Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

(17-01-2021, 08:50 PM)Mitic Пише:  Одличан текст. У тако кратком тексту, много тога је речено и све је на месту.

Прихваћен је комунистички наратив и чујем наше људе како кажу да су Немци, Американци, Европљани недисциплиновани, а Кинези дисциплиновани, па се код њих завршила пандемија још летос. Како да не!

Сирома'
Одговори

Моја грешка.
Одговори

Буде ли се наставила ова ковид 19 криза и у 2021 години, јужне државе у Европи ће доживети потпуни колапс економије. Ако већ нису....
А ми то дочекујемо са једним озбиљно ментално болесним човеком и његовом братијом која се толико обогатила за ових неколико година, да ни сами не могу да верују.
Не знам уопште са којим периодом историје може да се упореди, али бојим се да ћемо доживети да нам узимају Косово испред носа, а да не можемо ни да се померимо.
Не видим, уопште, ниједан разлог зашто би сада они који су започели ову ковид 19 кризу, сада то зауставили. Све им иде као по лоју...
Одговори

(26-01-2021, 09:02 PM)Бенито Пише:  Буде ли се наставила ова ковид 19 криза и у 2021 години, јужне државе у Европи ће доживети потпуни колапс економије. Ако већ нису....
А ми то дочекујемо са једним озбиљно ментално болесним човеком и његовом братијом која се толико обогатила за ових неколико година, да ни сами не могу да верују.
Не знам уопште са којим периодом историје може да се упореди, али бојим се да ћемо доживети да нам узимају Косово испред носа, а да не можемо ни да се померимо.
Не видим, уопште, ниједан разлог зашто би сада они који су започели ову ковид 19 кризу, сада то зауставили. Све им иде као по лоју...

Kосово је отишло још пре 30-35 година, данас је Косово апсолутно суверена држава...

Сви сматрају да је српски потпис заправо да тада почиње да тече независност Косова што је илузија...

Косово смо изгубили негде између 1986-1989 године.

Све после тога Србија готово сем војне и полицијске силе никада није имала пун суверенитет над Косовом.

Сад нема никакав суверенитет над Косовом.
Одговори

То што си написао односи се на територијални интегритет, а не државни суверенитет.
Најљубазније би Те замолио да ми не ботујеш овде за Вучића. Ко год прича или пише то што си горе написао ради за Вучића и оправдава његову издају Космета, а самим тим и његов останак на власти и бесрамну пљачку Србије, јер је једини разлог зашто неко оваквог криминалца трпи на власти то што треба безболно да преда државни суверенитет Србије над Косовом неком другом.
Одговори

(27-01-2021, 12:44 AM)Бенито Пише:  То што си написао односи се на територијални интегритет, а не државни суверенитет.
Најљубазније би Те замолио да ми не ботујеш овде за Вучића. Ко год прича или пише то што си горе написао ради за Вучића и оправдава његову издају Космета, а самим тим и његов останак на власти и бесрамну пљачку Србије, јер је једини разлог зашто неко оваквог криминалца трпи на власти то што треба безболно да преда државни суверенитет Србије над Косовом неком другом.

Вучић је имао 12 година када Косово де факто више није било у саставу Србије. Од прве призренске лиге Косово је све мање и мање било у Србији...

Данашња Србија нема буквално никакав суверинитет над Косовом а Срби ко Индијанци у резрватима живе.

Вучићева власт подсећа на "комунистичко срећно доба"...
Одговори

Ниси Ти крив, ја сам крив.
Одговори

(27-01-2021, 01:03 AM)Mekenzi Пише:  
(27-01-2021, 12:44 AM)Бенито Пише:  То што си написао односи се на територијални интегритет, а не државни суверенитет.

Вучић је имао 12 година када Косово де факто више није било у саставу Србије. Од прве призренске лиге Косово је све мање и мање било у Србији...

Данашња Србија нема буквално никакав суверинитет над Косовом а Срби ко Индијанци у резрватима живе.

Вучићева власт подсећа на "комунистичко срећно доба"...

Па то све и Вучић каже да би се оправдао. Не видим зашто мораш и ти да га правдаш.

Цитат:Буде ли се наставила ова ковид 19 криза и у 2021 години, јужне државе у Европи ће доживети потпуни колапс економије. Ако већ нису....

Мути баш неће да оде у заборав тихо и неупадљиво. Баш је напела да јој се многи напомињу фамилије у току последње године јахање Рајхом.
Одговори

Не могу да се сетим ко је предвидео да ће у Србији бити вакцинисани чланови СНС и они који раде за државу, те део заблуделих пензионера. Али, изгледа да је погодио. Већ данас је био драстичан пад оних који су отишли на вакцинацију.
Иначе, не може да се живи од њих. За сваког појединачно мог укућанина су звали на фиксни телефон да питају да ли жели да се вакцинише.
Изгледа да има вишка вакцина... А мањак интересовања. Јок
Одговори

С обзиром да је у нас математика у последње време, некако, од ефемерног значаја, не би ме изненадило да ове тзв. "прве дозе" дају што широј популацији, само ради маркетинга.

Док ће за ревакцинацију да се чека и моли "брат Си". Па кад буде, ако буде. Скојевац
Одговори

Познати адвокат тужи СЗО због лажирања пандемије
Светска здравствена организација и њени сарадници тужени су да су саучесници у инсценирању текуће светске кризе. У поднеску, оптужени се терете за палету широко дефинисаних злочина против човечности. Практичан нестанак прехладе (барем из званичних извештаја) наизглед потврђује тезу др. Филмиха да су пацијенти, који су некада од тога боловали, једноставно прекомандовани у ред жртава ковида.
Пише: Др Стефан Каргановић
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
http://www.pogledi.rs/%d0%bf%d0%be%d0%b7...%b0%d1%9a/
Одговори

(18-02-2021, 05:14 PM)Милослав Самарџић Пише:  Познати адвокат тужи СЗО због лажирања пандемије
Светска здравствена организација и њени сарадници тужени су да су саучесници у инсценирању текуће светске кризе. У поднеску, оптужени се терете за палету широко дефинисаних злочина против човечности. Практичан нестанак прехладе (барем из званичних извештаја) наизглед потврђује тезу др. Филмиха да су пацијенти, који су некада од тога боловали, једноставно прекомандовани у ред жртава ковида.
Пише: Др Стефан Каргановић
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
http://www.pogledi.rs/%d0%bf%d0%be%d0%b7...%b0%d1%9a/

Добар чланак.
Доца је изнео добру тезу која би лако била проверљива када би се само хтело.
Није овај адвокат усамљен у намери да тужи СЗО, било је још неких који се баве том темом.
Како год, или ће се ово лудило зауставити или следи тотални распад система који човечанство познаје.
Одговори

Др. Милорад објасни све, све, све....у вези са природним имунитетом а постави питање, уз сугестију логичног одговора, РАШТА УЗ ЛЕКАРЕ И НАШИ ПРАВОСЛАВНИ ОЦИ ПОМРЕШЕ МАСОВНО ОД КОРОНЕ А НИТИ ЈЕДНОГ БИСКУПА, КАРДИНАЛА ИЛИ НЕКВОГ КРИМОКАТОЛИЧКОГ СВЕЋЕНИКА ДА ЗАКАЧИ?!

Унапред се извињајемо дежурним папољупцима, екумено-унијатима и плућнокрилашима (са'ће се јави) са објашњењем да питање Др. Милорада није уперено против римског папе (иначе наследника тровача и курвара Борџија и Медичија на папском "трону" који има шупљо седиште тако да кардинали могу да га опипају оздо), но Доктор само констатује чињенице које боду очи сваком мислећем Србину!

Иначе црни Милораде, Др. Милорад Стефановић, се прославио што је дошао у суд поводом неке парнице са чипкастим женским гаћицама на глави уместо маската, а на примедбу полу-идиота стражара да чипкасте гаћице имају рупице-црни Милораде му објасни: "То је зато што немерем дихат", и стражар га...пусти!

Кидање

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Професор са Станфорда: Закључавање најгора грешка здравствених власти у последњих сто година
Батачарја је један од сарадника на изради Декларације из Великог Берингтона, коју је досад потписало више од тринаест хиљада научника из области медицине и здравства. У декларацији се каже да „закључавање краткорочно и дугорочно има разорне посљедице по здравље становништва“, наводећи „погоршавање стања код кардиоваскуларних болесника, мањи број скенирања ради откривања рака и погоршање душевног здравља – што ће у наредним годинама довести до повећања стопе смртности.“
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
http://www.pogledi.rs/%d0%bf%d1%80%d0%be...%bd%d0%b0/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним