Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(07-06-2024, 10:56 AM)Vlad Alekš Пише:  Дедер појасни мало нама лаицима тог Поасона и тог Бајеса.

Не бих знао. То су неки математички модели. 

Тако сам превео. Овај Поасон је био француски математичар.
Одговори

(07-06-2024, 11:40 AM)Mitic Пише:  
(07-06-2024, 10:56 AM)Vlad Alekš Пише:  Дедер појасни мало нама лаицима тог Поасона и тог Бајеса.

Не бих знао. То су неки математички модели. 

Тако сам превео. Овај Поасон је био француски математичар.

Ајде? Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(07-06-2024, 12:47 PM)Vlad Alekš Пише:  Ајде? Smile

Да мало окренемо на шалу.

Математика је јасна  Smile

Одговори

Требало би др. Несторовића, као помагача Овај, питати која сва цјепива садрже нано чипове и графен оксид, које све маске изазивају гушења, чиме нас запрашују озго са кемтрејлерсима, ко влада светом, да ли Хазари или рептили, да ли се појавио руски Цар, да ли је постојала Византија, да ли су Срби старији од амеба и томе слично. Можда и МИ 1 и МИ 2  имају одговоре које други немају.....  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ја сам видео како Нестор јаше вакцинисаног магарца.

Одговори

За неверне Томе.Године 2015-е у целој Мачви и Шапцу су за 10-ак дана страдали сви шимшири и многа стабла црногоричног дрвећа(за која ја сматрам да им никда и није било место у равници али то је била мода 80-их да турају свугде по авлијама да не би снајке морале да чисте лишће).Страдао је и наш велик и стааааррриии шимшир који је на фотграфији из 1923-е био исте величине као што га и ја памтим.Значи најмање 100 година старости је доживео.Елем,прво сам приметио некакву паучину на њему и узмем метлу и скинем је.Напршћем инсектицидом али џабе . . .лишће је променило боју од зелене у боју рђе.Рекоше и у заводу за пољопривреду да они мисле да је то неки црв из југоисточне Азије који буши стабло и увлачи се унутра тењ да сецнем шимшир при земљи и тако спречим да дође до корена.Урадим и то али узалуд.Мало размислим,који бре црв из југоисточне Азије у Бадовинцима ?!Онда видим код комшије такође страдао и његов . . .мало кренем по селу свугде исто,обратим пажњу док се возим колима и апсолутно свака зимзелена биљка је била нападнута.Већина и страдала.Јебем ти миша,тај црв као да има крила,за непуне две недеље опустошио Мачву.Зајечарци су снимили ту паучину. https://www.youtube.com/watch?v=z3NgZ9U4pbM&t=74s
Одговори

Зна ли неко шта се дешава са најсмртоноснојим вирусом који је настао у Вухану на пијаци слепих мишева?

Где су нестали заражени, респиратори, ковид болнице, црвене зоне....

Шта би са "вирусом" ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нестаде како је почела вакцинација Искандером.
Одговори

(12-06-2024, 07:33 PM)victoria Пише:  Нестаде како је почела вакцинација Искандером.

Ваистину! Хармоника
Одговори

(12-06-2024, 07:33 PM)victoria Пише:  Нестаде како је почела вакцинација Искандером.

Не постоји само једна вакцина, постоји више - циркон, кинжал, калибар, па булава и топољ, што би рекао покојни Просветар, Бог да му душу прости...

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним