Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
Evo ti primer kako se ovde zavrsava posao. Bas ono sto Terzin rekao, da ih lupis po dzepu. Prica mi Amer stariji, umro nazalost, super bio... Ovo mesto je malo i pre malo vise vremena skocio benzin, oni se dogovore da samo cetvrtkom recimo ne kupuju benzin. I odnmah pada cena.
E tako se ovde zavrsava posao. Ili kao ovi po bolnicama: Sta, mora vakcinja, dobro, ja dajem otklaz, da vidim ko ce ti radi. Jok ce da izadje se bije sa direktorom bolnice, ima ga ufreska policija u momentu, izmontira to sve na TV-u, ima ga zamrsis i ti. Ako ga ne zamrzis ima bar da budes ravnodusan.
(Последња измена: 27-11-2021, 01:55 AM од
zstoja.)
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(27-11-2021, 12:48 AM)zaostoja Пише: (27-11-2021, 12:25 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (26-11-2021, 11:30 PM)zaostoja Пише: Vrlo dobar intervju, ali ovaj je poseban, profesor na Alberti fakultetu bilogije, geneticar, izgubice posao po svemu sudeci. Evo deo intervjua, sta mu se dogadja, a prpeorucujem ceo intevju, 45 minuta.
https://youtu.be/vm-S3JBKHKo?t=507
Covek daje vrlo preciznu sliku desavanja u Kanadi, pa i u SAD a i generalno, Ako neko zna sta su vakcine, on je verovatno jedan od njih.
То је професор Терзин кога пратимо одавно, добар човек, ама помало наиван...ИЛИ НЕ СМЕ СВЕ ДА КАЖЕ, он је БАХАИСТА, имамо једног таквог ођекаре (са'ће се јави...), ну наше је мненије да маса пучине заједно, демонстрације, гурање са полицијом, Ганди...ово, оно, трте, мрте....ич не да помогне док неких 300 храбрих не доведу МАЛОБРОЈНЕ кривце пред лице ПРАВДЕ БОЖИЈЕ, а у ченгелама!
Све остало је Шуми, Шумчек, Шупчек....то јест тррррт...пух...ухаааа....
ЗДРАВОМИСЛЕЋИ ЛОГОРАШИ СВИХ ЗЕМАЉА-СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!
СФ-СН*
-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу!
EX ORIENTE LUX!
Sta je i ko je, nije ni bitno. Bitno sta prica. a prica da ne treba sada praviti neku razlisku izmedju miusliamana, pravoslavaca, protestanada, baptista...sto je sasvim na mestu. Ako ces svakom d atrazis dlaku u jajetu,. nacices 100%. Fora je da nadjes nesto dobro. Nije on naivan, onj je posten. Naivni su budale, a posteni ne obavezno. Ako nama dodju baptisti i kazu: Necu ja zig zveri da primam, iz cista mira nam kazu, sta cemo, da ga besimo na Terazijama, jer baptista? Vidis da imamo problem sa monstumeima oko sebe. U tom slucaju me uopste niej briga jel musliman, baptista ili jehovin svedok.
zaostoja ti si bistarz covek, seljak (miszlim nej poljoprivrednikz) ali citaj bre staz tvxzoj sagovrnik pisze...brlja...brzaszx mlogo, nemisliz...mozdaszi zabrljavio cirilicxu, a?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
167
(27-11-2021, 01:39 AM)zaostoja Пише: Guranej sa p[[o;licijom mozda prolazi u Srb9iji. Ovde ne. ne prolazi jer te za cas ocrne u medijima da hoce sna silu d arrtusis poredak, ne prizanjes vlast i tako to. To je trebalo d anaucis za sve te godine koje si procerdao izgleda u kanadi. Gandi ti je doklaz da su uspeli da nadmudre i najpokvareniej engleze koji i sada vaze za najpodmuklije politicare u svetu. Znas i sam sta je Gandi rekao: Ako cuje da se dve ribe svadjaju u moru, verovatno je tu negde u blizini Englez.
ces na silu da rusisi nesto u kanadi, Americi...sa koje planete si ti pao....
zaostoja ja tesz hvalimz daszxi bistar¨} cxzovek iz naroda, seljakz, ama neczxitasz sta pisze onaj sa kojimx raszgo brljavs!
Ja rekoo:
наше је мненије да маса пучине заједно, демонстрације, гурање са полицијом, Ганди...ово, оно, трте, мрте....ич не да помогне
Dati presvedem na tvojux celavu latinicu-ustaszicu:
JA MISLIM DA VELIKE MASZE NARODAX[[ NIJEE DOBRO, GURANJZE SA POLICIJOM, GANDI, NE POMASZE!
A ti mi...hik...ogovarasz:
Guranej sa p[[o;licijom mozda prolazi u Srb9iji. Ovde ne....hik...ne prolazi...burp....
zaostoja nemo da pijesz kad dolaszis na forum, nijeleposz! Poszdravz
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
6
"JA MISLIM DA VELIKE MASZE NARODAX[[ NIJEE DOBRO, GURANJZE SA POLICIJOM, GANDI, NE POMASZE!"
Bojkot uvek pomaze sa dovoljno velikom grupom ljudi, dokaz je kako se Indija oslobodila Britanaca.
Ne znam koji veci dokaz hoces. Ako ces guranje sa policijom, ne da nije dobro, negoi pozatvaraki one sto usli u Belu kucu. I ni Trampo niti iko moze bilo sta da uradi.
Da izasli na mirne proteste, dali otkaz po drzavnim firmama, da vidis kako bi pomoglo.
Taj bojkot pomaze i kod okupacije. Vise nego rat. Sta moze okupator ako 90% njih ga bojklotuje? Pa nokupator nista ne dobije ako pobije ili pozatvgarfa 90% lkjudi. Njemu zemlja znaci, ali bez ljudi malo. Okupatoru je cilj da te pebaci d amislis kao on, a ne da te silom ter an anesto. To jos Turci znali. I Rimljani....
Sto se osisane latinice tice, ne vidim da si mnogo pametnije rekao zato sto si pisao na cirtilici. Jedino ako ti je to doka da si vrlo uman.
(Последња измена: 27-11-2021, 03:19 PM од
zstoja.)
Углед:
6
Za ovog Terzina nema bolje nego da se pomeri u Ameriku. Niej on za Kanadu. Tamo su ili globalisti ili budale. Sta on kao veliki vernik trazi tamo? U Alabamu, Teksas, jug Amerike. Ne uradi li to, propasce. Nema pravo na socijalu kad ga posalju na neplaceno, a u Kanadi masa koja je na socijali radi i na crno. To je pravda socijale.
Samo u Ameriku, a otkaz tamo ili kinjenje mu ne gine. U neko malo konzervativno mesto kao ja, ima cak i faks ovde. Ako moze jedna Rus koji doktorirao matematiku u Rusiji d aradi ovde, moz ei on. Al svako je kovac svoje srece.
Углед:
6
Tebi da ukinu font i boju slova ti ne bi imao sta da napises.
Поруке: 9,138
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
6
Ma ja sam mislio na Terzina kao velikog vernika sta trazi tamo, al moze i ovako.
Stvarno, sta vi kao veliki vernici trazite po Kanadi? Tamo ce jos malo takve da bese za primer na Blu-Jang metro stanici.
Samo sam cekao na koji nacin ce da ispale Terizna u Kanadi. Da su ispalili pravoslavca bili bi se u grudi junacke kako ne voile pravoslavce, a ovako ispalili protestanta, pa tisina.
Moras da mislis kako ti narede, ne smes da odvojis struku od svog privatnog misljenja. To kao u komunizmu.
Углед:
167
(27-11-2021, 03:27 PM)zstoja Пише: Da li ste vi u kanadi ikad izgurali nesto preko protesta? D ali se vi tamo uopste bunite i protestujete zbog necega? Da li dajete otkaze po firmama ako niste za dovoljni necim? Da li se tucete na protestima? Za ovih 20 godina ja nisam cuipo nista od toga, osim da su muslimani MIRNIM putem stopirali da njihova deca slusaju po sklolama o gejevima. Jednostavno nisu slali decu u skolu i tu je bilo napeto do krvi. Ali na kraju nisu slali.
Ti si jedna od takvih. Sila ne pomaze, a i mirno en pomaze. verovatno pomaze drviti ovde i pozivatoi s ena cirilicu.
Dok su muslimani isli mirnim putem da ne salju decu na gej casove vi velikosrbi u Kanadi ste igrali kola u crkvi i krstili se. E vidis, to je pmaet. 
A dok ste ste vi igrali kola i krstili se u crkvi, moje dete u skoli ucilo o Bibliji.
I to u sred Amerike.
zaostoja evoo vaj oce nestoz ucanadi a}&li ima szanse kaoTramp bezs voyske
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 14,451
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Шеклер медијски шмекер!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М