Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

(06-04-2020, 03:53 PM)херцеговац Пише:  Ђикара звала да ударе...

Иста говна, зато НЕ СЕРИ!

Kako иста... Неко је викао у Глини Карлобаг-Карловац-Вировитица, па са скупштинске говорнице урлао 100 муслимана за једног Србина, а данас балијама респиратори фул опрема, неко је лепио плакате Бул. Ратка Младића, Па митинг Косово је Србија, па била главна национална перјаница радикала Е кад Вучић и Томо дођу на влас` па како ћемо ми западу и американцима који су нас бомбардовали да покажемо ко смо и што смо, има све да их похапсимо и натерамо да нам плате ратну одштету а Косово врате Србији.

Нијеси ваљда изгубио памћење колики си величао радикале ође, поред Мише радикала...

А Неко данас хистерише и пиждри на конфернцијама...

Ђикара то никада није радио,

Ђики је знао да ће да га кокну и то је јавно изјавио, извршио непопуларне мере, а овај води популистичку најгору могућу политику оно што види да пролази у медијима. Популистичка политика је најгори могућиначин вођења државе, тако су и комунисти куповали социјални мир. Па после рат.. Шта ће бити после овог, исто као што буде после сваког диктатора рат или револуција...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-04-2020, 02:52 PM)Јеремија Пише:  
(06-04-2020, 02:43 PM)Краљ ће се вратити Пише:  Фонтана на Славији синоћ у бојама немачке заставе.
Баш синоћ, од свих дана...

То се захваљују Немачкој што нас је бомбардовала 6 априла 41Blush

Па да.

Цитат:НЕЗАБЕЛЕЖЕН СКАНДАЛ! На годишњицу нацистичког зликовачког бомбардовања Београда, за време полицијског часа, фонтана на Славији у бојама немачке заставе!

Извор:Српски колектив
Одговори

Pa, Vesiću, mora li baš na 6. april?!

https://direktno.rs/beograd/265411/pa-ve...april.html

Блиц је ваљда први јавио ову вест

https://www.blic.rs/vesti/beograd/podrsk...ak/2k5dwj5
Одговори

(06-04-2020, 04:59 PM)Mitic Пише:  Блиц је ваљда први јавио ову вест

https://www.blic.rs/vesti/beograd/podrsk...ak/2k5dwj5

Јесте,него покушах да окачим ту слику,кад неће нешто.
Одговори

Ма, добро то. Они су га и довели на власт, што и није чудно, јер он има ту врсту карактера да воли да служи некоме. За њега је пријемчив тај германски дух поробљавања. Видим да стално неке оптужују да су љотићевци, што је погрешно радити, јер свако време носи своје бреме. Али, ако би баш морали неког да упоредимо са тих духом то је, у сваком случају, Овај.
Одговори

Него, да питам вас који подробније пратите стране медије: ИМА ЛИ ГДЕ ОВАКВЕ БУДАЛЕ КАО ШТО ЈЕ ОНАЈ ВУЛИН?
КидањеКидањеКидањеКидањеКидање
"Врховни командант", не скида онај комбинезон, не изува цокуле...
Ко ће том лудаку да објасни да није избио рат?
Одговори

(06-04-2020, 05:21 PM)Бенито Пише:  Него, да питам вас који подробније пратите стране медије: ИМА ЛИ ГДЕ ОВАКВЕ БУДАЛЕ КАО ШТО ЈЕ ОНАЈ ВУЛИН?
КидањеКидањеКидањеКидањеКидање
"Врховни командант", не скида онај комбинезон, не изува цокуле...
Ко ће том лудаку да објасни да није избио рат?

Зато и јесте министар војни.
Јер, од војске су направили "баба Јулкин пук" па му Вулин дође као нај идеалнији за министра.

Слушам јутрос једног војника пред амбулантом, добио 28 дневни карантин због "короне"... псује и војску и преЦедника. Каже: "Пизда им материна шаљу нас где је најгоре... или јуримо мигранте који свако мало збришу из сабирних центара или чувамо болнице где највише заражених".

Ето, на то нам је спала војска.
Одговори

У некоме друштву где вредности нису толико нарушене, војска би се побринула да врати власт Народној скупштини и стави ван снаге противуставна дела егзекутиве, колико год то звучало контрадикторно на прво читање.
Одговори

Ово сам поставио на ФБ.
Комуњаре пекинези (Просветарев назив) дошли да оживе идеју мрцине из куће смрада.

Цитат:Топло захваљујем Кинезима на подршци а уједно и молим: Немојте нам више помагати а за узврат вам поклањам и "кућу цвећа" и покојника, само га носите из Србије.

[Слика: image.jpg]
Одговори

Ма, добро то све знамо. Није њега Овај поставио на то место чуда ради, него да има контролу над војском. Нема он ближег и вернијег сарадника од Вулина.
Али, не верујем да му је рекао да изиграва будалу. Па, погледајте који је то пајац. К'о да су га избацили из циркуса Монти Пајтон. ЈокЈокЈок
Одговори

(06-04-2020, 06:31 PM)Бенито Пише:  Ма, добро то све знамо. Није њега Овај поставио на то место чуда ради, него да има контролу над војском. Нема он ближег и вернијег сарадника од Вулина.
Али, не верујем да му је рекао да изиграва будалу. Па, погледајте који је то пајац. К'о да су га избацили из циркуса Монти Пајтон. ЈокЈокЈок

На знам зашто ми се намеће да је то намеран избор као и онај са госпоџом премијером.
Понизити Србина као што никад до сад није био понижен... то је основни порив Александра Вучића.
Одговори

Ја колико разумем наши искрени пријатељи су комунисти на истоку Руси и Кинези а да су нам непријатељи ЕУ и УСА...

Па стога нисмо очекивали да се кинези и руси попну на Равну Гору и одају почаст Чичи и четницима, а зна се која једина држава сваке године одаје почаст ЈвуО што су јој спасили пилоте и што је извукла четнике 1945-те из канџи комуниста и пребацила их на своју територију.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-04-2020, 06:10 PM)Јеремија Пише:  Слушам јутрос једног војника пред амбулантом, добио 28 дневни карантин због "короне"... псује и војску и преЦедника. Каже: "Пизда им материна шаљу нас где је најгоре... или јуримо мигранте који свако мало збришу из сабирних центара или чувамо болнице где највише заражених".

Само да потврдим писаније чича Јеремије.Тај момак кога си срео је вероватно из прве бригаде КОВ-а.Пуна подршка за њих од мене и желим им свима брзо оздрављење,они су надрљали највише од свих а једина институција у Србији која није заказала у овој ситуацији је управо војска.

Што се тиче Вулина, ту је у питању војно шкартовски проблем.Давно му је скренута пажња да скине црну униформу из army shopa и да Војска Србије није ХОС.Послушао је,није то носио више,мислим на усташки дизајн,али је наставио са облачењем у разне униформе недефинисане припадности исте.

Јуче у Вечерњим Новостима наслов "Велика акција ВС,ракете земља ваздух лансиране...",мислим се да није испало нешто непланирано и опасно,кад оно обична вежбица са Пасуљанских. Rolleyes Искомбиновало се пар бригада и батаљона различитих родова,најобичнија просечна вежба...ништа посебно.
Одговори

(06-04-2020, 06:57 PM)Mekenzi Пише:  Ја колико разумем наши искрени пријатељи су комунисти на истоку Руси и Кинези а да су нам непријатељи ЕУ и УСА...

Па стога нисмо очекивали да се кинези и руси попну на Равну Гору и одају почаст Чичи и четницима, а зна се која једина држава сваке године одаје почаст ЈвуО што су јој спасили пилоте и што је извукла четнике 1945-те из канџи комуниста и пребацила их на своју територију.

Мани се Кизо зајебанције.
Кинези нису никоме пријатељи и то је јасно као дан.
Они бре своје третирају као најцрње робље а санћим ће помогну нама.
Неке информације што сам добио говоре о масовним погубљењима у зараженом подручју Вухан како би се сузбила епидемија, што ме не би зачудило.

Ово што си написао у вези Равне Горе губи на значају када се сетимо Америчке захвалности 1944 - 1995 и 1999.

Што се Руса тиче...
Истина је другачија од онога како се представља.
Нити Русима изгоре срце за ово мало Србијице нити ће китом мрднути због нас ако није њима у интересу.

На крају, у сагледавању дешавања са овом "пандемијом" стиче се утисак како Путин у ствари припада "лиги повлашћених" - елити, те да ће учинити све што буду чинили Трамп, Меркелова или Макрон са свим оним играчима што их не видимо на јавној сцени.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним