Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

(10-04-2020, 05:38 PM)Шумадинац Пише:  
(10-04-2020, 05:09 PM)Mekenzi Пише:  Шта ћете радити у наредних 60 сати?

Шта читате у карантину?

Сади се по бакчи парадајз и краставац, сеје се лук, мрква, першун и салата. Бело жито за проју итд. Ради се по имању, сточија мора да се напоји итд.

Даклем, ми као високо квалификовани сељак стигнемо и штогођ прочитати. Тренутно читамо "Зашто волим Канаду - приче из туђине" од Небојше Милосављевића. Јок
.
Тек сад то читаш?
Да узмеш "Зашто волим Канаду- 2 део- разговори са Просветаром".
КидањеКидањеКидањеКидањеКидање
Одговори

(10-04-2020, 06:01 PM)Бенито Пише:  

Шта читате у карантину?

Сади се по бакчи парадајз и краставац, сеје се лук, мрква, першун и салата. Бело жито за проју итд. Ради се по имању, сточија мора да се напоји итд.

Даклем, ми као високо квалификовани сељак стигнемо и штогођ прочитати. Тренутно читамо "Зашто волим Канаду - приче из туђине" од Небојше Милосављевића. Јок
.
Тек сад то читаш?

У надежди смо да објавимо да ср**а не читамо...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Добро, немој ту књигу.
Прочитај књигу Јевте Дедијера "Херцеговина". ЈокЈокЈок
Одговори

Шта читате у карантину?

.
Тек сад то читаш?

ЈОК!

Најкорисније штиво за Шумадрипца био би телефонски именик еда би се научило смиренију и долготерпљенију јербо тај због неурозе стечене удисањем дима халуциногених печурки не чита ни оно што сам копи-пастује а камоли оваке текстове, па ка'е:

Цитат:
(29-11-2018, 04:42 AM)Сиви Вук Пише:  Православље мора бити уништено као и све религије јер јер то зло зла и највећа опасност по српски народ. Народ мора бити васпитаван на националним и расним вредности.

Потпис:

Адолф Хитлер

Јес'то ти Гроковниче?

Самооо...синовац, ти си изгледа млого чит'о нашег покојног пријатеља Драгоша Калајића!

Међутим!

Нијеси чит'о довољно!

Наиме Онкл Ади је био ПРИМОРАН да попљује кримокатоличку јерес латинску као и све те неке њихове њемачке секте као што су суботари, лутерани, калвинисти....јербо је Њемачка била разбуцана због 30-годишњих ратова између тијех секти, па је зато измислио божанство ФОЛК као националнио лепак!

Међутим!

Онкл Ади је био паметан лудак....

ЗНАО ЈЕ ДА КАД БОГА ИЗБАЦИШ КРОЗ ВРАТА ОН УЛАЗИ КРОЗ ПРОЗОР, КАД-ТАД...И ТО СА ГРМЉАВИНОМ!

Зато је и сањао да васпостави ЊЕМАЧКУ РЕЛИГИЈУ!

Међутим!

Срећа наша у несрећи да није поседовао ВЕРУ СТАРУ попут нашег СВЕТОСАВЉА, иначе би свет још увек био под његовом чизмом!

Не кажем...Онкл Ади је био нешто најбоље што је Гњилежни Запад у агонији успео да изнедри од пада Римске Империје!

Међутим!

НАЈБОЉЕ ЗА ЊИХ, АМА НАЈГОРЕ ЗА НАС!

Паметном доста!

Међутим!

Нема нами спаса док не схватимо да нам исти лежи само у сопственом труду, а то је:

ДА УЧИНИМО СВЕ ШТО МОЖЕМО ДА СЕ СТВОРЕ УСЛОВИ ЗА

С Т А Л Н И

ДОЛАЗАК РУСКОГ ОРУЖИЈА У ВИДУ РАКЕТНИХ ВОЈНИХ БАЗА У СРБИЈУ, ЗА

С Т А Л Н О

1.
ПРИСУСТВО РУСИЈЕ У СРБИЈИ,

2.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ,

3.
НАСЕЉАВАЊЕ И МЕШАЊЕ РУСА И СРБА, СРБКИЊА И РУСКИЊА У СРБИЈИ,

4.
РЕФОРМУ ВУКОВЕ „РЕФОРМЕ” СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ПИСМА СА ПОВРАТКОМ, У ОКВИРУ МОГУЋЕГ, НА ЈЕЗИК СВЕТОГ САВВЕ, СИМЕУНА, АРСЕНИЈА, МАКСИМА, ВАСИЛИЈА И ПЕТРА, СВЕТОГ ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЛАЗАРА И СВЕТОГ СТЕФАНА ВИСОКОГ,

5.
СТВАРАЊЕ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ (ПОПУТ КОЗАЧКОГ У РУСИЈИ) СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ,

6.
МИЛИТАРИЗАЦИЈА ЦЕЛОКУПНОГ ЖИВОТА У ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ!

Не пођемо ли овим Отачким путем...

П Р О П А Ш Ћ Е МО !!!

Међутим!

А КАКО БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ УРЕЂЕНО СОЈЕДИЊЕНО КРАЉЕВСТВО СЕРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ, ПИТАЈУ СЕ МНОГИ?

ПА КАО ПРАВА ВОЈНА МОНАРХИЈА, ИНСПИРИСАНА НАСЛЕЂЕМ СВЕТОРОДНЕ НЕМАЊИЋА ЛОЗЕ И ИСКУСТВИМА СРБСКЕ КРАЈИШКЕ И РУСКЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ!

ШТА ДАКЛЕ МИ, СРБСКИ ОРГАНСКИ ХИЈЕРАРХИСТИ И ПРАВОСЛАВНИ МОНАРХИСТИ НУДИМО?!

ПА КАЖЕ:

Уместо РАЦИОНАЛИЗМА, ми нудимо:

ВЕРУ У БОГА!

Уместо МАТЕРИЈАЛИЗМА, ми нудимо:

ПРВЕНСТВО ДУХА СВЕТОГА НАД МАТЕРИЈОМ!

Уместо АНАРХИЈЕ у демонократији названој „слобода”, ми нудимо:

ВОЈНИЧКО И МОНАШКО ПОСЛУШАЊЕ,ЗАКОН, РЕД и ПОРЕДАК!

Уместо СЕНЗУАЛИЗМА, ми нудимо:

ИДЕАЛИЗАМ!

Уместо ТЕЖЊЕ за БОГАЋЕЊЕМ, ми нудимо:

ЖУДЊУ за ИСТИНОМ, ПРАВДОМ и ЦАРСТВОМ НЕБЕСКИМ!

Уместо лажне ЈЕДНАКОСТИ, ми нудимо:

ХИЈЕРАРХИЈУ ПО ЗАСЛУЗИ И СТАРЕШИНСТВУ!

Уместо ПАРЛАМЕНТАРИЗМА, ми нудимо:

АУТОРИТЕТ СТАРЕШИНСТВА!

Уместо ЦИКЛИЧНОСТИ, ми нудимо:

СТАБИЛНОСТ кроз СКРОМНОСТ у БОГАТСТВУ и ДОЛГОТЕРПЉЕНИЈЕ у СИРОМАШТВУ!

Уместо ТРКЕ ЗА СРЕЋОМ, ми нудимо:

КУЛТ САВЕСТИ и ДУЖНОСТИ!

Уместо ЛОПОВЛУКА и ПЉАЧКЕ, ми нудимо:

ЗАКОНОМ ВАСПОСТАВЉЕН ОРГАНОН!

Уместо положаја на основу БОГАТСТВА, ми нудимо:

ПОЛОЖАЈ на основу ПРИПАДНОСТИ ПРОФЕСИЈАМА и СТАЛЕЖИМА!

Уместо ЗБИРА ИНДИВИДУА, ми нудимо:

СРБСКИ НАЦИОН КАО ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!

Уместо ДРУУУУШТВА, ми нудимо:

ВАСКРС СЕРБСКЕ ДРЖАВЕ!

Уместо КЛАСНЕ БОРБЕ, ми нудимо:

ХАРМОНИЈУ ПРОФЕСИЈА и СТАЛЕЖА!

Уместо НЕОДГОВОРНОСТИ и АНОНИМНОСТИ, ми нудимо:

ОДГОВОРНОСТ и ТРАНСПАРЕНТНОСТ!

Уместо ДЕМОНОКРАТИЈЕ, ми нудимо:

ВАСКРС АУТОРИТЕТА!

Уместо ХИПОКРИЗИЈЕ, ми нудимо:

ВЕРУ и ВИТЕШТВО!

Уместо МРЖЊЕ према НЕПРИЈАТЕЉУ, ми нудимо:

ПОШТОВАЊЕ НЕПРИЈАТЕЉА!

Уместо ГРАЂАНСКИХ ВРЕДНОСТИ, ми нудимо:

КУЛТ ВОЈНИЧКИХ и МОНАШКИХ ВРЛИНА!

Уместо ПАЦИФИЗМА, ми нудимо:

КУЛТ ОБРАЗА, ЧАСТИ, РАТА и ОДБРАНЕ!

Уместо ИСТИХ ПРАВА за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ, ми нудимо:

РАЗЛИЧИТ СТАТУС за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ!

Уместо ДЕКАДЕНЦИЈЕ и УНИНИЈА, ми нудимо:

ВЕРУ У ПРАВДУ БОЖИЈУ и ВОЉУ ЗА НАПРЕДАК и МОЋ!

Уместо БЕЛЕ КУГЕ и КОНТРОЛЕ РАЂАЊА, ми нудимо:

АПСОЛУТНУ ВОЉУ за БИОЛОШКОМ ПЛОДНОШЋУ и ДУХОВНИ ПОДВИГ ПОРОДИЦЕ, ОЧИНСТВА и МАТЕРИНСТВА!

Уместо ДОБРОВОЉНОГ ОДУСТАЈАЊА од ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВРЕДНОСТИ и ДРЖАВНИХ ТЕРИТОРИЈА, ми нудимо:

АПСОЛУТНУ ВОЉУ за ОЧУВАЊЕМ ТРАДИЦИЈА и ПОВЕЋАЊЕМ МОЋИ и УТИЦАЈА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

ПС

Ово је матрица за једну СПЕЦИФИЧНО ВОЈНО-ТЕОЛОШКИ УРЕЂЕНУ ОБЛАСТ ВОЈСТВУЈУШЧЕ ЦЕРКВЕ ХРИСТОЉУБИВОГ ВОЈИНСТВА , како ми видимо Србију као ЈЕДИНИ начин њеног преживљавања у окружењу, па се иста не односи на васцелу Русију.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Шта читате у карантину?

Шта ћу да читам,не знам Кизомире,али логораши се онако по српски. Мало попрцкивање Вучићеве марвене гласачке машинерије.Мало му ређамо ОД ДО и тако. Добисмо п.пуковника Кона хахаххахаххаа Кидање прескочи више чинова него оно ђубриште Понош.

Како их Вељковић испрангија у овом видеу ауууууу Кез

Надам се да ти је сад јасно што сам некада био за Херцеговчевог земљака а после ни за кога више. Видиш шта нам ови твоји доведоше на власт.Хајде што доведоше него се и прикључише.

Мало пратимо шта ФБИ ради и тако. Smile
Одговори

(10-04-2020, 07:00 PM)Mekenzi Пише:  

Шта читате у карантину?

.
Тек сад то читаш?

У надежди смо да објавимо да ср**а не читамо...

Немо'ни да почињеш да читаш кад си већ издржао толике године!

Иди на форуме, рецимо има један интересантан за тебе и остале ДОЂОШЕ, па ка'е:

burning high quality oak flooring

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(09-04-2020, 10:46 PM)Уставобранитељ Пише:  
(09-04-2020, 10:16 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(09-04-2020, 10:09 PM)Уставобранитељ Пише:  Комунизам, фашизам, мени је исти ђаво. Обе се налазе на половима политичког спектра али примењују апсолутно исте методе преживљавања. Буквално не видим никакву разлику међу те две појаве.
Велика је разлика у данашњој нашој ситуацији. Ако имате времена:

http://www.pogledi.rs/zasto-sam-protiv-t...tifasizam/

Сећам се да сам прочитао овај текст пре неколико месеци када сам почео посећивати форум. У суштини, делим мишљење готово у сваком реду. Могу да повучем "фашизам" из мог првог уноса и да убацим "тоталитаризам" и то би био прави израз.

Моје одбијање да их ставим на исти идеолошки пол је чисто социолошке природе. Комунизам се заснива на марксистичком и револуционарном тумачењу, захтева уништење постојећих друштвених односа и њихово очишћење до темеља. Фашизам претпоставља нешто "мекше" методе, он је реформистички. Међутим, пошто се заснују у одређеном друштву, гуше све слободарске тековине (сматрајући их реакционарним). Методе су им исте. Тоталитарне.

Не правим вредносну разлику између комунизма и фашизма, то желим рећи. Презирем и једну и другу "идеју".
Да, само што ово код нас има јасан континуитет од 1944/45. Зато користим термине комунизам или неокомунизам или просто социјализам, као што је то чинио академик Игор Шафаревич за све те системе са истим основним карактеристикама (уништење приватне својине, односно доминација државне својине, затирање религије и стварање сопствених култова, итд).
Одговори

Мигранти изгледа пребили неке војнике и побјегли из Обреновца. Њих око педесет.

Обреновац мало узнемирен.

Кажу да су и оружје узели од ових наших, али то је већ мислим паника и шупља прича.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Наздравље, само су нам Ти јади још фалили.
Одговори

(10-04-2020, 09:20 PM)херцеговац Пише:  Мигранти изгледа пребили неке војнике и побјегли из Обреновца. Њих око педесет.

Кажу да су и оружје узели од ових наших, али то је већ мислим паника и шупља прича.

Ко је извор ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма ово су јајаре од војника.

Чуј туку се...

У ваздух па у месо...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(10-04-2020, 09:20 PM)херцеговац Пише:  Мигранти изгледа пребили неке војнике и побјегли из Обреновца. Њих око педесет.

Кад су муџоси почели малтретирати житеље Бање Ковиљаче, фебруар 2014, (тамо има вила УН-а изграђена 1969) ови трпили неко време, обраћали се надлежнима, писали петицију али залуд.
Кад им је догорело до ноката, кад се десило силовање код зграде Кур-салона, народ је узео ствар у своје руке...
Организовали су се и направили неколико група које су почеле палити куће у околини Ковиљаче у којима су се муџоси населили. За пар дана у Ковиљачи је остало азијата тачно у број колико је зграда УН-а имала соба.
Одговори

Нису мигранти пребили војнике, него неке раднике па војска пребила њих.Помиње се и пуцњава али то не могу да потврдим.Око бежања...па где да побегну? Кез

Видех ово па сам реплицирао,иначе на тему сам ушао да вам покажем(што већ вероватно и сами знате) како ови квази српски медији лажу и то горе него Комраков некада давно.Америка у застоју бла бла бла...Кидање

Људи раде,ФБИ само хапси пацијенте. Кез

https://www.fbi.gov/news/pressrel

На овој страници можете пратити скоро све активности ФБИ и видети сами да људи хапсе већином оне који са актуелном причом и немају везе,што опет значи да им држава нормално функционише.Хватају лопове,убице,педофиле,утајиваче пореза,политичаре...Не може се видети шта раде данас у току дана јер вести избацују увек дан после.
Одговори

Мало вести из наше јужне покрајине. Паз'те ово

https://www.kosovo-online.com/vesti/poli...ambasadore
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним