Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

(11-01-2021, 04:17 PM)darkob Пише:  
(11-01-2021, 04:14 PM)Mekenzi Пише:  Веле да су те две најпоузданије...

Кинези никако, модерна нисмо упознати астра зенека није нам сигурно...

Пријави се. Мо'ш да бираш чим ће да те шприцају.

Већ сам се пријавио. Пфизер или Модерна. На Енглезе сам алергичан као и на Русе а са Кинезима никада не знаш на чему си.

Онда ће нас ускоро контактирати за фајзера.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-01-2021, 06:35 PM)Коста Пише:  Сетих се ових података са ФР завода за статистику: број преминулих у Француској сваког месеца задње 3 године (до 19 октобра 2019е).
Овде нас застрашују и затварају као да хара неки неизлечиви тифус, а у ствари види се да укупан број преминулих је мало изнад стандарда, вероватно је у већини реч о оним људима који су били приморани да одлажу контроле и операције због короне (а могуће уписани као "преминули од короне"). Напомена: у јануару и фебруару 2020 није било ни затварања ни ношење маски ни гел за прање руку а корона је већ била ту.

Овај вирус ће код већине људи проћи без икаквих последица и уз минималне проблеме. Главни је проблем ако нападне некога ко је већ начет са нечим од раније. Тада веома лако може да убије.
Моја стринка није боловала ни од чега. У животу је само пар пута отишла код лекара. Жена која је била здрава ко дрен. Вирус је убио за пар дана. Уствари није вирус већ је дошло до цитоксинског шока и имуни систем је сувише бурно реаговао и убио је.

Имаш људе који су имали преко 100 година и прегурали су корону као да је кијавица у питању. Проблем је то што за мање од сат времена човек који је свестан може да постане животно угрожен и да мора на респиратор. Зато је толика паника око овог вируса.

Ово није зезање. Ово је стварно.
Одговори

Једино добро што је остало од мени мрских комуниста јесте здравствени систем...

Пљујте колико хоћете, да се болнице распадају да је храна лоша итд...

Шта би било да 90-их није било ВМА . Колико је та болница српских живота спасила.

Ја сам као мали одлазио раних 90-их на институт за мајку и дете РАТ,Санкције, редови испред амбасада а институт за мајку и дете ради као да је нормално стање....

Да није било комунистичких болница за ово време короне, систем би се распао.

Друго ако сте закачили корону цело ваше лечење је бесплатно. Знате колико у УСА или у Канади кошта дан у болници. Црни Милораде, ако нисте платили приватно осигурање или додатно оставе Вас да липшете у ходнику, прво гледају ваше финансије па тек тад лече.

У Србији лекари дају максимум за лечење. Ја сам летос имао троструки прелом руке. Операција. Ни динара ме није коштала. У Америци би ми све то обрачунали на рачун.

Тако да српско здравство и цео тај систем је много озбиљан и квалитетан у односу на много развијене европске змље.

Ви одете у болницу ни динар Вас не кошта. А само з инфузије, лекове и опрему зс једног болесника колико кошта и колико би додатно још требали платити...

За мене и у епидемији короне здравствени радници велики изузетни шампиони....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Што се тиче ове цитокинске олује, више ни ја не знам.

Њујорк Тајмс има чланак који доводи у питање ову теорију о цитокинској олуји.

Недељник је пренео тај текст

https://www.nedeljnik.rs/teorija-o-citok...-pogresna/
Одговори

(11-01-2021, 04:31 PM)darkob Пише:  Овај вирус ће код већине људи проћи без икаквих последица и уз минималне проблеме.
Да, као и сезонски грип.

(11-01-2021, 04:31 PM)darkob Пише:  Главни је проблем ако нападне некога ко је већ начет са нечим од раније. Тада веома лако може да убије.
Да као и сезонски грип. У Француској грип убије 30-50.000 људи годишње, ова корона чини ми се исто толико до сада.

(11-01-2021, 04:31 PM)darkob Пише:  Моја стринка није боловала ни од чега. У животу је само пар пута отишла код лекара. Жена која је била здрава ко дрен. Вирус је убио за пар дана. Уствари није вирус већ је дошло до цитоксинског шока и имуни систем је сувише бурно реаговао и убио је.

