Поруке: 1,274
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
Претворени у народ хипохондара.
Поруке: 1,274
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
Овај период је баш утицао да и ово мало памети што је остало у народу може да се "истопи" врло брзо и врло лако. Тренутно имамо отприлике две групе људи, подједнако иритантне и гласне. Једна је она коју апсолутно боли уво за све, док са друге стране имамо једну прилично хетерогену групацију "грађанероса" и оних који иду за Вучићем и Коном као овчице за пастиром. Тој групи је тренутно заједничко да су у суперпаничном режиму рада. Друга заједничка карактеристика је да се о резултатима избора и велеиздаји Космета с њима не може ни разговарати. Није сада време, веле. Када Вучић одсвира крај ове етапе ковида, та група постаје аутоматски хомогена са оном првом групом, коју свакако заболе уво.
Заједничко им је да главе не користе нити једни нити други.
(Последња измена: 06-07-2020, 12:19 AM од
Ђорђе.)
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 14,524
Теме: 307
Углед:
3,062
Људи, да ли неко зна шта се дешава у Тутину и Сјеници? Добио сам неке поруке да је ситуација више него катастрофална, а не ради се о људима који паниче.
Шта Овај ради? Да ли ово намерно чини да направи да муслимани оптуже Србе, а не њега за ову ситуацију доле.
Ужице, такође, има велики проблем, јер има своје болеснике, а плус им довозе из Сјенице, која нема ништа осим Дома здравља.
Мислим да људи који нису са југозапада Србије уопште немају информацију колико је ситуација тамо тешка.
Једино функционише пропаганда и таква количина лажи да се то може успоредити само временом бољшевика који су на исти начин извештавали у време највећег умирања од глади у СССР.
Поруке: 14,524
Теме: 307
Углед:
3,062
Ко није приметио, умро је отац Небојше Стефановића.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
(07-07-2020, 10:56 AM)Бенито Пише: Ко није приметио, умро је отац Небојше Стефановића.
(06-07-2020, 12:07 PM)смедерево Пише: https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr...W-UtBSIyxQ
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 5,853
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
Да, смедерево је пренео вест. Али не знам да ли су јављали да је био позитиван на вирус.
Ако неко нађе такву вест, нека постави. Покушао сам да изгуглам, али ништа