08-04-2020, 06:36 PM
(08-04-2020, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише: Просвето,немој да му одговараш на ове знање имање форе. Ове његове пошалице су толико приземнеда ја речи немам. Мислим,није да нисмо знали да је мој комшија дечко мало слабијег интелекта,али баш оволико...
Ма јок...само нађем стара препуцавања па копи-паст јербо у дискусијама Шумадрипца и Кизе годинама ништа ново...

(08-04-2020, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише: Иначе хтео сам нешто друго, гуглао сам америчке дневне новине, па ово ђубриште са Харварда још у јануару ухапшено а био као неки кандидат за нобелову награду???
Да, у'апсило га још у јануару али тек сад се разбуктало по друштвеним мрежама, ПУЧИНА ПОЧИЊЕ ДА ПОСТАВЉА НЕЗГОДНА ПИТАЊА...ОДКУД АМЕРИЧКИ ДОКТОР А РАДИ ЗА ИНСТИТУТ У ВУХАНУ А СУВЛАСНИК ИНСТИТУТА...СОРОШ?!
Нажалсот, нажалост...Бата Доналд не мож'к'о Страшни Брка..."Има човек-има проблем, нема човек-нема проблем", него мора то да се развлачи годинама а МОЧВАРА само сеири јербо су гојама и увели демонократију, љуцкиправа, педери, лезбејке, орангутани, бабуни...да не мож'да се бранимо!
Међутим!
Даће Бог да се нађе неки начин...ово колосално губљење времена и енергије сваки дан са новинарима у Чемерици не води ничему а....ТАКСИМЕТАР КУЦА А ДОНАЛД НИЈЕ СВЕ МЛАЂИ СВАКИМ ДАНОМ!
(08-04-2020, 03:58 PM)ЈВуО-КГ Пише: п.с.с. Не могу да се отмем утиску да Вучић покушава да изазове неке немире или грађански рат не би ли тако сакрио своје деловање и свог полубрата криминалца.
Већина људи које сам срео данас је рекла да Вучић може да флаута фрулицу за викенд(новији жаргонски израз за пушиону средње ноге) и да нико неће да поштује то што ђубриште преписује. Мада ја мислим да ће сутра да се појави негде са причом како је спасио народ од Кона и Кисићке.Сељачићу из Чипуљића дошао је политички крај.Синоћ и данас сам први пут у животу видео да нас Хрвати искрено сажаљевају.Као и неки Словенци.
Наше је мишљење одавде да се човек упаничио и да се губи а није глуп, види да га Гњилежни пушта низводу и да срља у исту мишоловку као својевремено и титић без покрић, наиме да почињу да га мрзе и да му раде о глави СВИ, СВИ, СВИ...и с'лева и с'десна а нарочито око њега!
Питање није шта ће бити с'њим него оно што је поставио Фајгељ пре пар година:
ШТА ПОСЛЕ ВУЧИЋА?!
Ми се опет и опет враћамо на ЈЕДИНИ излаз, а то је ДЕРЖАВА ВОЈСТВУЈУЈШЧЕ ЦРКВЕ и ХРИСТОЉУБИВОГ ВОЈИНСТВА са КРАЉЕМ ВОЈНИКОМ на челу, или са
МЈАСТОБЉУСТИТЕЉЕМ
док се Краљ не јави!
И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас (нажалост под командом погрешног Императора!
Не пођемо ли овим Отачким путем-НЕМА НАМ СПАСА (ал'пропасти нећемо)!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!