Дејан Жујовић: Процес вакцинације тотално подбацио, у августу пораст броја заражених, вакцинација није успела јер је од почетка представљана као политичка ствар
понедељак, 12 јул 2021 13:38
пензионер Цвико,
Колико ја разумем ову ситуацију са вирусом, у питању је намерно заражавање становништва скоро целе планете. Спроводи се жестока десоцијализација која отуђује јединке међусобно, разбија породице, уништава државе и од целог света праве оно што зовемо "муве без главе". Доказа има много. Водећи људи у државама најављују нове таласе а да при том не објашњавају одакле им та инофрмација. Исто је и са снагом као и са манифестацијом вируса. Откуд то знају? Мере у свим државама су готово исте. Слуша се све из једне позадине одакле се диригује. Наравно нисмо сви исти и искачу разлике које указују да постоје системски пропусти у ширењу вируса. Ту су и лекари који знају свој посао и никако не могу да прихвате разне афирмативне приче о ковиду које имају за циљ ширење страха. Докторе, док нас још нису закључали а можда неће успети у тој игри, тражите узроке а не да се бавимо последицама које нису занемарљиве али су секундарне. Ако не решимо узрок, лечењу од ковида никад краја. Како вам драго ... .
Препоручи коментар:
49
7
понедељак, 12 јул 2021 13:50
Penzos antivakser
Bio mi je simpatican kako na “ magipski “ nacin prikazuje stanje stvari o koroni. Sada mi se cini da je “prolupao” . Prica kao i vecina politicara i placenika. Fraze, odokativno i bez argumenata. Ako si doktor, dokaži! Prelezao sam i ja koronu isiguran sam da je gripčina koja se leči već ustaljenim načinom. Očigledno je da više lekari ne žele da rade svoj posao jer im je karakter ljigav i lopovski. Samo ćar za sebe i svoje ,a pacijenti ....ionako nekada moraju umreti.
Препоручи коментар:
83
8
понедељак, 12 јул 2021 14:00
Šifrovan
Scharlatan
Препоручи коментар:
72
8
понедељак, 12 јул 2021 14:05
Александар Димитријевић
Раздвајате људе на "ваксере" и "антиваксере", срам вас било! То је само Хитлер радио. Само 20% медицинара је вакцинисано. Да ли то значи да је 80% лекара и сестара необразовано, примитивно и глупо?
Препоручи коментар:
61
7
понедељак, 12 јул 2021 14:34
телетабис
Пре пар дана гледао сам конференцију СЗО где је изнет податак да је само 35% здравствених радника на Свету се вакцинисало!!! Ако то каже главни човек СЗО онда је то вероватно тачан податак. Чему онда чуђење што обичан човек не верује вакцинацији.
Ја припадам популацији 65+ и нисам се вакцинисао. Рецимо сумње које сам имао су да вакцине нису тестиране за моју старосну категорију, у то време и сам Путин је изјавио да није вакцинисан јер творци вакцине "спутњик в" нису завршили испитивања за ову категорију становништва, У то време у Србији су стари по домовима били сви вакцинисани, која год да је вакцина била доступна, и сви а посебно лекари причали како вирус напада најстарије. Данас лекари причају како овај соја напада сада младе. Чудан бре неки вирус, увек напада циљано.
И данас не верујем лекарима. А вакцине се рекламирају као нека помада за подмлађивање.
Волео бих да лекари поново отворе уџбенике и прочитају а надасве да схвате шта значи реч вакцина.
Препоручи коментар:
60
7
понедељак, 12 јул 2021 15:26
међутим
Занимљиво ми је како они који пропагирају вакцинисање против актуелног вируса малтене уопште не помињу важност јачања имунитета, здраве исхране, физичке активности...