Имаш људе који су имали преко 100 година и прегурали су корону као да је кијавица у питању.
Тачно, дешава се. Дешава се такође да се човек у пуној снази зарази у ресторану па исто тако за пар дана умре. Дешава се такође да се човек зарази стафилококом у операцијоној сали болнице и од њега ист отако премине.
А у овом случају уместо да се медицинска администрација у свим државама концентрише на лечење пацијената, они се ухватили у јурњави ка тестовима који су непоуздани, вакцине која ем није поуздана већ она неће да лечи а може бити и опасна као што су многи примери до сада доказали.

(11-01-2021, 04:31 PM)darkob Пише:  Проблем је то што за мање од сат времена човек који је свестан може да постане животно угрожен и да мора на респиратор. Зато је толика паника око овог вируса. Ово није зезање. Ово је стварно.
Да стварно је као за сваки вирус или бацил или болест. Али обично се човек лечи а не дају се глупе препоруке и не јурња ка некаквој вакцини. У априлу промовисали неки "Ремдесивир" наводно сјајан... који је пар месеци касније научно доказан као тотално некористан за корону, али нема везе, министарство ипак поручило пола милиона доза по 2000 €.
Пре тога су за домове за старе користили наводно добар "Ривотрил" који је баш контраиндикација за тешек респираторне случајеве и који се дакле доказао као отров који убија тешке респираторне случајеве.
А раније, била полемика пре 4-5 година, бунили се родитељи што се у Француској није могла наћи вакцина са шприцем који садржи само обавезне вакцине против три болести за децу, већ шприцеви са минимално 5. Преузели случај у врх државе, фармакомафија тврдила да је (шатро) потребно 10 година да би се направила нова, дође нова власт и одреди обавезно 11 вакцина за децу а њу одмах направе. То народ није заборавио. Такође пре 10 година била она наводна пандемија СРАС или како беше, створили вакцину, исто алармирали народ, и само те године се вакцинисало и од тада нема никаквих јавних података о томе какве су последице биле. А има их: ту и тамо се могу видети по нету изјаве људи који сведоче о последицама на себи због те вакцине. Од тада је и више нема нити је ко од власти помиње.

А сад дођу: испадне нови вирус пре годину дана а они већ имају вакцину и сви се утркују ко ће пре да дође до 100% ефикасности. Па кога они фолирају? Знам да страх паралише разум али ипак прошло је дуг овреме треба се опустити мало.

(11-01-2021, 05:54 PM)Mekenzi Пише:  Једино добро што је остало од мени мрских комуниста јесте здравствени систем...

Пљујте колико хоћете, да се болнице распадају да је храна лоша итд...

Шта би било да 90-их није било ВМА . Колико је та болница српских живота спасила.

Ја сам као мали одлазио раних 90-их на институт за мајку и дете РАТ,Санкције, редови испред амбасада а институт за мајку и дете ради као да је нормално стање....

Да није било комунистичких болница за ово време короне, систем би се распао.

Друго ако сте закачили корону цело ваше лечење је бесплатно. Знате колико у УСА или у Канади кошта дан у болници. Црни Милораде, ако нисте платили приватно осигурање или додатно оставе Вас да липшете у ходнику, прво гледају ваше финансије па тек тад лече.

У Србији лекари дају максимум за лечење. Ја сам летос имао троструки прелом руке. Операција. Ни динара ме није коштала. У Америци би ми све то обрачунали на рачун.

Тако да српско здравство и цео тај систем је много озбиљан и квалитетан у односу на много развијене европске змље.

Ви одете у болницу ни динар Вас не кошта. А само з инфузије, лекове и опрему зс једног болесника колико кошта и колико би додатно још требали платити...

За мене и у епидемији короне здравствени радници велики изузетни шампиони....

Некад си говорио све супротно, или је то неки други Макензен па не знаш шта је претходни писао. Баја

(11-01-2021, 07:48 PM)Mitic Пише:  Што се тиче ове цитокинске олује, више ни ја не знам.

Њујорк Тајмс има чланак који доводи у питање ову теорију о цитокинској олуји.

Недељник је пренео тај текст

https://www.nedeljnik.rs/teorija-o-citok...-pogresna/

Њујорк тајмсу у данашње време треба веровати близу колико и Би-Би-Си-у некад.

Слобода или Смрт!
Одговори

(11-01-2021, 02:48 PM)darkob Пише:  
(11-01-2021, 09:35 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПАЗИ, ЧУВАЈ СЕ, ОД ПОСЛЕДИЦА ТУРСКЕ ВАКЦИНЕ СРБИ МОГУ ДА ПРОПЕВАЈУ СЕВДАЛИНКЕ ЕРДОГАНУ И ЗА ТО ДОБИЈАЈУ БАКШИШ ОД ПОТУРИЦА ХОЏА, ПРОУЧАВАЈУ ИСЛАМ, ЏИХАД, СУФИЗАМ И ИБН-АГАНЛИЈУ И КУЧУК-АЛИЈУ, МУЛА-ЈУСУФ ФОЧИЋ МЕ'МЕД АГУ!

Па кад идеш за Русију да те вакцинишу? Спутњик вакцине нема у Канади. Шта чекаш? Лимун? Нема лимуна. Једино има вотке.

Да се вакционишемо нећемо а за Русију се баш спремамо па диванимо и са Декијем око детаља, са њим може да прича ко год хоће а човек одговара на питања свих заинтересованих преко јутјуба а и преко фејсбука и твитера!

Ми тоже диванимо око тог посла и са Филипинима и са Карибима и са Мексиком, Костариком, у последње време чак и са Кубом, али свуда чифут ударио чизму док једино у Русији вакцина није под морање него ко хоће!

Даклем нашем имању у дивљини ођекаре је порасла цена изнебуха јербо људи беже од короне у дивљину, тако да смо већ ставили наш веома функционални кућер и два имања на продају па ускоро, во Имја Бога, са добијеним новцима за Русију!

Ну искрено...хоћасмо да размишљамо, зашто крити, и о повратку у Србију ама видимо да има тамо подоста НАТО-Четника а о НАТО-партизанима да и не говоримо, мож'шлог да нас удари ако дигну споменик Титу на самом аеродрому к'о што прете, а одкако си ти почео да смараш по форуму, видимо да има и "малих Пруса" Кидање , тако да је ово изгледа микро-слика стања тамо и количине џибера који су од незнања, злобе и пакости просто подивљали, тако да не мож'да прежалимо што доведосмо себе до просјачког штапа шиљући тамо и бацајући бисере ђе не треба, уместо да дарујемо неки Манастир па како дошло-тако и отишло!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Не можеш ући у Русију ако ниси ушприцан.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-01-2021, 10:25 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ну искрено...хоћасмо да размишљамо, зашто крити, и о повратку у Србију ама видимо да има тамо подоста НАТО-Четника а о НАТО-партизанима да и не говоримо, мож'шлог да нас удари ако дигну споменик Титу на самом аеродрому к'о што прете

Не дао Бог! Тај филм је слабо вероватан.

(11-01-2021, 11:13 PM)Mekenzi Пише:  Не можеш ући у Русију ако ниси ушприцан.

Није истина. Где си то истриповао?

Ко зна енглески, препоручујем:
https://www.dailymail.co.uk/news/article...HiCupNDPEw

где удовица каже:
[Слика: Capture.png]

Слобода или Смрт!
Одговори

(11-01-2021, 11:59 PM)Коста Пише:  Ко зна енглески, препоручујем:
https://www.dailymail.co.uk/news/article...HiCupNDPEw

где удовица каже:
[Слика: Capture.png]

Коста ми смо то исто лепо на србском ставили поднос тројици неверних Тома ал'то НЕЋЕ да чита јербо би то радо и гом*но себи ушприцало само да је са Гњилежног Запада по оној КУД СВИ ТУРЦИ ТУ И ЋОРАВИ МУЈО, па ка'е:

Даклем овај Турчин Uğur Şahin и његова була Özlem Türeci (NOMEN EST OMEN!), који су основали компанију Биотек па се тек онда продали 'Фајзеру' запаре ка потоње курве, убијају са ТУРСКОМ ВАКЦИНОМ опет и опет....

Наиме у Чемерици је после убризгавања вакцине америчке компаније 'Фајзер' (Pfizer) и ТУРКО-њемачкe BionTech, умро 56-годишњи лекар Грегори Мајкл.

ИНАЧЕ, ДА НЕ ЗАБОРАВИМО, 'ФАЈЗЕР' НОСИ ТУЖАН РЕКОРД КОМПАНИЈЕ ПРОТИВ КОЈЕ ЈЕ ПОДНЕТ НАЈВЕЋИ БРОЈ ТУЖБИ ЗА ОДШТЕТУ У КРАТКОЈ ИСТОРИЈИ ЧЕМЕРИКЕ!

Даљше, Daily Mail је објавио сведочење супруге убијеног доктора, Хајди Некелман, која каже да је исти вакцинисан 18-ог децембра, а да је преминуо 16 дана касније у родном Мајамију, па каже:

Цитат:Мислим да је његова смрт била 100 посто повезана са вакцином! Не постоји други узрок. Грегори је имао активан животни стил, није пушио, а само је повремено пио алкохол. Такође, био је подвргнут лекарском прегледу, током којег нису откривене никакве болести.

Међутим!

Према речима Хајди, три дана после вакцинације на мужевљевим рукама и ногама појавиле су се црвене мрље, што је указивало на поткожно крварење, па она даље каже и упозорава:

Цитат:Лекари су открили да је имао акутни недостатак тромбоцита.

Дијагностикована му је идиопатска тромбоцитопенична пурпура, болест која наводи тело да сопствене тромбоците доживљава као страна тела и сигнализира слезини да их уништи!!!

Покушаји лекара да спасу Мајкла Грегорија били су неуспешни, умро је 3-ег јануара од излива крви у мозак пре него што је оперисан.

Прес-служба компаније 'Фајзер' (Pfizer) саопштила је да је отворена истрага о Мајкловој смрти.

Међутим!

Иако је истрага тек отворена, 'Фајзер' унапред диже галаму да не виде директну везу између вакцине и његове смрти.

Кидање

Устаљена пракса одкако је интернационална чифут-мафија постала власник нашег здравља!

Претходних дана су у Норвешкој - после примања исте вакцине - умрла три лица.

Даклем Браћо Срби и Сестре Србкиње, ако буде баш под морање ипак боље РУСКА ВАКЦИНА него ТУРСКА ВАКЦИНА јер, не заборавимо, творци 'Фајзер'-вакцине су

Т У Р Ц И !!!

Сетимо се дакле клетве Кнез-Алексе Ненадовића пред погибељ своју:

Хеј Јакове мој рођени брате,
Ти, не држи веру у Турчину.
Турчин нема вере ни закона
Гди га сретнеш ту га и тамани,
Да ти русу не посјече главу!..
Бог убио свакога Србина;
Који држи веру у Турчину...!

[Слика: boj-turska_0.jpg]

EX ORIENTE LUX!

ПС

Коју апликацију употребљаваш за постављање слика на нету?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-01-2021, 06:31 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Коју апликацију употребљаваш за постављање слика на нету?
Ово https://postimages.org/fr/

Слобода или Смрт!
Одговори

Научна студија: Ко је волео да гледа апокалиптичне и хорор филмове, психички се боље спремио за ову пандемију

https://medicalxpress.com/news/2021-01-z...demic.html
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

КРДО ЛЕВИЧАРА
За енглески термин ‘’herd immunity’’, односно ‘’herd effect’’, медији у Србији доста често користе термин ‘’имунитет стада’’, односно ‘’имунитет крда’’. При томе, они знају да прави превод гласи: ‘’колективни имунитет’’.
У српском језику, када се каже ‘’имунитет крда’’, мисли се на стоку. У енглеском – не.
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
http://www.pogledi.rs/%d0%ba%d1%80%d0%b4...%80%d0%b0/
Одговори

Одличан текст. У тако кратком тексту, много тога је речено и све је на месту.

Прихваћен је комунистички наратив и чујем наше људе како кажу да су Немци, Американци, Европљани недисциплиновани, а Кинези дисциплиновани, па се код њих завршила пандемија још летос. Како да не!

Да, према комунистима, народ је стока и то највећа. Ово сам парафразирао из једног домаћег филма

https://www.youtube.com/watch?v=QcJliIv41YE
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним