Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Преминуо је Радомир Антић

У Мадриду је, у 71- ој години, после краће болести, преминуо бивши селектор фудбалске репрезентације Србије Радомир Антић. Остаће упамћен као једини тренер који је тренирао три славна шпанска фудбалска клуба: Реал Мадрид, Барселону и Атлетико Мадрид.
Одговори

Вечна слава, Бог душу да му 'прости.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Вечна му слава и хвала. Имао сам част да га упознам и том приликом сам се уверио у оно што сам одувек и знао. Био је велики човек и стручњак и до краја живота доследан својих принципа и ставова. Ни у једном тренутку није потпао под утицај људи који му нису дорасли ни до чланака.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Вечна слава и хвала!

Ти си последњи тренер који нам је улио наду да фудбалска репрезентација може нешто. Међутим,комуњарска камарила са Томиславом Караџићем на челу није ти дозволила да наставиш посао како доликује.

Почивај у миру,никада те нећемо заборавити.
Одговори

Лака му црна земља. Посљедњи са којим је репрезентација играла како ваља, и када су стадиони на репрезентативним мечевима били пуни. За више успјеха фалило је мало среће, али свеједно ће име Радомира Антића остати записано великим словима.
Одговори

Сећам се неке 1998. године и екскурзије у Ужицу. Пола града носи тренерке и обележја Атлетико Мадрида,све Радомир поделио. Smile

Тог дана моја школа изазвала инцидент код оног музеја неког, једна будала из мог одељења се попишала на Титов споменик који је стајао иза или поред музеја. Кез Баш велики споменик био а овај га залио као коњ и то док га кустос музеја гледао. Кидање А кустос комуњара са дна каце.
Одговори

Слава му!
Одговори

(07-04-2020, 03:19 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Сећам се неке 1998. године и екскурзије у Ужицу. Пола града носи тренерке и обележја Атлетико Мадрида,све Радомир поделио. Smile

Тог дана моја школа изазвала инцидент код оног музеја неког, једна будала из мог одељења се попишала на Титов споменик који је стајао иза или поред музеја. Кез Баш велики споменик био а овај га залио као коњ и то док га кустос музеја гледао. Кидање А кустос комуњара са дна каце.

КидањеКидањеКидање

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним