Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

(07-04-2020, 09:07 PM)Краљ ће се вратити Пише:  Овог премијера талијанског сам видео три пута од 22. фебруара како се обраћа народу. Једном је било када је проглашен карантин у северним провинцијама, други када су увели карантин у целој земљи, трећи када је обзнанио економски пакет за помоћ привреди.

Чисто да се упореди са овом психопатологијом.
А колико су пута видео председника републике Италије на мас-медијима у истом периоду?
Каква је тек онда психопатологија?
Одговори

(07-04-2020, 09:17 PM)Бенито Пише:  
(07-04-2020, 09:07 PM)Краљ ће се вратити Пише:  Овог премијера талијанског сам видео три пута од 22. фебруара како се обраћа народу. Једном је било када је проглашен карантин у северним провинцијама, други када су увели карантин у целој земљи, трећи када је обзнанио економски пакет за помоћ привреди.

Чисто да се упореди са овом психопатологијом.
А колико су пута видео председника републике Италије на мас-медијима у истом периоду?

Једном. За Раи, позвао народ на јединство, изјавио да италијански дух ништа неће сломити и замолио их да не одлазе код фризера неко време.

Све то у италијанском политичком животу, који је далеко од неког "узорног".

Овај наш је подбуо, надувао се као жаба. Не изгледа ми уопште здраво.
Одговори

(07-04-2020, 09:17 PM)Бенито Пише:  А колико су пута видео председника републике Италије на мас-медијима у истом периоду?

Мародер је напросто сањао овакав тренутак.
Он ми је јасан одавно и ту чуђења нема.
Ово што се зове "струка", што трчи од једне ТВ куће до друге и попут црних гаврана гракће, они ми нису јасни... ако већ не смеју да говоре истину или је не знају, зашто не ћуте?

Цитат:Послато од Бенито
Ма, пусти будалу, како неће бити....
Нешто се бојим да ће овај Васкрс бити забрањен и то је оно што ме разједа.
Одговори

(07-04-2020, 09:30 PM)Јеремија Пише:  Нешто се бојим да ће овај Васкрс бити забрањен и то је оно што ме разједа.

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-crkve...n=lastpost
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Policijski cas od petka u 17 h do ponedeljka u 5h ujutro...

Ovo stvarno vise nije normalno sta ovaj radiiii...

Sto najgore sem "ludog" Radulovica niko se ne buni izuzev sto pojedinci kevcu po tviteru a nista da preduzmu....

Prvo je bio policijski dan, pa sad vikend, pa bice policijska nedelja, mesec... godina...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Рек'о ја да има Мађара по Србији к'о кише, а нико не верује. Конвој мађарске полиције дошао у Обреновац.
Србија оваквог лудака на власти није видела у својој историји.
Одговори

Сандуловић је пуштен из притвора- у инвалидским колицима.
Одговори

(08-04-2020, 02:47 PM)Бенито Пише:  Рек'о ја да има Мађара по Србији к'о кише, а нико не верује. Конвој мађарске полиције дошао у Обреновац.
Србија оваквог лудака на власти није видела у својој историји.

О тим мађарским "ренџерсима" - жандармерији добио сам слику од познаника али сам мислио да је фотошоп одрадио посао. Шта Маџари траже по Србији све са наоружањем нико не може објаснити нити правдати.
Изгледа да смо окупирани, али овај пут не само "меком моћи" него заправо.
Одговори

(08-04-2020, 02:37 PM)Mekenzi Пише:  Sto najgore sem "ludog" Radulovica niko se ne buni izuzev sto pojedinci kevcu po tviteru a nista da preduzmu....

Prvo je bio policijski dan, pa sad vikend, pa bice policijska nedelja, mesec... godina...

Кизо,улећем на историјски терен,ако погрешим ту је мој брат Бенито да ревидира ситуацију.Па и против Александра и Дрге Машин се нису бунили, па само једно вече хопала...
Одговори

(08-04-2020, 04:02 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Па и против Александра и Дрге Машин се нису бунили, па само једно вече хопала...
A ko ignoriše istoriju ona mu se ponavlja Јок
Одговори

(08-04-2020, 04:15 PM)večni beli grad Пише:  
(08-04-2020, 04:02 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Па и против Александра и Дрге Машин се нису бунили, па само једно вече хопала...
A ko ignoriše istoriju ona mu se ponavlja Јок

Тако је брате мој !
Одговори

Па ти што су урадили хопала и јесу нам јебали матер!

Стока Карађоревићеска и њена стокупљевина!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(08-04-2020, 04:36 PM)херцеговац Пише:  Па ти што су урадили хопала и јесу нам јебали матер!

Стока Карађоревићеска и њена стокупљевина!

Херцеговче, дозволи да се не сложим са тобом. Између Карађорђевића и швапских куртона Обреновића увек бирам Карађорђевиће.Ја сам са обе стране из устаничких породица и код мене у широј фамилији нема Обреновићеваца.Због те династије ја не живим у главном граду.Да су они вредели нешто Београђани би се договарали да се нађу код споменика Кнезу Михаилу а не код коња.То што је коловођа мајског преврата постао швапски шпијун 10 година после тог догађаја,нема никакве везе са династичким превратом. Да је тим људима било добро не би кретали на Обреновиће. Срозао државу и војску исто као и Вучић.Интересантно је да је Краљ Милан најпотказанији владар из династије Обреновић а заправо једини није био будала од свих њих.Кукавица јесте био,али није био тупаџија као ови остали. Свакој земљи се Енглези инфилтрирају и формирају своје обавештајне пунктове и стварају своје агентурне мреже,само су у Србију позвани да дођу и то у овај Крагујевац.На позив Кнеза Милоша стигли су господин и госпођа Хоџис и ваљда сви знамо шта нас снађе од тих и оних после њих.
Одговори

Обреновићи су за Србију урадили што нико више никада урадити неће.
Буразеру мој,
Управо је једина паралела са тим временом АВ и Карађорђевићи. Краљеубиство је државни удар, АВ је извршио државни удар.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним