Поруке: 14,686
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,184
У Мадриду је, у 71- ој години, после краће болести, преминуо бивши селектор фудбалске репрезентације Србије Радомир Антић. Остаће упамћен као једини тренер који је тренирао три славна шпанска фудбалска клуба: Реал Мадрид, Барселону и Атлетико Мадрид.
Поруке: 5,716
Теме: 64
Углед:
364
Вечна слава, Бог душу да му 'прости.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Вечна му слава и хвала. Имао сам част да га упознам и том приликом сам се уверио у оно што сам одувек и знао. Био је велики човек и стручњак и до краја живота доследан својих принципа и ставова. Ни у једном тренутку није потпао под утицај људи који му нису дорасли ни до чланака.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Вечна слава и хвала!
Ти си последњи тренер који нам је улио наду да фудбалска репрезентација може нешто. Међутим,комуњарска камарила са Томиславом Караџићем на челу није ти дозволила да наставиш посао како доликује.
Почивај у миру,никада те нећемо заборавити.
Поруке: 1,475
Теме: 8
Углед:
309
Лака му црна земља. Посљедњи са којим је репрезентација играла како ваља, и када су стадиони на репрезентативним мечевима били пуни. За више успјеха фалило је мало среће, али свеједно ће име Радомира Антића остати записано великим словима.
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459