Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

Била, док се шишмиши нису појавили. Кез
Одговори

(05-04-2020, 08:34 PM)херцеговац Пише:  Малопродајна била 25 кинти.
Не, била је 6 дин у КГ, у апотекама.
Одговори

Ма не зезај.
У новембру 25.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(05-04-2020, 11:41 PM)херцеговац Пише:  Ма не зезај.
У новембру 25.
Тако ми рекла апотекарка пре неки дан.
Одговори

Ја куповао.

Небитно,
Неко ваља бизнис.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

У Шапцу биле осам динара целе прошле године. Два динара била цена у набавци. Сада неко скида кајмак. Пошто су све маске у земљу ушле преко Кине пре две недеље (до тада није било једне пишљиве маске у продаји), знамо да је тај неко близак владајућој гарнитура.
Одговори

Нема "живела Србија" у Пазару или сам нешто пропустио? Сирома'
Одговори

(06-04-2020, 11:57 AM)Краљ ће се вратити Пише:  Нема "живела Србија" у Пазару или сам нешто пропустио? Сирома'
НИЈЕ!

Туга велика није могао у Приштину, Сарајево и Загреб да пошаље респираторе ко прави комуниста који су бринули више за друге народе него за српски...

(06-04-2020, 01:12 PM)Mekenzi Пише:  
(06-04-2020, 11:57 AM)Краљ ће се вратити Пише:  Нема "живела Србија" у Пазару или сам нешто пропустио? Сирома'
НИЈЕ!

Туга велика није могао у Приштину, Сарајево и Загреб да пошаље респираторе ко прави комуниста који су бринули више за друге народе него за српски...

Ипак иде помоћ шиптарима на Косову и још их лечимо
https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/alek...02075/vest

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Сјајан интервју Ратка Божовића....
https://srbin.info/drustvo/ratko-bozovic...cu-paniku/
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Фонтана на Славији синоћ у бојама немачке заставе.
Баш синоћ, од свих дана...
Одговори

(06-04-2020, 02:43 PM)Краљ ће се вратити Пише:  Фонтана на Славији синоћ у бојама немачке заставе.

То се захваљују Немачкој што нас је бомбардовала 6 априла 41Blush
Одговори

(06-04-2020, 02:52 PM)Јеремија Пише:  
(06-04-2020, 02:43 PM)Краљ ће се вратити Пише:  Фонтана на Славији синоћ у бојама немачке заставе.

То се захваљују Немачкој што нас је бомбардовала 6 априла 41Blush

Верујем да је дружина смештена на брду изнад Славије веома захвална. Скојевац
Одговори

Па шта хоћете доводио је Герхарда Шредера на годишњицу бомбардовања, па ником ништа...Данас уместо да се сети жртава бомбардовања он иде код Балија у санџак...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ђикара звала да ударе...

Иста говна, зато НЕ СЕРИ!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним