06-04-2020, 10:01 PM
![[Слика: upitnik.jpg]](https://srbin.info/wp-content/uploads/2020/04/upitnik.jpg)
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
![[Слика: traktor.gif]](http://poljoinfo.com/images/smilies/traktor.gif)
(06-04-2020, 06:28 PM)Јеремија Пише: Ово сам поставио на ФБ.
Комуњаре пекинези (Просветарев назив) дошли да оживе идеју мрцине из куће смрада.
Цитат:Топло захваљујем Кинезима на подршци а уједно и молим: Немојте нам више помагати а за узврат вам поклањам и "кућу цвећа" и покојника, само га носите из Србије.
(06-04-2020, 07:09 PM)Јеремија Пише:(06-04-2020, 06:57 PM)Mekenzi Пише: Ја колико разумем наши искрени пријатељи су комунисти на истоку Руси и Кинези а да су нам непријатељи ЕУ и УСА...
Па стога нисмо очекивали да се кинези и руси попну на Равну Гору и одају почаст Чичи и четницима, а зна се која једина држава сваке године одаје почаст ЈвуО што су јој спасили пилоте и што је извукла четнике 1945-те из канџи комуниста и пребацила их на своју територију.
Мани се Кизо зајебанције.
Кинези нису никоме пријатељи и то је јасно као дан.
Они бре своје третирају као најцрње робље а санћим ће помогну нама.
Неке информације што сам добио говоре о масовним погубљењима у зараженом подручју Вухан како би се сузбила епидемија, што ме не би зачудило.
Ово што си написао у вези Равне Горе губи на значају када се сетимо Америчке захвалности 1944 - 1995 и 1999.
Што се Руса тиче...
Истина је другачија од онога како се представља.
Нити Русима изгоре срце за ово мало Србијице нити ће китом мрднути због нас ако није њима у интересу.
На крају, у сагледавању дешавања са овом "пандемијом" стиче се утисак како Путин у ствари припада "лиги повлашћених" - елити, те да ће учинити све што буду чинили Трамп, Меркелова или Макрон са свим оним играчима што их не видимо на јавној сцени.
(06-04-2020, 11:25 PM)Бенито Пише: Што си запео за ту туристичку сезону!!!
Где си уплатио? Мислим, за коју земљу? Италија ил', море бит', Еспања?
(07-04-2020, 01:47 PM)Бенито Пише: Извињавам се...
Дакле, реинфекција!!!
(07-04-2020, 01:53 PM)ЈВуО-КГ Пише:(07-04-2020, 01:47 PM)Бенито Пише: Извињавам се...
Дакле, реинфекција!!!
Бенитовски 'тицо тебе тражим. Никад ми ти не помену какав си са енглеским да се не офирам неким клиповима, него онај дан си ти почео нешто,ја сам се надовезао са тунелима и почетком пичвајза из седамдесетих и јурњавом по ходницима Лонг Ајленда,кад брате налете на клип следеће садржине.
(07-04-2020, 02:30 PM)Бенито Пише: ЈВуО, питаш мене какав сам са енглеским језиком?
Човече, ја сам пио кафу са Ракел Велч, једном приликом.
Додуше, она је била за другим столом.
ПС одличан је клип