Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
Nit se tera, nit se vodi:
Porfirije: „Crkva, stoga, poziva da se za vreme trajanja pandemije svi pridržavaju razumnih mera i preporuka vlada i drugih nadležnih institucija u državama i oblastima u kojima živi naš narod, ali isto tako ona podseća sve i svakoga na izbegavanje isključivosti i poštovanje ljudske slobode kao najuzvišenijeg i najvrednijeg Božjeg dara danoga čoveku“, istakao je poglavar Srpske pravoslavne crkve.
Поруке: 14,641
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Могуће да је омикрон већ преузео примат, симптоми овог соја нису нимало безазлени код невакцинисаних
https://www.euronews.rs/srbija/drustvo/3...sanih/vest
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
Nije bilo obolelih otkad smo dosli i juce neko zove, kaze testirala sam se, pozitivna sam na Koronu.
Pa jel ti fali nesto?
Jok.
Pa uzivaj.
I tako jos jedan pre neki dan.
Koliko su oni plasljivi i poslusni najbolje govori slucaj Amera preko puta koji ima privatnu ordinaciju.
I nas pacijent bio kod njega, 150 kila, noge mu oticu, on mu reko da stavi dve cigle pod krevet(da podigne stranu gde su noge).
(Je...e se ovom Ameru, samko da ga otkaci...mi smo crkli od smeha, jer ga znamo....)
I ovaj stvarno stavio, kiaze samo sam izgrebo patos....
Hahahahaah....
Znas kako se kaze obuca na spanskom? Zapatos.
(Последња измена: 06-01-2022, 04:37 PM од
zstoja.)
Поруке: 9,318
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Омикроне веле ови хоштапери да је настсо у Јужној Африци...
Како нијесмо чули да је цела Африка заражена тим вирусом ко што у Африци доминира ХИВ вирус..
Друго како у Србији преко ноћи тај вирус постао доминантан када нема људи из Јужне Африке.
Како је вирус из Вухана био многоо популаран у Италији него у Вухану. Ваљда би сви они трговци са пијаце помрли од короне.
Како је Индијски сој окупирао Европу а у Индији га ниђе није било сем у Њу Делхију ће живи 15 мелона нехигијенских људи.
Како је Британски сој настало у неком селу у Велсу па окупирао целу Европу?
Вакцине не раде. Прошло је готово годину дана од прве вакцине у Србији. Вакцинисано 60% популације а ми данас имамо тродупло више заражених него на бадњи дан 2021 године.
Што је најгоре вакцинисани масовно обољевају него невакцинисани.
Све државе које су 70-90% вакцинисале своје становништво у Европи су лок дауну данас.
Друго вирус се не преноси само капљичним путем. Маске ничему не служе. Знамо људе који живе у планинским селима и који су добили корону. Нама је теча био заражен короном живео, спавао јео са својом женом и није је заразио.
Вирус долази из ваздуха запрашивањем. Није теорија завере. Колико људи знам који су се максимално чували поштовали све мере и покупили корону а нису са другима долазили у контакт поготово не са зараженим.
Наш пријатељ млад дечко примио две руске и опет добио корону а човек живи на селу.
Тако да што се овога вируса тиче све теорије буквално падају у воду. Вирус се понаша неспецифично и ово није класичан вирус. Када имате заушке, мале богиње симптоми су у 90% случајева исти. Овде ово чудо може за 72 сата да Вам поједе плућа и убије Вас до тога да прођете као са јачом прехладом или чак без симптома.
Тестови су непоуздани.
Једини начин да сазнате истину јесте крвна слика тачније ЦРП и рентген плућа.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 289
Теме: 0
Придружен: Nov 2021
Углед:
28
Краће речено: „вирус“ је најјачи у пропаганди путем медија или намештених испитивања.
Поруке: 14,641
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
(06-01-2022, 05:08 PM)Авакс Пише: Краће речено: „вирус“ је најјачи у пропаганди путем медија или намештених испитивања.
A што под знацима навода?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 06-01-2022, 05:51 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 289
Теме: 0
Придружен: Nov 2021
Углед:
28
Отприлике тако...
Свакоме треба пружити нади и подршку у његовој вери.