ТОМЕ И ЈЕСТЕ СТВАР, ЛИХВАРИ ДРЖЕ ЏУЈОРК У КАНЏАМА И ЊИХОВ ЦИЉ И ЈЕСТЕ ДА ШТО ВИШЕ ОБОЛИ И ПОМРЕ И ДА СЕ ПАНИКА ШИРИ, СВЕ У ЦЕЉИ РУШЕЊА ТРАМПА!

Ко то не разуме боље нек'узме да гледа неки филм него да се бави овом проблематиком, мање глава бучи!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Овај чива тврди да поседује тест за корону, И ТО БАШ ЗА КОВИД19, директно из Вухана, каже развили га канадски бизмисмени (са ноуз-проблем) заједно са пекинезима, а даје резултат за 3 минута, цена 25 долареса канадских!

Хммм....дал'су то они имали већ спремно унапред?

Руси, Њемци и многи други научници тврде да ваља радити на тесту дуго јербо тестови који су сад у употреби у свету НИСУ ЗА КОВИД19 НЕГО ЗА БИЛО КОЈИ ОД КОРОНА ВИРУСА КОЈИХ ИМА МЕЛЕОН!

Према томе сви ови научници тврде да ДАНАС уствари нико ко је тестиран позитивно уствари не зна да ли има КОВИД19 или неки ГРИПИЧИЋ или просто НАЗЈЕБ или ХУЊАВИЦУ, што казала тзв. "хрвати"!

Међутим!

Овај чива грозног изгледа (брррр!) тврди да његов тест из Вухана ради непогрешиво баш за КОВИД19!

Питање које се поставља јесте КАД ПРЕ СУ УСПЕЛИ ДА ГА НАПРАВЕ?

Тужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Просветару,овде су на почетку зајебанције објављивали да је вирус из канадске лабораторије.Сад ти је ваљда јасно које су будале ови дневно базични новинари у Србији.
Одговори

(05-04-2020, 01:50 PM)Коста Пише:  
(04-04-2020, 10:00 PM)ЛукаЛоко Пише:  Не могу тачно да знам, међутим ако мене питате да ли има у Италији у овом периоду мање погинулих људи него прошле године, ја бих рекао да не, није то могуће!

Лука,

Француска влада је објавила мапу са број утврђених заражених случајева по регионима и шта је са њима (умрли, лечени, послати кући, итд...). Јел Италија објавила нешто слично?

https://dashboard.covid19.data.gouv.fr/

У Италији покрајине имају надлежност над здравством, тако да наравно постоје статистике за сваку од њих.
Овде је једна страница о томе:
https://tg24.sky.it/cronaca/2020/03/06/m...talia.html
Ако нема слике, кликните на ту страницу:
https://public.flourish.studio/visualisation/1592916/
Може се бирати податак тамо где пише:
“scegli il parametro da visualizzare”
Deceduti односно „преминули“
Isolamento domiciliare „у изолацији код куће“
Ricoverati con sintomi „у болницама са симптомима“
Terapia intensiva „на интензивни нези“
Totale casi „потпуни број случајева“
Totale ospedalizzati „потпуни број хоспитализованих“
Totale positivi „потпуни број позитивних“
Одговори

Лука, ако будеш прочитао ово, интересује ме одговор на једно питање, па ако имаш сазнања:
Да ли је Италија пре ове кризе укинула све санкције према Руској федерацији, а које су заједно са осталим чланицама ЕУ увели још 2014/5 године, због кризе у Украјини?
Одговори

(09-04-2020, 10:35 PM)Бенито Пише:  Лука, ако будеш прочитао ово, интересује ме одговор на једно питање, па ако имаш сазнања:
Да ли је Италија пре ове кризе укинула све санкције према Руској федерацији, а које су заједно са осталим чланицама ЕУ увели још 2014/5 године, због кризе у Украјини?
Чини ми се да нису. У суштини не знам ни тачно како стоје ствари са тим санкцијама, јер и даље неке земље не само Италија, него и Немачка и друге и даље послују са Русијом, чини ми се да је то неко ограничење извоза и економске сарадње, а колико ми је познато, ништа није укинуто.
Свакако, ових дана Немачка је примила у своје болнице неколико италијанских пацијената, и медији су показали званично писмо којим се италијански председник Матарела захвалио немачком колеги Штајнмајеру.
Нисам приметио ништа чим су се званично захвалили Руској Федерацији.
Штавише, руски медији и чини ми се и власти већ од раније оптужују неколико италијанских новинара, међу којим један по презимену Јакобони који пише за торински лист Ла Стампа, да приме паре како би оцрнили Русију и руске власти.
Изгледа да су Руси ових дана поновили ту оптужбу, па су италијанске власти одговорили Русима: "Хвала на помоћи, али Италија је демократска земља и не прихвата такве ингеренције".
По мени има мало шанси да Руси моги пронаћи истинску захвалност код те елите.
Одговори

Не могу да се сетим сличног примера у историји. Једна држава је увела санкције другој, а онда јој та друга помаже. То је само доказ на каквој се раскрсници налази Италија, па и цела ЕУ.
Одговори

Rukavice pružaju lažni osećaj sigurnosti

https://www.dw.com/sr/rukavice-pru%C5%BE...a-53084997

Upozorenje nemačkog pulmologa: “Pacijenti se bez medicinskog opravdanja prečesto i prerano priključuju na respiratore”

https://www.nedeljnik.rs/upozorenje-nema...spiratore/
Одговори

Рукавице су важније од маски.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 15 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним