Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(10-04-2020, 08:56 PM)Бенито Пише: Људи који навикну да нађу смисао живота у затвореном простору имају сасвим другачије мисаоне и менталне навике, од оних којима је смисао живота намештен да буде екстравертан.
Пааа...не мора да буде "затворен простор", напротив, по нашем скромном мненију у ту категорију спадај и
СВИ, СВИ, СВИ....који се клоне пучине, која је, знамо, стока једна грдна, добре душе кад јој ребра пучу!
Ми рецимо....бејах неки дан послом уград кола да оставимо код мајстора, уђем у градски превоз кад оно....прво џабе, друго скоро потпуно празно, ниђе пучине а нарочито ниђе орангутана, шимпанза, бабуна, манндрила и...макака мајмуна! Дивота бре...рек'о што ово не потраје мало дуже!
(10-04-2020, 08:56 PM)Бенито Пише: Људи који имају јак унутрашњи ментални живот су духовници, научници, уметници, занатлије....
ТАЈ САМ !!!
(10-04-2020, 08:56 PM)Бенито Пише: ....или разни оболели од неке врсте аутизма или слично
ТАЈ ЈЕ !!!
Са'ће се јави!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 837
Теме: 6
Придружен: Jul 2013
Углед:
148
Што се тиче маларије, неки су у Италији заметили то: у покрајини Емилија-Ромања, то јест у западним крајевима те покрајине, Пјаченца и Парма, има пуно случајева те болести, додуше то су крајеви који су блиски епицентру зараза, међутим са друге стране те покрајине у крају Фераре има мало случајева. То је крај где се река По убаци у Јадранско море и тамо се дели у мноштво канала, које је краљевина комараца. Зато су некада тамошњи људи болели од маларије. Људи су се запитали, да ли је становништво које је прешло маларију, некако отпорније на тај вирус?
Нисам ја лекар а преносио сам овде шта сам чуо.
Да ли су негде у Војводини људи патили од маларије?
(Последња измена: 11-04-2020, 06:49 PM од
ЛукаЛоко.)
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
(11-04-2020, 06:47 PM)ЛукаЛоко Пише: Да ли су негде у Војводини људи патили од маларије?
Војвођанери пате, млого пате, али не од маларије!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Управо иде емисија на "Првој" о корони где гостују неизбежни Кон, Несторовић и једна Др. госпоџа...
Прича се већ отрцана прича коју бих прескочио и променио канал. Кад у међувремену јавља се уживо гост... Кад нисам пао са фотеље... Биљана Србљановић. Прича како је прошла борбу са короном, како то још чини, а онда... Онда поручује: "Будимо дисциплиновани, останимо 14 дана у 24 полицијском часу и проблем решен. Шта је то, вели Србљановићка, кад су грађани Сарајева могли да издрже 4 године под српском опсадом, где га је чекао снајпер ако крене по воду, можемо и ми испоштовати потпуну изолацију 14 дана"...
Заиста је овај ненормалан, али потпуно. Све ТВ куће му служе за сејање страха, а ево сад полако и за пљувањем Срба због "опсаде" Сарајева.
Гасим ТВ и од сада гледам само стране канале.
Поруке: 1,472
Теме: 8
Углед:
309
Ја не знам да ли ико нормалан слуша или чита шта ти дебили као Биљана Србљановић уопште пишу, а нажалост добијају огроман простор у медијима. Волио бих да видим њихову популарност на основу стварног стања ствари и колико би људи чуло о њима да нису медијски исфорсирани.
Поруке: 1,274
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
По дотичној се јасно види да је својевремено била перјаница "чедистичког" покрета у Србији.
Поруке: 14,527
Теме: 307
Углед:
3,065
Дотична је, одавно, чак и од "другосрбијанских" кругова названа плаћеницом и сличним терминима.
Уосталом, она је главна звезда теме коју сам већ поставио- "Саможртвовање", па не морате са њом оптерећивати ову тему.
У вези овог случаја много је занимљивија ТВ ПРВА, која је постала софистициране верзија ТВ Пинк, и тренутно је ТВ ПРВА први медијски сарадник случаја "Овај".
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
ТВ Прва је у ствари Б92, нема шта да вас чуди.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 14,444
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
.
Скоро свака телевизија је "ударна песница Вучићевог режима" изузев неколико локалних. Медијски мрак је на врхунцу. На пример Краљево има те среће што има две "опозиционе" ТВ.... "Мелос" и "Ка".
.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М