Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

[Слика: upitnik.jpg]

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(06-04-2020, 06:28 PM)Јеремија Пише:  Ово сам поставио на ФБ.
Комуњаре пекинези (Просветарев назив) дошли да оживе идеју мрцине из куће смрада.

Цитат:Топло захваљујем Кинезима на подршци а уједно и молим: Немојте нам више помагати а за узврат вам поклањам и "кућу цвећа" и покојника, само га носите из Србије.

[Слика: image.jpg]

Ајој. Како се то лепо слаже...
Одговори

(06-04-2020, 07:09 PM)Јеремија Пише:  
(06-04-2020, 06:57 PM)Mekenzi Пише:  Ја колико разумем наши искрени пријатељи су комунисти на истоку Руси и Кинези а да су нам непријатељи ЕУ и УСА...

Па стога нисмо очекивали да се кинези и руси попну на Равну Гору и одају почаст Чичи и четницима, а зна се која једина држава сваке године одаје почаст ЈвуО што су јој спасили пилоте и што је извукла четнике 1945-те из канџи комуниста и пребацила их на своју територију.

Мани се Кизо зајебанције.
Кинези нису никоме пријатељи и то је јасно као дан.
Они бре своје третирају као најцрње робље а санћим ће помогну нама.
Неке информације што сам добио говоре о масовним погубљењима у зараженом подручју Вухан како би се сузбила епидемија, што ме не би зачудило.

Ово што си написао у вези Равне Горе губи на значају када се сетимо Америчке захвалности 1944 - 1995 и 1999.

Што се Руса тиче...
Истина је другачија од онога како се представља.
Нити Русима изгоре срце за ово мало Србијице нити ће китом мрднути због нас ако није њима у интересу.

На крају, у сагледавању дешавања са овом "пандемијом" стиче се утисак како Путин у ствари припада "лиги повлашћених" - елити, те да ће учинити све што буду чинили Трамп, Меркелова или Макрон са свим оним играчима што их не видимо на јавној сцени.

Све ће ово са короном проћи до првог маја...

Нећа дозволити да туристичка сезона пропадне.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Што си запео за ту туристичку сезону!!!
Где си уплатио? Мислим, за коју земљу? Италија ил', море бит', Еспања? Баја
Одговори

(06-04-2020, 11:25 PM)Бенито Пише:  Што си запео за ту туристичку сезону!!!
Где си уплатио? Мислим, за коју земљу? Италија ил', море бит', Еспања? Баја

Монте Карло...Јок

Паааа види овако, свет контролишу две-три организације које контролишу буквално све... Такође у тим организацијама главну реч воде најбогатији људи света. Већина њих има ланце хотела, крузера, јахти диљем Европе. Пошто одржавање једног хотела са 5 или4 звездице кошта бога и оца а у сеони доноси милионе евра сигурно да неће дозволити да им током лета зврје празни, да плаже буду затворене и да туристи не могу да их посете, тако да мислим да ће ово са короном до маја решити..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Први би волео да буде тако, али мислим да си оптимиста. Само у САД треба чешће гледати, јер се тамо ломи све. Видим да је Трамп ипак одустао од тога да све заврши за римокатолички Ускрс, а посебно због тога што је НБА близу одлуке да заврши ову сезону. Разлог је, по њима, у томе што се плаше секундарне епидемије. Када су ставили на папир, видели су да би их то коштало папрено.
Велики је проблем што ми ни даље не знамо шта се уопште догодило у Вухану, и целој области Хуавеј, а не знамо ни шта се дешава данас у Кини. Нешто су се ућутали око секундарне инфекције, која се изгледа не шири брзо, али је стопа тежих обољења и смртности већа.
Видећемо, али колико видим, мрка капа.
Одговори

Секундарна инфекција је вероватно фора ако се открију нови случајеви у Кини. Изгледа да су то смислили кад су прогласили крај епидемије...
Одговори

Нама су наше муке најтеже. Ваистину!
Овај је донео одлуку, по савету "Струке", да сви који су инфицирани од сада морају да иду у Ковид болнице. Сада су увидели шта су урадили са Сајмиштем и сличним умотворинама, и морају све то да попуне, како би се оправдали.
Наглашавам да је уставно право сваког човека да се НЕ ЛЕЧИ, ако то не жели. Одлазак у Ковид болнице оних људи који су означени инфицираним на основу сумњивих кинеских тестова, значи и сигурно инфицирање и вероватно обољење.
НЕ ВЕРУЈТЕ унуцима титоиста.
Одговори

Каже се реинфекција.

Секундарна инфекција је када се у току болести зарази другим узричником.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Извињавам се... Јок
Дакле, реинфекција!!!
Одговори

(07-04-2020, 01:47 PM)Бенито Пише:  Извињавам се... Јок
Дакле, реинфекција!!!

Бенитовски 'тицо тебе тражим. Никад ми ти не помену какав си са енглеским да се не офирам неким клиповима, него онај дан си ти почео нешто,ја сам се надовезао са тунелима и почетком пичвајза из седамдесетих и јурњавом по ходницима Лонг Ајленда,кад брате налете на клип следеће садржине.

Одговори

(07-04-2020, 01:53 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(07-04-2020, 01:47 PM)Бенито Пише:  Извињавам се... Јок
Дакле, реинфекција!!!

Бенитовски 'тицо тебе тражим. Никад ми ти не помену какав си са енглеским да се не офирам неким клиповима, него онај дан си ти почео нешто,ја сам се надовезао са тунелима и почетком пичвајза из седамдесетих и јурњавом по ходницима Лонг Ајленда,кад брате налете на клип следеће садржине.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

ЈВуО, питаш мене какав сам са енглеским језиком?
Човече, ја сам пио кафу са Ракел Велч, једном приликом.
Додуше, она је била за другим столом.
КидањеКидањеКидањеКидањеКидање
ПС одличан је клип
Одговори

(07-04-2020, 02:30 PM)Бенито Пише:  ЈВуО, питаш мене какав сам са енглеским језиком?
Човече, ја сам пио кафу са Ракел Велч, једном приликом.
Додуше, она је била за другим столом.
КидањеКидањеКидањеКидањеКидање
ПС одличан је клип

Претпоставио сам да знаш,ти си годиште моје сестре,из ваше генерације исто има доста њих који знају енглески а и друге језике.Него добар је и овај Просветин клип, ја сам паузирао да код Тесле негде око 12 минута па ћу да наставим.Хтео сам да прогуглам овог Џона Фаскоа,упадам на википедију,човек сценариста серија и филмова и то све познатих а не пише му датум рођења нигде нити неки битнији лични податак, све нешто уопштено.
https://en.wikipedia.org/wiki/John_Fusco
Он је сценариста филма Crossroads,једног од мојих омиљених кад сам био клинац. Гледао си га сигурно.Клинац онај што путује на југ Америке са гитаром.

п.с. Просветару,потрошио сам поене на историји, кад добијем нове имаш бар два поена од мене за овај клип! Како у једном тренутку кад помињу Теслу и његове папире,нигде Саве Косановића него Трампов стриц. Smile А ако му је Асанж стварно син, што није немогуће, онда тек не знам шта да кажем.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним