Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

Пратимо тренд из Кине

https://www.politika.rs/scc/clanak/50191...-celu-2021

Мислио сам да је кинеска власт успешно сузбила ову заразу. А да, тако каже Централни комитет. Часна партијска реч Smile
Одговори

(14-03-2022, 10:08 AM)Mitic Пише:  Рон Пол рекао да је Путин заменио ковид као изговор за неуспехе владе

„Стање Уније „Без маске“ председника Бајдена означава ближи крај тираније ковида под којом смо живели последње две године“, написао је Пол. „На срећу по Конгрес, председника и Федералне резерве, сукоб Украјине и Русије замењује ковид као готов изговор за њихове неуспехе и оправдање за проширење њихове моћи".

https://www.newsweek.com/ron-paul-says-p...es-1685490

То је овај текст

http://www.ronpaulinstitute.org/archives...ronavirus/

Невероватно како конгресмен и лекар говори против короне. Ето и он човек верује теоријама завере, а ми овде на форуму имамо Шуми-Бисерко који заступа интересе сатаниста.

Рон Пол:

„У својој колумни, он је такође оспорио опште прихваћене тврдње научне заједнице у вези са коронавирусом у вези са блокадама и мандатима, за које је рекао да су „нанеле више штете од самог коронавируса“, додајући да су такве мере поткрепљене доказима „заснованих на лажима које су промовисане од стране владе и њених савезника у „приватном“ сектору“.“

Али ми имамо Шуми-Бисерко стручњака који не зна шта је ћелија људског организма, видео је вирус док је кресао „камењарку“ и не слаже се са конгресменом и лекаром, Рон Полом...а ни његовим сином, који је сенатор и има сличне ставове о корона-циркусу као и његов отац. Међутим Шуми-Бисерко је у изравној је вези са СЗО и др. Фаучијем...е, а то је нешто...на извору је знања...
Одговори

(14-03-2022, 03:41 PM)Авакс Пише:  
(14-03-2022, 10:08 AM)Mitic Пише:  Рон Пол рекао да је Путин заменио ковид као изговор за неуспехе владе

„Стање Уније „Без маске“ председника Бајдена означава ближи крај тираније ковида под којом смо живели последње две године“, написао је Пол. „На срећу по Конгрес, председника и Федералне резерве, сукоб Украјине и Русије замењује ковид као готов изговор за њихове неуспехе и оправдање за проширење њихове моћи".

То је овај текст

Невероватно како конгресмен и лекар говори против короне. Ето и он човек верује теоријама завере, а ми овде на форуму имамо Шуми-Бисерко који заступа интересе сатаниста.

Рон Пол:

„У својој колумни, он је такође оспорио опште прихваћене тврдње научне заједнице у вези са коронавирусом у вези са блокадама и мандатима, за које је рекао да су „нанеле више штете од самог коронавируса“, додајући да су такве мере поткрепљене доказима „заснованих на лажима које су промовисане од стране владе и њених савезника у „приватном“ сектору“.“

Али ми имамо Шуми-Бисерко стручњака који не зна шта је ћелија људског организма, видео је вирус док је кресао „камењарку“ и не слаже се са конгресменом и лекаром, Рон Полом...а ни његовим сином, који је сенатор и има сличне ставове о корона-циркусу као и његов отац. Међутим Шуми-Бисерко је у изравној је вези са СЗО и др. Фаучијем...е, а то је нешто...на извору је знања...

Подсети ме на Езопа који вели: "Што је ум мањи, то је умишљеност већа."

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-03-2022, 04:21 PM)Шумадинац Пише:  

То је овај текст

Рон Пол:

Подсети ме на Езопа који вели: "Што је ум мањи, то је умишљеност већа."

И ја  тако мислим. 
Мора да је цео тим заступника у конгресу „јуесеј“ или тим сенатора у заблуди. Али ми имамо Шуми џуџе које лочу пиво исрпед задруге и проглашавају учене људе свакаквима, те су тиме умишљени. Дакле, полазите гос'н Шуми од себе...што је добро у смислу самокритике.

Срећа наша да смо природно надарени и надљудска раса...све (мој) „Шуми“ до (мог) „Шумија“ док се не појави Шуми Соња Бисерко и боље зна од учених људи са докторатима.

Срећа да се Шуми-Бисерко није родио раније. Ниче би по њему успоставио дела, као узор надчовека, фашистичкој идеологији...колико је Шуми надмоћан.

Исто тако је и срећа због короне. Појавила би се знатно раније чим „шуменко“ напуни гаће од стр'а...'тео вирус да га поједе, и урадио би „радњу у гаће“ раније а сада не може да их истакне као белу заставу (не одговарају намени) па се бори да корона опстане...због тог малог кукавичлука и непримерене „радње у гаће“...

ПС

Гос'н Шуми – Бисерко...шта је то људска ћелија и како „то“ ради?...вирус сте видели својим очима како гута целог човека...али та ћелија...шта то беше?
Одговори

Dve godine od vanrednog stanja - strah građana, vojska u službi marketinga i neustavne odluke

https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Dve-...ke.sr.html
Одговори

Митке, ово је све апсолутно тачно, али упадљиво је колико се касни са овим текстом. Поједини посланици тог сазива парламента, колико се сећам њих 8, тада је подигло глас против неуставног увођења ванредног стања, али тада нису добили подршку стручне јавности.
Професори уставног права у Србији су упадљиво ћутали. Па, нека ћуте и сад.
Одговори

(16-03-2022, 12:16 PM)Бенито Пише:  Митке, ово је све апсолутно тачно, али упадљиво је колико се касни са овим текстом. Поједини посланици тог сазива парламента, колико се сећам њих 8, тада је подигло глас против неуставног увођења ванредног стања, али тада нису добили подршку стручне јавности.
Професори уставног права у Србији су упадљиво ћутали. Па, нека ћуте и сад.

Тако је, овај текст је закаснела реакција. Ми смо већ причали о томе на форуму пре две године.

И да, Саша Радуловић се једини тада побунио. Заједно са групом посланика, он је иступао пред јавношћу.
Одговори

"Што се тиче лекара који су умрли од ковида 19, прво докажите да су умрли само од ковида."
Не, ово није изговорио Милослав Самарџић, који, од почетка пандемије, износи ставове да се другачије треба односити према ковиду 19, да се морају вршити обдукције тела преминулих, како би се утврдио тачан узрок смрти, и слично...
Горе наведени цитат изговорила је проф др Даница Грујичић, начелник(ца) Онколошке клинике у Београду. Та иста жена је, за време највећег затварања и режима ограничења кретања у Београду, као и за време чувених демонстрација у Београду, изговарала салве увреда на све оне који су макар покушали да поставе питање о сврсисходности мера Кризног штаба, начинима и потреби, као и разлозима увођења тако ригидних мера... Тада је, да подсетимо, говорила да:" На десетине мојих колега, лекара и медицинског особља, умрло је од ковида 19, док су се борили са короном. Сви они који се буне, треба да буду доведени да волонтирају у здравственим установама, и да својим очима виде како се ми боримо и умиремо због короне."
Иста та особа, свега годину дана доцније, практично негира да је било код од лекара и медицинског особља у Србији преминуо искључиво од последица обољења ковида 19.
Пошто је дотична била члан СКЈ, СПС, ДС и сад СНС, ваљда је јасно шта се може очекивати од те врсте људи. Лицемерје које је непојмљиво људском разуму.
ПС по званичним подацима у Србији је од последица обољења ковида 19, од почетка епидемије, умрло 144 лекара или припадника медицинског особља.
Одговори

