Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(22-04-2020, 03:34 PM)Mekenzi Пише:  Како овако брзо опада број новозаражених у Србији Smile

Стоматолошки ефекат. Кад зуб много боли приликом поправке - одједном настане неописиво растерећење. Пошто зубобоља не погађа само вилични део већ и један део у мозгу (то ствара нервозу пацијенту који трпи болове). Када све то нестане, како се пацијент тада осећа?
Ја знам како сам се осећао: узео сам тог истог стоматолога за изабраног. То је прва реакција. Е сада... Види како ће тај ефекат растерећења деловати на једном општем плану.
Одговори

Не него ефекат колективног имунитета.

Они су испали тотално неспособни. На крају су дигли руке и пустили да вирус прокужи. Испало је да је вирус прошао кроз људе тако да сада удара у зид имунитета.

Остаје да је јако опасан за старије људе.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(23-04-2020, 12:24 PM)херцеговац Пише:  Не него ефекат колективног имунитета.

Они су испали тотално неспособни. На крају су дигли руке и пустили да вирус прокужи. Испало је да је вирус прошао кроз људе тако да сада удара у зид имунитета.

Остаје да је јако опасан за старије људе.

Мислиш да је вирус касно идентификован?
Одговори

Не, него им се отео, још у старту, али су имали среће да није ушао у старију популацију.

Да су се старији сами припазили.

Све њихове мјере или су биле закаснила или претјеране или су дигли руке од њих као од сајма. Сајам полупразн, а рекли га пунити позитивним случајевима...

Тада су и дефинитивно пустили вирус да прође народом и сада ће бити само драстичан пад заражених.

Имали су среће што су карактеристике вируса који је ушао у Србију овакве, да је другачије урушио би се систем, а онда катастрофа.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Србија преко ноћи са 400+ новозаражених на данашњих 160 новозаражених...

Нема и вирус корона се боји Аце и Пеце ...ЈокКидањеЈок

Који смо ми циркус од државе...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Који си ти буздован...

Одговори

Нано-чипови у телима грађана да се сузбије корона вирус

http://www.politika.rs/scc/clanak/452816...rona-virus
Одговори

Одговори

(23-04-2020, 03:19 PM)херцеговац Пише:  Који си ти буздован...

Ми смо на крају епидемије,која тек почиње..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Прошло је то кроз народ. Показали су тоталну неспособност.

Одговори

Ту смо сагласни, само ми прокоментариши како је то у складу са данашњом изјавом Ангеле Меркел:" Пандемија није на крају, него на почетку."
Ко лаже, пардон, не говори истину? Јок
Одговори

Јако фале озбиљни атирежимски протести...
Ал јбг нема ко, једноставно ко год да се појави следи му сатанизација у медијима а нико нема храбрости за то..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ко год се појави већ је својим лоповлуком и отимачином себе показао ко је и шта је...

Одговори

(23-04-2020, 09:44 PM)херцеговац Пише:  Ко год се појави већ је својим лоповлуком и отимачином себе показао ко је и шта је...

Видиш због ове реченице Вучић и влада...

Има итекако јако пуно политичара поштених али нико нема м*да да поведе народ, свињоформер и таблоиди их брутално уз податке из удбе комунистичким методама сатанизују а народ се тера у све већи страх, "још само две ндеље и победили смо корону"....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 23 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним