Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(10-04-2020, 03:10 PM)Бенито Пише:  Малопре сам био у продавници без маске. Каже онај продавац:" Извини, брате......." Само сам га погледао.
Пита ме супруга, када је ово почело, да ли ћу ставити маску. И њу сам само погледао.
Нека цео свет дозволи да му ставе брњице, али ја говече нећу бити никада.
ПС увек се сетим оног скеча Надреалиста када сви носе гас-маске. Када онај наиђе:" Да нисте видјели моју дјевојку? Има много лепу красту, овдје са лијеве стране!" КидањеКидањеКидање

Шта мислиш, да ли смо сви ми који се држимо да не паднемо у колективну хистерију у мањини или можда у већини?
Одговори

(10-04-2020, 02:51 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(10-04-2020, 01:29 PM)херцеговац Пише:  Зато што је у Београду на снази одлука да се не може у продавницу без маске и рукавица.

Исто важи и за Крагујевац.

То што овај нацистички режим малтретира мене,истрпећу! А то што ми малтретирају мајку која има 65 година ,е зато ћу...само полако.Видеће се све.

Иде жена у 4 ујутру у продавницу са оним фосилима од по 100 година који су сви за Вучића,само да би прошетала мало.

У једном маркету у КГ,касапин хтео да умлати неког чичу јер овај коментарисао јавно унутра "Ето видите како се Вучић бори за нас, јадан човек".Једва задржали касапина да не истранжира овог диносауруса.

Пресуђују нам они које је комунизам обликовао,они који имају преко 70 година.Испрепадани пензионери који блеје у кутичину по цео дан.

Видим да се на форуму не познаје много АБХ тематика.Жао ми је што морам да вам кажем,али на те рукавице и маске можете да се изуринирате. Не вреде вам ништа.

И још нешто! Где је у Србији умро први човек од овог вируса? У Крагујевцу!И то млађи човек! Шта се десило са лекаром који је на твитеру показао плућа од тог момка још тамо око 20. фебруара?Суспендовали га да не омета Вучићеву кампању.

Куд га не посијече ка брава а остале шпицерајком у дупе!
Одговори

(10-04-2020, 08:49 PM)Јеремија Пише:  
(10-04-2020, 02:51 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(10-04-2020, 01:29 PM)херцеговац Пише:  Зато што је у Београду на снази одлука да се не може у продавницу без маске и рукавица.

Исто важи и за Крагујевац.

То што овај нацистички режим малтретира мене,истрпећу! А то што ми малтретирају мајку која има 65 година ,е зато ћу...само полако.Видеће се све.

Иде жена у 4 ујутру у продавницу са оним фосилима од по 100 година који су сви за Вучића,само да би прошетала мало.

У једном маркету у КГ,касапин хтео да умлати неког чичу јер овај коментарисао јавно унутра "Ето видите како се Вучић бори за нас, јадан човек".Једва задржали касапина да не истранжира овог диносауруса.

Пресуђују нам они које је комунизам обликовао,они који имају преко 70 година.Испрепадани пензионери који блеје у кутичину по цео дан.

Видим да се на форуму не познаје много АБХ тематика.Жао ми је што морам да вам кажем,али на те рукавице и маске можете да се изуринирате. Не вреде вам ништа.

И још нешто! Где је у Србији умро први човек од овог вируса? У Крагујевцу!И то млађи човек! Шта се десило са лекаром који је на твитеру показао плућа од тог момка још тамо око 20. фебруара?Суспендовали га да не омета Вучићеву кампању.

Куд га не посијече ка брава а остале шпицерајком у дупе!

Само полако, тако почиње. Битно је да се у јавности комуницира што отвореније. Претходних година се у већој групи људи малтене није смело говорити о политици.
Одговори

(10-04-2020, 08:47 PM)Александар Динчић Пише:  
(10-04-2020, 03:10 PM)Бенито Пише:  Малопре сам био у продавници без маске. Каже онај продавац:" Извини, брате......." Само сам га погледао.
Пита ме супруга, када је ово почело, да ли ћу ставити маску. И њу сам само погледао.
Нека цео свет дозволи да му ставе брњице, али ја говече нећу бити никада.
ПС увек се сетим оног скеча Надреалиста када сви носе гас-маске. Када онај наиђе:" Да нисте видјели моју дјевојку? Има много лепу красту, овдје са лијеве стране!" КидањеКидањеКидање

Шта мислиш, да ли смо сви ми који се држимо да не паднемо у колективну хистерију у мањини или можда у већини?
Мислим да су људи који су близу колективне хистерије у огромној већини. Људи који навикну да нађу смисао живота у затвореном простору имају сасвим другачије мисаоне и менталне навике, од оних којима је смисао живота намештен да буде екстравертан.
Људи који имају јак унутрашњи ментални живот су духовници, научници, уметници, занатлије, или разни оболели од неке врсте аутизма или слично, а сви они скупа су у дебелој мањини у односу на већину људи чији су приоритети живота окренути ка спољном свету.
Одговори

(10-04-2020, 08:56 PM)Бенито Пише:  Људи који навикну да нађу смисао живота у затвореном простору имају сасвим другачије мисаоне и менталне навике, од оних којима је смисао живота намештен да буде екстравертан.

Пааа...не мора да буде "затворен простор", напротив, по нашем скромном мненију у ту категорију спадај и СВИ, СВИ, СВИ....који се клоне пучине, која је, знамо, стока једна грдна, добре душе кад јој ребра пучу!

Ми рецимо....бејах неки дан послом уград кола да оставимо код мајстора, уђем у градски превоз кад оно....прво џабе, друго скоро потпуно празно, ниђе пучине а нарочито ниђе орангутана, шимпанза, бабуна, манндрила и...макака мајмуна! Дивота бре...рек'о што ово не потраје мало дуже! Јок

(10-04-2020, 08:56 PM)Бенито Пише:  Људи који имају јак унутрашњи ментални живот су духовници, научници, уметници, занатлије....

ТАЈ САМ !!! Јок

(10-04-2020, 08:56 PM)Бенито Пише:  ....или разни оболели од неке врсте аутизма или слично

ТАЈ ЈЕ !!!

Са'ће се јави!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Што се тиче маларије, неки су у Италији заметили то: у покрајини Емилија-Ромања, то јест у западним крајевима те покрајине, Пјаченца и Парма, има пуно случајева те болести, додуше то су крајеви који су блиски епицентру зараза, међутим са друге стране те покрајине у крају Фераре има мало случајева. То је крај где се река По убаци у Јадранско море и тамо се дели у мноштво канала, које је краљевина комараца. Зато су некада тамошњи људи болели од маларије. Људи су се запитали, да ли је становништво које је прешло маларију, некако отпорније на тај вирус?
Нисам ја лекар а преносио сам овде шта сам чуо.
Да ли су негде у Војводини људи патили од маларије?
Одговори

(11-04-2020, 06:47 PM)ЛукаЛоко Пише:  Да ли су негде у Војводини људи патили од маларије?

Војвођанери пате, млого пате, али не од маларије!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Управо иде емисија на "Првој" о корони где гостују неизбежни Кон, Несторовић и једна Др. госпоџа...
Прича се већ отрцана прича коју бих прескочио и променио канал. Кад у међувремену јавља се уживо гост... Кад нисам пао са фотеље... Биљана Србљановић. Прича како је прошла борбу са короном, како то још чини, а онда... Онда поручује: "Будимо дисциплиновани, останимо 14 дана у 24 полицијском часу и проблем решен. Шта је то, вели Србљановићка, кад су грађани Сарајева могли да издрже 4 године под српском опсадом, где га је чекао снајпер ако крене по воду, можемо и ми испоштовати потпуну изолацију 14 дана"...

Заиста је овај ненормалан, али потпуно. Све ТВ куће му служе за сејање страха, а ево сад полако и за пљувањем Срба због "опсаде" Сарајева.
Гасим ТВ и од сада гледам само стране канале.
Одговори

Ја не знам да ли ико нормалан слуша или чита шта ти дебили као Биљана Србљановић уопште пишу, а нажалост добијају огроман простор у медијима. Волио бих да видим њихову популарност на основу стварног стања ствари и колико би људи чуло о њима да нису медијски исфорсирани.
Одговори

По дотичној се јасно види да је својевремено била перјаница "чедистичког" покрета у Србији.
Одговори

Дотична је, одавно, чак и од "другосрбијанских" кругова названа плаћеницом и сличним терминима.
Уосталом, она је главна звезда теме коју сам већ поставио- "Саможртвовање", па не морате са њом оптерећивати ову тему.
У вези овог случаја много је занимљивија ТВ ПРВА, која је постала софистициране верзија ТВ Пинк, и тренутно је ТВ ПРВА први медијски сарадник случаја "Овај".
Одговори

(12-04-2020, 12:19 AM)Бенито Пише:  Дотична је, одавно, чак и од "другосрбијанских" кругова названа плаћеницом и сличним терминима.
Уосталом, она је главна звезда теме коју сам већ поставио- "Саможртвовање", па не морате са њом оптерећивати ову тему.
У вези овог случаја много је занимљивија ТВ ПРВА, која је постала софистициране верзија ТВ Пинк, и тренутно је ТВ ПРВА први медијски сарадник случаја "Овај".

Поента и јесте на ТВ кући.
До сада је Пинк био ударна песница Вучићевог режима а ево сад то постаје "Прва".
О Србљановићки не бих полемисао да није балила о "Сарајеву под опсадом Срба".

Све јасно као дан.
Вучића треба оправдати на било који начин па макар се потегла лаж од пре 25 - 28 година.
Одговори

ТВ Прва је у ствари Б92, нема шта да вас чуди.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

.
Скоро свака телевизија је "ударна песница Вучићевог режима" изузев неколико локалних. Медијски мрак је на врхунцу. На пример Краљево има те среће што има две "опозиционе" ТВ.... "Мелос" и "Ка".
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним