Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

Како то замишљаш?

Па и сада сваку упалу плућа не шаљу у болницу.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(16-03-2021, 06:31 PM)херцеговац Пише:  Како то замишљаш?

Шаљу све мање, али шаљу више него пре.
Одговори

Шта ћемо са АстраЗенеком и њеном јунион џек вакцином? Ево, Конови и Тиодоровићи из Јевропе нам веле да боца убија али изгледа само с ове стране Канала, док с оне стране Канала Џонсон вели да бриге нема, шприцамо редом и врапце. Баја

Неолиберални шкарт у Унији баш решио да бије геополитичке битке са својим дојучерашњим савезником. Све земље ЕУ синхронизовано повукле АстраЗенеку осим Пољске, чији министар рече отворено: "Ово је спиновање у јефтине политичке сврхе, нема разлога прекидати вакцинацију". Баја

Наравно, симптоматично је пошто је у питању хајка против најјефтиније вакцине која тренутно постоји.
Одговори

Не знам да ли си прочитао оно шта сам написао пре пар дана.
У црвену зону шаљу и позитивне и негативне. Ево ти пар примера да не би дошло до неспоразума. Човек који је астматичар, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле. Други, са гнојном ангином, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле. Деда, ревакцинисан и негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону, да би се после десет дана шлогирао и преминуо.
Објасни ми зашто мешају позитивне и негативне?
Дакле, ми све време овде причамо о томе да се прави системски хаос. Дакле, на вештачки начин се оптерећује здравствени систем, без икакве потребе.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Видим да је госпођа министарка Кисић-Тепавчевић јуче морала да забоде ципелицама у Вражогрнац. Биће да им интересовање за вакцине пресушило. Јок
Одговори

(16-03-2021, 07:02 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Није истина.

Ево жена има, па се лијечи код куће. Гомила људи се лијечи код куће.

Прошле године на почетку су бацали зајебанција са халама, промашај.

Али никада нису свакога са упалом плућа слали у болницу истог момента.

(17-03-2021, 09:10 AM)Vlad Alekš Пише:  

У црвену зону шаљу и позитивне и негативне. Ево ти пар примера да не би дошло до неспоразума. Човек који је астматичар, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле. Други, са гнојном ангином, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле. Деда, ревакцинисан и негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону, да би се после десет дана шлогирао и преминуо.
Дакле, ми све време овде причамо о томе да се прави системски хаос. Дакле, на вештачки начин се оптерећује здравствени систем, без икакве потребе.

Шаље се свако ко има температуру. То што је одвојен инфективни дио је сасвим нормалан ток борбе против заразе.
Природно да нису сви заражени короном, те ту добијају адекватну терапију.

Обично су редови испред, а унутра по особа.

Тестови ништа не значе.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(17-03-2021, 02:28 PM)херцеговац Пише:  
(16-03-2021, 07:02 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Није истина.

Ево жена има, па се лијечи код куће. Гомила људи се лијечи код куће.

Прошле године на почетку су бацали зајебанција са халама, промашај.

Али никада нису свакога са упалом плућа слали у болницу истог момента.

Шаље се свако ко има температуру. То што је одвојен инфективни дио је сасвим нормалан ток борбе против заразе.
Природно да нису сви заражени короном, те ту добијају адекватну терапију.

Обично су редови испред, а унутра по особа.

Тестови ништа не значе.

Не, није тачно. Идемо редом. Астматичар није имао температуру. Овај са гнојном ангином јесте. Деда који је ревакцинисан и који је преминуо, такође није имао температуру, а лежао је због дијареје. А сви су послати у црвену зону. Све време говорим о болници. Дакле у питању су стационарни објекти у којима пацијенти леже данима.
Мени се ипак чини да ти имаш проблем у разумевању прочитаног текста. Као да се дописујем са роботом или софтвером.
Дакле, одговори ми на питање - зашто у црвеној зони болнице заједно држе позитивне и негативне пацијенте? Ако тестови ништа не значе, како ми онда знамо ко има корону? Да ли си ти видео вирус короне?
Све време причаш као да се јављаш директно из лабораторије или црвене зоне. Или као да си пи ар Кризног штаба. Или Светске здравствене организације.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

А ти као да си Самарџићев адвокат.

Знамо се нас двојица добро и одавно, није нам потребан тумач нити адвокат.

Одговори

(17-03-2021, 03:09 PM)херцеговац Пише:  А ти као да си Самарџићев адвокат.

Ајде признај да си урамио Конову слику...
Одговори

Ма видиш да те бране од мене...

Оно кад умисле људи...

Да неко не би помислио другачије,

Самарџић и ја смо јарани, а другачије мишљење!?

Па нисмо комунисти!

Одговори

(17-03-2021, 05:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Ајде признај да си урамио Комови слику...
Шта фали Комовима? Баја
Одговори

(16-03-2021, 04:37 PM)Mekenzi Пише:  
(16-03-2021, 02:45 PM)Sima Пише:  Ја имам тренутно корону, рекли ми доктори само пиј чајеве, витамине итд. Чекао сам сат ипо да ми то каже. Ако добијете корону, моје искуство, немојте да идете код доктора сем ако нисте баш тежак случај (отежано дисање итд). Нећете чути ништа паметно.

Па шта си очекивао??? да те ставе на респиратор??

Блаже симптоме короне се лече као грипа витамини и што више течности и мировање и јављање на контролу.

Упале плућа, отежано дисање захтева болничко лечење.
Доктори које знам упућују да се иде у дом здравља ако имамо корону. Сасвим непотребно.
Одговори

У црвену зону шаљу и позитивне и негативне. Ево ти пар примера да не би дошло до неспоразума.

Човек који је астматичар, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле.

Други, са гнојном ангином, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле.

Деда, ревакцинисан и негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону, да би се после десет дана шлогирао и преминуо.

Ми смо поставили ођекаре пре два месеца случај где медицинска сестра из Џујорка, иначе ратни ветеран, сведочи о идентичним примерима из болнице у Џујорку где здраве болеснике НАМЕРНО, ПО ДИРЕКТИВИ ОЗГО, мешају са тешким корона случајевима еда би помрли сви касније па се пише корона!

Бејасмо исмејани од дежурних УГУЗЉУБА Чемерике и Гњилежног Запада уопште, а сад видимо да градоначелника Комоа јуре судски због истог!

Наравно, Биг Фарма ће да га пусти низводу, одрадио је своје, па ће тако да прође и балави шифтар али....Дркон (Коен, Кун) ће да се извуче као оно онда са свињским грипом као по оној "неки ће да преживимо а неки ће да изгинете"!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(17-03-2021, 05:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Ајде признај да си урамио Конову слику...

Треба раздвојити медицину од политике

(17-03-2021, 05:17 PM)херцеговац Пише:  Ма видиш да те бране од мене...

Оно кад умисле људи...

Да неко не би помислио другачије,

Самарџић и ја смо јарани, а другачије мишљење!?

Па нисмо комунисти!

Треба више објашњавати људима овуден, здравствени си радник. Људи наседају на свакакве јефтине приче

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним