Поруке: 9,126
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(10-04-2020, 06:01 PM)Бенито Пише: (10-04-2020, 05:38 PM)Шумадинац Пише: (10-04-2020, 05:09 PM)Mekenzi Пише: Шта ћете радити у наредних 60 сати?
Шта читате у карантину?
Сади се по бакчи парадајз и краставац, сеје се лук, мрква, першун и салата. Бело жито за проју итд. Ради се по имању, сточија мора да се напоји итд.
Даклем, ми као високо квалификовани сељак стигнемо и штогођ прочитати. Тренутно читамо "Зашто волим Канаду - приче из туђине" од Небојше Милосављевића. 
.
Тек сад то читаш?
Да узмеш "Зашто волим Канаду- 2 део- разговори са Просветаром".

ЈОК!
Најкорисније штиво за
Шумадрипца био би телефонски именик еда би се научило смиренију и долготерпљенију јербо тај због неурозе стечене удисањем дима халуциногених печурки не чита ни оно што сам копи-пастује а камоли оваке текстове, па ка'е:
Цитат: (29-11-2018, 04:42 AM)Сиви Вук Пише: Православље мора бити уништено као и све религије јер јер то зло зла и највећа опасност по српски народ. Народ мора бити васпитаван на националним и расним вредности.
Потпис:
Адолф Хитлер
Јес'то ти Гроковниче?
Самооо...синовац, ти си изгледа млого чит'о нашег покојног пријатеља Драгоша Калајића!
Међутим!
Нијеси чит'о довољно!
Наиме Онкл Ади је био ПРИМОРАН да попљује кримокатоличку јерес латинску као и све те неке њихове њемачке секте као што су суботари, лутерани, калвинисти....јербо је Њемачка била разбуцана због 30-годишњих ратова између тијех секти, па је зато измислио божанство ФОЛК као националнио лепак!
Међутим!
Онкл Ади је био паметан лудак....
ЗНАО ЈЕ ДА КАД БОГА ИЗБАЦИШ КРОЗ ВРАТА ОН УЛАЗИ КРОЗ ПРОЗОР, КАД-ТАД...И ТО СА ГРМЉАВИНОМ!
Зато је и сањао да васпостави ЊЕМАЧКУ РЕЛИГИЈУ!
Међутим!
Срећа наша у несрећи да није поседовао ВЕРУ СТАРУ попут нашег СВЕТОСАВЉА, иначе би свет још увек био под његовом чизмом!
Не кажем...Онкл Ади је био нешто најбоље што је Гњилежни Запад у агонији успео да изнедри од пада Римске Империје!
Међутим!
НАЈБОЉЕ ЗА ЊИХ, АМА НАЈГОРЕ ЗА НАС!
Паметном доста!
Међутим!
Нема нами спаса док не схватимо да нам исти лежи само у сопственом труду, а то је:
ДА УЧИНИМО СВЕ ШТО МОЖЕМО ДА СЕ СТВОРЕ УСЛОВИ ЗА
С Т А Л Н И
ДОЛАЗАК РУСКОГ ОРУЖИЈА У ВИДУ РАКЕТНИХ ВОЈНИХ БАЗА У СРБИЈУ, ЗА
С Т А Л Н О
1.
ПРИСУСТВО РУСИЈЕ У СРБИЈИ,
2.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ,
3.
НАСЕЉАВАЊЕ И МЕШАЊЕ РУСА И СРБА, СРБКИЊА И РУСКИЊА У СРБИЈИ,
4.
РЕФОРМУ ВУКОВЕ „РЕФОРМЕ” СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ПИСМА СА ПОВРАТКОМ, У ОКВИРУ МОГУЋЕГ, НА ЈЕЗИК СВЕТОГ САВВЕ, СИМЕУНА, АРСЕНИЈА, МАКСИМА, ВАСИЛИЈА И ПЕТРА, СВЕТОГ ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЛАЗАРА И СВЕТОГ СТЕФАНА ВИСОКОГ,
5.
СТВАРАЊЕ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ (ПОПУТ КОЗАЧКОГ У РУСИЈИ) СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ,
6.
МИЛИТАРИЗАЦИЈА ЦЕЛОКУПНОГ ЖИВОТА У ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ!
Не пођемо ли овим Отачким путем...
П Р О П А Ш Ћ Е МО !!!
Међутим!
А КАКО БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ УРЕЂЕНО СОЈЕДИЊЕНО КРАЉЕВСТВО СЕРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ, ПИТАЈУ СЕ МНОГИ?
ПА КАО ПРАВА ВОЈНА МОНАРХИЈА, ИНСПИРИСАНА НАСЛЕЂЕМ СВЕТОРОДНЕ НЕМАЊИЋА ЛОЗЕ И ИСКУСТВИМА СРБСКЕ КРАЈИШКЕ И РУСКЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ!
ШТА ДАКЛЕ МИ, СРБСКИ ОРГАНСКИ ХИЈЕРАРХИСТИ И ПРАВОСЛАВНИ МОНАРХИСТИ НУДИМО?!
ПА КАЖЕ:
Уместо РАЦИОНАЛИЗМА, ми нудимо:
ВЕРУ У БОГА!
Уместо МАТЕРИЈАЛИЗМА, ми нудимо:
ПРВЕНСТВО ДУХА СВЕТОГА НАД МАТЕРИЈОМ!
Уместо АНАРХИЈЕ у демонократији названој „слобода”, ми нудимо:
ВОЈНИЧКО И МОНАШКО ПОСЛУШАЊЕ,ЗАКОН, РЕД и ПОРЕДАК!
Уместо СЕНЗУАЛИЗМА, ми нудимо:
ИДЕАЛИЗАМ!
Уместо ТЕЖЊЕ за БОГАЋЕЊЕМ, ми нудимо:
ЖУДЊУ за ИСТИНОМ, ПРАВДОМ и ЦАРСТВОМ НЕБЕСКИМ!
Уместо лажне ЈЕДНАКОСТИ, ми нудимо:
ХИЈЕРАРХИЈУ ПО ЗАСЛУЗИ И СТАРЕШИНСТВУ!
Уместо ПАРЛАМЕНТАРИЗМА, ми нудимо:
АУТОРИТЕТ СТАРЕШИНСТВА!
Уместо ЦИКЛИЧНОСТИ, ми нудимо:
СТАБИЛНОСТ кроз СКРОМНОСТ у БОГАТСТВУ и ДОЛГОТЕРПЉЕНИЈЕ у СИРОМАШТВУ!
Уместо ТРКЕ ЗА СРЕЋОМ, ми нудимо:
КУЛТ САВЕСТИ и ДУЖНОСТИ!
Уместо ЛОПОВЛУКА и ПЉАЧКЕ, ми нудимо:
ЗАКОНОМ ВАСПОСТАВЉЕН ОРГАНОН!
Уместо положаја на основу БОГАТСТВА, ми нудимо:
ПОЛОЖАЈ на основу ПРИПАДНОСТИ ПРОФЕСИЈАМА и СТАЛЕЖИМА!
Уместо ЗБИРА ИНДИВИДУА, ми нудимо:
СРБСКИ НАЦИОН КАО ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!
Уместо ДРУУУУШТВА, ми нудимо:
ВАСКРС СЕРБСКЕ ДРЖАВЕ!
Уместо КЛАСНЕ БОРБЕ, ми нудимо:
ХАРМОНИЈУ ПРОФЕСИЈА и СТАЛЕЖА!
Уместо НЕОДГОВОРНОСТИ и АНОНИМНОСТИ, ми нудимо:
ОДГОВОРНОСТ и ТРАНСПАРЕНТНОСТ!
Уместо ДЕМОНОКРАТИЈЕ, ми нудимо:
ВАСКРС АУТОРИТЕТА!
Уместо ХИПОКРИЗИЈЕ, ми нудимо:
ВЕРУ и ВИТЕШТВО!
Уместо МРЖЊЕ према НЕПРИЈАТЕЉУ, ми нудимо:
ПОШТОВАЊЕ НЕПРИЈАТЕЉА!
Уместо ГРАЂАНСКИХ ВРЕДНОСТИ, ми нудимо:
КУЛТ ВОЈНИЧКИХ и МОНАШКИХ ВРЛИНА!
Уместо ПАЦИФИЗМА, ми нудимо:
КУЛТ ОБРАЗА, ЧАСТИ, РАТА и ОДБРАНЕ!
Уместо ИСТИХ ПРАВА за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ, ми нудимо:
РАЗЛИЧИТ СТАТУС за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ!
Уместо ДЕКАДЕНЦИЈЕ и УНИНИЈА, ми нудимо:
ВЕРУ У ПРАВДУ БОЖИЈУ и ВОЉУ ЗА НАПРЕДАК и МОЋ!
Уместо БЕЛЕ КУГЕ и КОНТРОЛЕ РАЂАЊА, ми нудимо:
АПСОЛУТНУ ВОЉУ за БИОЛОШКОМ ПЛОДНОШЋУ и ДУХОВНИ ПОДВИГ ПОРОДИЦЕ, ОЧИНСТВА и МАТЕРИНСТВА!
Уместо ДОБРОВОЉНОГ ОДУСТАЈАЊА од ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВРЕДНОСТИ и ДРЖАВНИХ ТЕРИТОРИЈА, ми нудимо:
АПСОЛУТНУ ВОЉУ за ОЧУВАЊЕМ ТРАДИЦИЈА и ПОВЕЋАЊЕМ МОЋИ и УТИЦАЈА!
МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !
ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !
ПС
Ово је матрица за једну
СПЕЦИФИЧНО ВОЈНО-ТЕОЛОШКИ УРЕЂЕНУ ОБЛАСТ ВОЈСТВУЈУШЧЕ ЦЕРКВЕ ХРИСТОЉУБИВОГ ВОЈИНСТВА , како ми видимо Србију као
ЈЕДИНИ начин њеног преживљавања у окружењу, па се иста не односи на васцелу Русију.
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
(10-04-2020, 07:00 PM)Mekenzi Пише: (10-04-2020, 06:01 PM)Бенито Пише: (10-04-2020, 05:38 PM)Шумадинац Пише: (10-04-2020, 05:09 PM)Mekenzi Пише: Шта ћете радити у наредних 60 сати?
Шта читате у карантину?
Сади се по бакчи парадајз и краставац, сеје се лук, мрква, першун и салата. Бело жито за проју итд. Ради се по имању, сточија мора да се напоји итд.
Даклем, ми као високо квалификовани сељак стигнемо и штогођ прочитати. Тренутно читамо "Зашто волим Канаду - приче из туђине" од Небојше Милосављевића. 
.
Тек сад то читаш?
Да узмеш "Зашто волим Канаду- 2 део- разговори са Просветаром".

У надежди смо да објавимо да ср**а не читамо...
Немо'ни да почињеш да читаш кад си већ издржао толике године!
Иди на форуме, рецимо има један интересантан за тебе и остале
ДОЂОШЕ, па ка'е:
burning high quality oak flooring
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Мигранти изгледа пребили неке војнике и побјегли из Обреновца. Њих око педесет.
Обреновац мало узнемирен.
Кажу да су и оружје узели од ових наших, али то је већ мислим паника и шупља прича.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 10-04-2020, 09:24 PM од
херцеговац.)
Поруке: 14,527
Теме: 307
Углед:
3,065
Наздравље, само су нам Ти јади још фалили.
Поруке: 9,126
Теме: 234
Углед:
373
(10-04-2020, 09:20 PM)херцеговац Пише: Мигранти изгледа пребили неке војнике и побјегли из Обреновца. Њих око педесет.
Обреновац мало узнемирен.
Кажу да су и оружје узели од ових наших, али то је већ мислим паника и шупља прича.
Ко је извор ?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Ма ово су јајаре од војника.
Чуј туку се...
У ваздух па у месо...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.