То је овај текст

Надам се да ниси помешао оца и сина. Отац је Ron, а син је Rand.
Иначе, ми стари Виговци, баш као и ови данашњи скоројевићи либертаријанци, дуго пратимо рад оца Пола. "Дубока држава", или "држава у држави", све је урадила да би преузела све покрете овог света - од бољшевика, преко нациста, па све до "зелених" и либертаријанаца. Ове две најновије кризе (или заправо једна иста криза?) оголиле су све играче на сцени баш до голе коже. Наиме, многи либертаријанци су заговарали општу приватизацију и свођење државе на минимум, из простог разлога да би приватне компаније увеле нови тоталитаризам. План је једноставан - неће вас више прогањати Хитлери и Стаљини, већ приватни предузетници који су прву милијарду зарадили у гаражи. Многи либертаријанци су шибицари и јајаре, што се видело у "кризи ковида и Украјине".
Рон Пол је показао да је аутентични либертаријанац. Пао је снег и свака зверка је свој траг показала.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Већ данима читам на твитеру како у Србији постоје 3 биохемијске америчке лабораторије. Наводно, у Београду, Нишу и Краљеву (институт за ветерину). И тамо су се радиле радње које су се радиле по Украјини. То је непроверена информација. Ако је којим случајем тачна, можемо поставити и нека питања. Ко је српски Менгеле?
Постоји шала како су Руси пронашли вуханског слепог миша у Украјини. Да ли ћемо тог шишмиша једног дана и ми пронаћи у Краљеву?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(14-03-2022, 03:41 PM)Авакс Пише:  Али ми имамо Шуми-Бисерко стручњака који не зна шта је ћелија људског организма, видео је вирус док је кресао „камењарку“ и не слаже се са конгресменом и лекаром, Рон Полом...а ни његовим сином, који је сенатор и има сличне ставове о корона-циркусу као и његов отац. Међутим Шуми-Бисерко је у изравној је вези са СЗО и др. Фаучијем...е, а то је нешто...на извору је знања...

(18-03-2022, 10:08 AM)Vlad Alekš Пише:  Надам се да ниси помешао оца и сина. Отац је Ron, а син је Rand.

Мислим да нисам помешао Рон Пола (Ron Paul) и његовог сина Рандала Пола (Randal "Rand" Paul) у ствари не мислим него знам. А то сам и написао као што се види.

Рон Пол је јавно говорио о муљањима Система федералних резерви. Он каже, ако сте за нешто требали да платите 1$, онда треба знати да је 1913-те за то плаћано свега 4 цента. Разлика је у џеповима власника ФЕД (није држава власник, него приватници). Тако пљачкају цео свет...остало има на Wikipedia...био је опасан конгресмен...што би ми рекли: човек на свом месту.

Његов син Ранд Пол је у неком жешћем сукобу са доктором Фаучијем, гласоговорником СЗО о корона циркусу.

О томе како је дубока држава све само преузела, не бих се сложио (наравно, оне које су независно створене преузима). Дубока држава све то ствара и руководи тиме. Почевши од прве интернационале и комунизма.

Капитализам је почео да претвара све друштвене институције, као и читав живот, у средство за оплодњу капитала. Схватајући да је капиталистички тоталитаризам најпогубнији облик тоталитаризма који је до тада осмишљен у историји, новостворена радничка класа је почела да се „комеша“. С обзиром да су већ успостављени различити револуционарни покрети, требало је то ставити под своју контролу, њиховим међусобним повезивањем и координацијом активности.

Почело је стварањем Прве интернационале који су у заједничкој акцији спровели Манцини и Мозес Мардокај – Карл Маркс. Почасни члан и финансијер је био нико други до Лајонел Ротшилд (Baron Lionel Nathan de Rothschild). Барон и банкар! Еј, он је узео на себе да се брине о радничким правима...у ствари ради се о контроли радничких и револуционарних покрета.

Не треба да чуди што је ту прсте умешао и Ђузепе Мацини. Он је био један од вођа Карбонерије, али и блиско сарађивао са надалеко чувеном терористичком организацијом Камора. Они јесу криминална организација, али су подржавали Мацинија. И још нешто...Један од најутицајнијих вођа и члан врховног скупа Карбонерије био је Карл Ротшилд (Carl Mayer von Rothschild ili Kalman Rothschild), оснивач напуљског огранка породице Ротшилд.

То значи да је комунизам настао у салонима богаташа, а не у радничким халама и рудницима.
Бенџамина Фридмана мало мешају са Милтоном Фридманом (ваљда је он некакав либертаријанац).

Али ако што то обично бива Милтон Фридман је окићен многим наградама, а Бенџамина Фридмана потискују ционисти јер се окренуо против њих (иначе и он је био циониста). Милтон Фридман је тржишни фундаметалиста, а Бенџамин Фридман критикује чивуте. Он је отпадник и њега гурају у заборав. За њега кажу да је Јеврејин који мрзи самог себе, па му то дође нешто као антисемитизам (а и он је Јеврејин).

За нацизам нисам сигуран да га је осмислила дубока држава (помагала свакако јесте), али за зелене сам убеђен да јесте.

ПС

Ту је занимљив лик Baron Lionel Nathan de Rothschild. Жена му је исто из породице Ротшилд -Шарлот Фрајфрау фон Ротшилд, ћерка наведеног Калмана Ротшилда. Лајонел Ротшилд је био први Јеврејин који није променио веру, у британском Доњем дому парламенту. Још је чудније да није укинут указ којим их је Едвард I најурио из Енглеске због каматарења, 1290-те године и још тим истим указом забранио да се икада врате.

Потом Оливер Кромвел, на захтев холандске јеврејске заједнице (Manasseh ben Israel), 1656-те дозволио улазак Јевреја у Енглеску. Али се ступањем на престо краљице Викторије, за Јевреје ствари драматично повољно мењају. Исте године када је у Лондон стигао тајновити Сасун (David Sasoon, 1792-1864), светски трговац опијумом, краљица је одлучила да Мозесу Хаим Монтефијореу (Sir Moses Haim Montefiore, 1st Baronet), једном од најбогатијих и најутицајнијих Јевреја у Енглеској, додели титулу барона. То је био први пут у историји Енглеске да Јеврејин добије наследну титулу. Потом је убрзо омогућила Сер Давиду Соломону (Sir David Salomons, 1st Baronet) да буде изабран за градоначелника Лондона, што је опет први пут да Јеврејин то буде. Убрзо и Лајонел Ротшилд постаје члан Парламента и од тада, како у Горњем, тако и у доњем дому, увек има Јевреја.

Иако никада краљица Викторија није потписала документ, којим је ставила ван снаге краљевски указ, он је по мишљењу многих, de facto озаконила боравак и тад Јевреја у Уједињеном Краљевству...

С обзиром да је споменути Сасун био саветодавац у стварању тајне службе, не чуди што је британска политика увек била подмукла јер је у самом зачетку стварао велетрговац опијумом. Замислите да је Ескобар постао члан британске тајне службе...

Мислим да је јасније ко су „неки“ чиниоци дубоке државе...

Одговори

Уфф.. много ми је да прелиставам свих 205 страна, извините. Ако је неко већ споменуо, онда се извињавам. Ако није, да кажем.

Свети пророк Тарабић помиње и разјашњава ову опаку ситуацију, из књиге што није оригинални спис, предат у поверењу на одређено место, него представља оно што је "претекло" тј. што је усмено било предато његовим рођацима. Рођацима, дакле, крвним, не мисле се на духовног сродника, Немањића - Попа Захарију, него на његове крвне сроднике

Шта каже, дакле, окати Митар Тарабић, нама слепима, што гледамо а не видимо (мени првом слепом, ако неком ово што рекох није пријатно, истине се не треба стидети, да није тога не би се оволико писало овде, а и то је споменуо пророк - у трећој (3) реченици):

Дакле, ево наводим извор (што баш и не волим да радим увек, треба се петљати с тим референцама...), књига Креманско Пророчанство - Драгољуб Голубовић, Дејан Маленковић, (МилићОдМачве слика) страна 222.
"(1) Цијелим свијетом владаће нека болешчина, те нико умијети неће да јој ране извида; сви ће говорити ја знадем, ја знадем, јербо сам учен и научен, а нико ништа знати неће.
(2)Лутаће људи са мислима около и наоколо а никако неће моћи да нађу прави лијек, а он ће Божијом помоћу бити свуђе око њих и у њима самима.
(3) Направиће чоек сандук и у њему ће бити неко сокоћало са приказама, а да неће умијети са мном мртвим да бесједи, брез обзира што ће то сокоћало бити близу овоме другоме свијету ко влас до власи косе на свијем људским главама"

Ово под (1) је дијагноза короне. Не бих објашњавао, то сам свако нек повеже.
Ово под (2) је лек за корону. Оцрковљење.
Ово под (3) је, чини се, жалост пророка што ће и на интернету имати где да се прочита о овоме пророштву (дијагноза и лек) а људи ће бити такви, неспремни да га траже ("а да неће умијети са мном мртвим да бесједи") шта су пророковали, него ће тражити нон-стоп по интернету - нешто друго. 

