24-12-2020, 09:18 PM
(24-12-2020, 12:18 PM)Бенито Пише: Аха, Ти хоћеш да кажеш да је то од Бонапарте једна перманентна револуција која траје. Добро, сад је јасније.
Прво ја хоћу да кажем оно што сам написао па се зато сетимо ћопавог који рече "читај као што је написано"!
Даклем Бонапарта и БОНАПАРТИЗАМ није РЕВОЛУЦИЈА него КОНТРАРЕВОЛУЦИЈА, која није перманентна као појава него је ВИОЛЕНТНА РЕАКЦИЈА УГРОЖЕНОГ ОРГАНИЗМА, у овом случају једне од ВИСОКИХ КУЛТУРА, тј. ДРЖАВЕ.
КОНТРАРЕВОЛУЦИЈА ЈЕСТЕ ДАКЛЕ ДОГАЂАЊЕ ВОЈНИКА, тј. ДОЛАЗАК
К Ш А Т Р И Ј Е
У ТРЕНУТКУ КАД ЈЕ ОРГАНИЗАМ ВИСОКЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ИЛИ ДРЖАВЕ, УГРОЖЕН!
Даклем ми смо мненија да ВОЈНИК-КШАТРИЈА (у датом случају БОНАПАРТА) не само да сме него
М О Р А
да примени Ратни Закон, (MARTIAL LAW) јер је сама суштина његовог постојања у нашем прастаром систему, да брани ДРЖАВУ силом оружија!
Даклем, ако се вратимо теми, тј. КОРОНА-ЛУДИЛУ, Ратни Закон (MARTIAL LAW), неће да буде првина ни у Чемерике под Трампом, ево Генерал Флин подсећа да се то већ догодило равно 65 пута у краткој историји САД!
Друго, Трамп и његов најужи круг Војске и војнообавештајне службе су сигурно били упознати са чифут-операцијом Корона, чији је главни циљ било рушење Трампа и још једна КОМУНО-САТАНИСТИЧКА ЦРВЕНА РЕВОЛУЦИЈА, али овај пут за разлику од јудео-Кромвеловске у Енглеској, јудео-масонске у Француској и јудео-бољшевичке у Русији и последња, БЕЗ НАДЕ У КОНТРАРЕВОЛУЦИЈУ И ПОВРАТАК СЛОБОДИ, захваљујући усавршеној технологији итд. да сад не смарамо!
АМИН, БОЖЕ ДАЈ!
Читајмо опет и опет...СТАРИ ЗАВЕТ, тамо су наши Свети Оци намерно изабрали оне списе за будушча нека покољења, који ће нас на време упозоравати с'ким имамо посла тако да нема сад извињења "нијесмо знали" за оне који не имађаху очеса да виде!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!