05-11-2021, 09:13 PM
(05-11-2021, 08:07 PM)Бенито Пише: Прокоментарисаћу само у односу на територију на којој живим, а то је оно што се зове Србија, мада нема скоро никакве везе са оном Србијом коју смо имали и којој се толико дивимо:
Дакле, у данашњој Србији живи око половине становништва, по подацима које објављује управа ове земље, које се није вакцинисало. Вакцине су у Србији доступне и бесплатне, већ дужи временски период, тако да је закључак несумњив - најмање пола становништва ове територије не жели да прими НИЈЕДНУ од понуђених вакцина против ковид 19.
Према незваничним информацијама, тај проценат међу лекарима и медицинским особљем је још изразитији у корист оних који не желе да се вакцинишу, али сигурно не мањи од опште популације.
Међутим:
Сви медији са "националном" фреквенцијом, апсолутно до последњег, али и изразита већина "приватних" медија, било да се појављују у електронском или штампаном облику, преко 95%, заступају тезу да је вакцинација једини начин да се заустави епидемија (или пандемија) ковида 19.
Прво питање:
Да ли су медији у Србији под контролом, и ако јесу, под чијом?
Друго питање:
Зашто лекари или стручњаци медицинске струке који не желе да се вакцинишу, из различитих разлога, немају право да јавно изнесу своје мишљење?
Треће питање:
Зашто лекари или стручњаци медицинске струке сносе дискриминишуће консеквенце зато што у приватној конзервацији изнесу супротно мишљење од оног који заступа Кризни штаб?
Четврто питање:
ЗАШТО СУ СЕ СРБИ ОДРЕКЛИ И ОНО МАЛО ДЕМОКРАТИЈЕ ЗА КОЈУ СУ СЕ ТЕШКО ИЗБОРИЛИ?
Мој је утисак да је већина лекара вакцинисана а не 50% као у општој популацији.
Иако неки у медијима то форсирају вакцина није чаробни штапић него мора комбиновано: праћење контаката и изолација, дистанца у гужвама и маске, вакцина, тако раде Кинези и немају проблема.
Наравно, медији су под контролом тајкуна и политике и то одавно и нема везе са короном
Неки лекари који неће да се вакцинишу колико видим износе своје ставове на разним мрежама а нереално је да се очекује да сви они то раде као што то не раде и сви који су се вакцинисали, не могу можда на националним медијима али ни многи други не могу да њима да се појаве и изнесу мишљења која немају везе са короном али имају везе са другим политичкими економским проблемима.
За треће немам одговор осим што мислим да је то кривично дело и да за то могу да туже оне који их шпијунирају али опет има лекара који и јавно говоре другачије на неким емисијама па их нико не гони.
Четврто питање треба поставити оним Србима који су прихватили Тита као бога а ово сада су само последице тога.
И код антиваксера постоји ирационална збрка тако да бркају карактер човека и квалитет онога што изговори.
Ако кризни штаб који ја зовем циркуски штаб каже да је 25*25=625 ја ћу рећи: не верујем им ништа али то је ипак тачно.
A aко неки доктор којег знам као стручњака у својој области каже да нас из авиона трују графен-оксидом ја ћу рећи: он је супер стручњак и помогао је многим људима али ово остало су будалаштине.
Даклем, мора да се разликују чињенице од карактера да не би дошли до клањања идолима типа: све што овај каже је нетачно а све што овај други каже је тачно.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М