Препоручи коментар:
29
3
понедељак, 12 јул 2021 15:55
пензионер Цвико,
@ међутим,
Потпуно сте у праву а ево и доказа. Пропагира се седење пред тв екранима на којима се емитују емисије које су испод сваког мерила квалитета. Или оне су по мерилу психопата и социопата којих у Србији има неколико милиона. У тим емисијама подстиче се похлепа у седећем ставу гледаоца. Храна, купује се у маркетима у којима је квалитет хране нула или мало испред ње. Рок трајања такве хране нико не гледа. Важна је цена... . Говорили смо о витамину "Д" који се највише добија сунчањем. Сви беже у ладовину, опет, најчешће пред телевизор. Телевизор је "убица" човековог духа и карактера. Телевизор је блокатор сваког здравог и разумног начина размишљања. И шта да више очекујемо у борби против вируса? Само вести у којима главна реч "још". Дакле "још" тестираних, "још" заражених, "још" умрлих ... . И још, још, још СТРАХА. Одакле добијамо поруке страха. Из тв апарата у нашим становима у које смо се склонили од вируса. И тако у круг. Па живели ... .
Препоручи коментар:
15
4
понедељак, 12 јул 2021 16:09
Ksenija
Ovaj covek je bez karaktera i obraza kao i vecina lekara i ljudi koji su na vlasti.Oni izgleda ne brenuju ni sta pricaju ni sta su pricali.Da li je moguce da misle da je narod do te mere glup?
Препоручи коментар:
14
7
понедељак, 12 јул 2021 16:31
Коробочка
Dejane, vakcinacija jeste politička stvar!
Procenat vakcinisanih je glavni etalon za merenje porobljenosti naroda.
Sećaš li se da je ministarka zdravlja Belgije javno rekla da ONI znaju da maske ne štite ali da je svrha nošenja istih da se raja disciplinuje.
Okreni se oko sebe i videćeš da je projekat uspeo!
Препоручи коментар:
14
5
понедељак, 12 јул 2021 16:32
Драгош
Ух, да је Др. Менгеле жив, коло би заиграо од радости!
Препоручи коментар:
13
3
понедељак, 12 јул 2021 17:41
trn
Čitanje ..komentara'' je čisto gubljenje vremena.
Препоручи коментар:
2
7
понедељак, 12 јул 2021 18:26
ГагиП
Људи, време је за УСТАНАК!
Препоручи коментар:
9
3
понедељак, 12 јул 2021 18:46
budjavi
Ovaj lik mi je bio simpatican...
Jedno vreme se dosta penisirao...
Sad je legao na rudu...
Hvalio se da je imao kovid i da je posle toga primio fajzerovu vakcinu, da bi mogao da putuje...
Ako je prelezao kovid, onda je stekao imunitet?
Zasto se vakcinisao posle prelezane bolesti, kad je stekao PRIRODNI imunitet.
Ocigledno da je dobio kintu da reklamira fajzera i putuje..
Doktore, putuj i ne javljaj se vise !
Препоручи коментар:
11
2
понедељак, 12 јул 2021 20:26
dr
Uh sto volim ove vakcinalne patriote !
Препоручи коментар:
4
0
Пошаљите коментар
[ Назад на текст]
(12-07-2021, 01:54 PM)Mekenzi Пише: Кукуууу
Цитат:Исти проблем има и твој пајтос Киза који уплашено посматра свет сакривен иза завесе на свом кибицфенстеру у Вршцу!
Ми ође нијесмо уплашени него забринути ко др. Шеклер јер смо ушчли у четврти талас а људи се не придржавају епидемилошких мера.
Такође се залажемо да свако ко крене у цркву на причест понесе своју металну или пластичну упаковану у стерилни материја кашику па помоћнику свештинику да а овај свештенику и онда свештеник сурдукне ти уста.
Ко кад идеш код др да прегледа грло. Свака метална кашичица за другог пацијента.
Не сме се зараза ширити.
Иначе ми гледамо ове твоје караконџуле, антиваксере и остали караконџулски свет и закључујемо да то не да није нормално него не изгледа ни здраво..
Кад видиш ону Милу кукууу и леле, ђе оно доктор и она да лечи главу,исто ко и Џована бре оно оће да убије, уједам бије и остале караконџуле...
То јес да су доктори за главу ал полудели људи шта'ш...
Мислим да си нам остао дужан одговоре на два питања:
1. Како ти је кум?
2. Да ли си се прво вакцинисао, па добио корону, или је било обратно?