И немојте да мислите да ово "сандук" није емотивно обојено. У тај сандук човек сарањује све своје пријатеље. на крају и сам себе. Тај сандук је уствари - компјутер. Мртвило избија из њега.

Нико од нас нема очи за то и не види, кажем, зато окати пророк наш добри Митар, то види за нас.

Сад ко хоће да чује и схвати - то му је. Ко неће, џаба да пишем даље.
Одговори

(18-04-2022, 02:33 AM)Змај_Баћушка Пише:  Уфф.. много ми је да прелиставам свих 205 страна, извините. Ако је неко већ споменуо, онда се извињавам. Ако није, да кажем.

Свети пророк Тарабић помиње и разјашњава ову опаку ситуацију, из књиге што није оригинални спис, предат у поверењу на одређено место, него представља оно што је "претекло" тј. што је усмено било предато његовим рођацима. Рођацима, дакле, крвним, не мисле се на духовног сродника, Немањића - Попа Захарију.

Шта каже, дакле, окати Митар Тарабић, нама слепима, што гледамо а не видимо (мени првом слепом, ако неком ово што рекох није пријатно, истине се не треба стидети, да није тога не би се оволико писало овде, а и то је споменуо пророк - у трећој (3) реченици):

Дакле, ево наводим извор (што баш и не волим да радим увек, треба се петљати с тим референцама...), књига Креманско Пророчанство - Драгољуб Голубовић, Дејан Маленковић, (МилићОдМачве слика) страна 222.
"(1) Цијелим свијетом владаће нека болешчина, те нико умијети неће да јој ране извида; сви ће говорити ја знадем, ја знадем, јербо сам учен и научен, а нико ништа знати неће.
(2)Лутаће људи са мислима около и наоколо а никако неће моћи да нађу прави лијек, а он ће Божијом помоћу бити свуђе око њих и у њима самима.
(3) Направиће чоек сандук и у њему ће бити неко сокоћало са приказама, а да неће умијети са мном мртвим да бесједи, брез обзира што ће то сокоћало бити близу овоме другоме свијету ко влас до власи косе на свијем људским главама"

Ово под (1) је дијагноза короне. Не бих објашњавао, то сам свако нек повеже.
Ово под (2) је лек за корону. Оцрковљење.
Ово под (3) је, чини се, жалост пророка што ће и на интернету имати где да се прочита о овоме пророштву (дијагноза и лек) а људи ће бити такви, неспремни да га траже ("а да неће умијети са мном мртвим да бесједи") шта су пророковали, него ће тражити нон-стоп по интернету - нешто друго. 

И немојте да мислите да ово "сандук" није емотивно обојено. У тај сандук човек сарањује све своје пријатеље. на крају и сам себе. Тај сандук је уствари - компјутер. Мртвило избија из њега.

Нико од нас нема очи за то и не види, кажем, зато окати пророк наш добри Митар, то види за нас.

Сад ко хоће да чује и схвати - то му је. Ко неће, џаба да пишем даље.

Ку ку..... Па ти пратиш Драгана Пјевића..... Змаја из Кремне  Кидање Кидање Кидање

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(18-04-2022, 08:19 AM)Шумадинац Пише:  
(18-04-2022, 02:33 AM)Змај_Баћушка Пише:  Уфф.. много ми је да прелиставам свих 205 страна, извините. Ако је неко већ споменуо, онда се извињавам. Ако није, да кажем.

Ку ку..... Па ти пратиш Драгана Пјевића..... Змаја из Кремне  Кидање Кидање Кидање

Људина човек Пјевић, можемо само да му завидимо. Није изузетак, има још одличних људи међу Креманцима. Срби старог кова који се тешко налазе игде. Оно по чему су ме сама Кремна импресионирала (као људи) је финале светског првенства за младе Србија - Бразил. Почетак утакмице, кафана и кафанска атмосфера, оно... један човек устаје и ставља руку на срце. Свира се химна. Не знам да ли смо и ми, дошљаци устали, сад, дуго времена је прошло, а будући да се нисмо први сетили да устанемо, он узе сву славу. У кафани је био мук. То се одмах знало онда да ћемо победити. Србија!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним