Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Вакцина за ковид 19

За сада погледајте ово, превод стиже...ради се Републиканцу Др. Полу који испитује Др. Фаучија.

Ми ово износимо и понављамо од почетка, од хапшења америчког научника-кандидата за Нобела, који је радио са пекинезима, али...шт'аш...дошло је 'пошљедње вријеме' кад се угледни и неподмитљиви професионалци називају антиваксерима и 'караконџулама' а копи-пастуви се баве вирусологијом!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

Аух...

Опа...

Чи-Амери су криви за Ковид....пуца брука...

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: E25dR5gWQAIPC-X?format=jpg&name=small]

Срђан Ного показао је документ, на којем се виде спорне изјаве "америчког Предрага ДрКона" - Др. Ентонија Фаучија, па ка'е:

Цитат:У објављеним мејловима Ентони Фаучија, главног епидемиолога САД, налазе се докази за оно што причам од ванредног стања – да лекари крију лекове који успешно лече корону, и да представници елите превентивно пију лекове, попут хлорокина.

Зашто је тајна терапија којом су у КОВИД болницама лечени пацијенти? Очигледно је да су људи који су управљали нашим животима крили ефикасне лекове (попут хлорокина, ивермектина).

Зато неће никад изаћи са робије.

А када све буде изашло у јавност, не бих био у кожи „струке“.

А понављам да ћеш Александре Вучићу појести бланко аболицију коју си дао Кону, неће се извући!

А ми би да додамо питање:

КОЛИКО ЈЕ КРИМОКАТОЛИЧКИХ БИСКУПА, ВЕЛЕЋАСНИХ И ФРА-СОТОНА ПОМРЛО ОД КОРОНЕ У ВРЕМЕ КАД ЈЕ МЕЂУ СРБСКИМ СВЕШТЕНСТВОМ И МОНАШТВОМ ОД ПАТРИЈАРХА, МИТРОПОЛИТА И ВЛАДИКА ДО МОНАХА, НАСТАО ПРАВИ ПОМОР?!

О политичарима и чи-елити на Гњилежном Западу да и не говоримо!

Ми ово износимо и понављамо од почетка, од хапшења америчког научника-кандидата за Нобела Ралфа Берика, који је радио са пекинезима, али...шт'аш...дошло је 'пошљедње вријеме' кад се угледни и неподмитљиви професионалци називају антиваксерима и 'караконџулама' а копи-пастуви се баве вирусологијом!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Интересантан сам сазнати: колики је проценат вакцинисаних против ковида 19 у земљама у којима изразиту већину чини становништво исламске вероисповести.
И, ако има упоредна статистика у односу на постхришћанске државе....
Хвала унапред...
Одговори

(04-06-2021, 08:23 AM)Бенито Пише:  Интересантан сам сазнати: колики је проценат вакцинисаних против ковида 19 у земљама у којима изразиту већину чини становништво исламске вероисповести.
Хвала унапред...

Не знам колико је овај сајт релевантан у овим вуненим временима, али ја не знам за бољи:

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

И будући да не желим да отварам још једну нову тему, искористићу ово овде да те нешто питам. Шта мислиш да ли је епидемија вариоле вере у СФРЈ 1972. године била исценирана и да ли смо и тада били Титови покусни кунићи за масовну вакцинацију?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(04-06-2021, 09:11 AM)Vlad Alekš Пише:  
(04-06-2021, 08:23 AM)Бенито Пише:  Интересантан сам сазнати: колики је проценат вакцинисаних против ковида 19 у земљама у којима изразиту већину чини становништво исламске вероисповести.
Хвала унапред...

Не знам колико је овај сајт релевантан у овим вуненим временима, али ја не знам за бољи:

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

И будући да не желим да отварам још једну нову тему, искористићу ово овде да те нешто питам. Шта мислиш да ли је епидемија вариоле вере у СФРЈ 1972. године била исценирана и да ли смо и тада били Титови покусни кунићи за масовну вакцинацију?
Не би рекао да смо били покусни кунићи, него сумњам у озбиљну контраобавештајну игру великих сила. Али, много би требало истраживања да би се то доказало. Само погледај значајне историјске догађаје који су се десили тих година у Југославији, па ће Ти се закључак сам наметнути. Сети се и дипломатских активности Никсона и Кисинџера у то време. У том контексту треба читати вариолу у Југославији.
Одговори

ФАУЧИ ЈЕ ГОТОВ, ШТА РАДИ КОН?

КАД ЋЕ У СРБИЈИ ДА УСТАНЕ КУКА И МОТИКА?!

А?

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Интересантна а и важна емисија за најновија збивања око корона био-напада на человјечество!
Лијепа Јована је храбра жена кад се усуђује да направи овакву емисију (скидајте док не скину) док у исто време њен шеф Чмарић јавно позива на вакционисање!

Издвајамо наступ Јован-Џона Боснића, сина почившег Мајора Боснића са којим смо имали част да сарађујемо (иако је Гос'н Самарџић рекао да му је неко казао да исти није био Мајор но редов).

Даклем Боснић још једном потврђује оно што смо подвукли у нашем прилогу имени 'ОПУШТЕНО, ИСКУЛИРАЈ, СИГУРИЦА' ( https://www.pogledi.rs/forum/thread-4707.html) а то је оно што је и Биљана Ђоровић, између осталог, приметила око дилеме око тога ко смо-шта смо, који смо, у вези дијалога Боснић-ЧИРјаковић, а то је да неки ОНИ Срби, па и њихово потомство, и ОВИ Срби у NOVOSRBU данас, једноставно нијесу људи од истога кова!

Зато и поред тога што се са Боснићем у много чему не слажемо (воли демократија, љуцкиправа, није Монархиста итд.), ми сто посто подржавамо његов наступ, енергију па и речник, јер са мало речи које зна он успева да обрише патос са "докторима" који би да вакционишу и ђецу са свим оним ђубретом што Чи-фармакомафија нареди, нарочито је навалентан онај чађо који седи до лијепе Јоване, онако "спортски преплануо", што рек'о Берлускони за Обаму!

Тоже подржавамо Доктора Белојевића (осим у подмићивању народа да се вакционише) јер човек ЗНА за јадац око овог био-отрова, зна да се преноси ваздухом као аеросол, па зато и носи визир а не блесаву маската, и предлаже пробиотике а не вакцине! 

Нем'шта додати сем:

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Хвала унапред...

ЈУТРОС НОВИНАРКА РТС КАЖЕ ДА ЈЕ У ДУБАИЈУ (ВАЉДА У ЦИЈЕЛИМ УАЕ) ВАКЦИНИСАНО 95% СТАНОВНИШТВА
Одговори

(05-10-2021, 08:37 PM)luka.luke Пише:  
Хвала унапред...

ЈУТРОС НОВИНАРКА РТС КАЖЕ ДА ЈЕ У ДУБАИЈУ (ВАЉДА У ЦИЈЕЛИМ УАЕ) ВАКЦИНИСАНО 95% СТАНОВНИШТВА
УАЕ и Јапан су примери како изгледају државе које у потпуности прихвате туђу културу. Односно, аутохтона култура остане на нивоу фолклора.
Слично као и СФРЈ...
Одговори

(07-10-2021, 11:38 AM)Шумадрипац Пише:  „Морамо да се држимо друштвених норми које смо прихватили и да се помиримо са тим да нас струка води кроз живот", поручила је Вукчевић Марковић.

Ја....самооо....да је човек послушао мудрост Шумадрипца овдашњег и Госпоже Др. СТРУКА судва презимена, данас би био рехметли и овај форум би био ''ускраћен'' за ово сведочење времена у коме живимо!

Тоже ваља подвући да су све, све, све...жене Др. СТРУКА (вероватно судва презимена свака) које су пропратиле случај биле просто разочаране што Осман није зарадио корону!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ СТРУКЕ!

СФ-СН*

-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу

EX ORIENTE LUX!

табаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

file:///C:/Users/Proprio/AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/H96P3ZPV/vaccine-death-report-francais.pdf

Краљевачки клан дазн'т лајк дис!

СФ-СН*

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

https://twitter.com/i/status/1456287965186039809

Причамо мало о прошлој пандемији, чисто због рибљег памћења оних који сада прате ДрКона званог Менгеле као каквог месију.

https://srbin.info/drustvo/ovo-je-sastav...inama-vid/

Челник покрета ДВЕРИ, Примаријус Др Милан Рогановић је у једном од својих бројних стручних текстова објаснио хистерију око вируса Х1Н1, саставу вакцина против свињског грипа, па је лакше ствари повезати и са садашњом ситуацијом и корона вирусом

Вакцина против свињског грипа садржи 2 веома опасне ствари – једна се зове тимеросол. У његовом саставу је 50% живе. Тимеросол се веже на рецепторе у мозгу, и, заправо, узрокује оштећења мозга. Други опасни састојак вакцине против свињског грипа зове се сквален. Сквален вара ваш имуно систем да почне да убија ваше сопствене ћелије, што ствара аутоимуне болести, али и болести као што су астма, мултипла склероза, дијабетес и хрпу других болести за које још немамо назив. Зар је паметно у себе убризгати те ствари, како би се избегао релативно благи грип, попут свињског грипа?

Краљевачки клан дазн'т лајк дис!

СФ-СН*

EX ORIENTE LUX![/color]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

https://twitter.com/i/status/1457029799927418883

Током самита глобалних лидера Г20 у Риму бразилски председник Болсенаро се суочава са етиопским чађом кога јури Интерпол па га је Бил Гејтс устоличио за шефа (Бело)Свецке Здравствене Организације (WHO), Тедросом Адханом, око ограничења због ковида-19 па пита Болсенаро зашто људи и даље умиру од ковид-а после друге дозе вакцине, па ка'е Болсенаро:

Цитат:Свуда у свету постоје људи који морају да раде да би се прехранили а мере изолације су дестабилизовале глобалну економију, па ако се настави тако економија ће пропасти!

Чађо Адханом је на то рекао да он не жели више карантин и сложио се да је шема пасоша за вакцину “дискриминација”, али само док се стопе вакцина у неким земљама не повећају.

Болсенаро:

Цитат:У Бразилу многи који приме другу дозу вакцине против ковид-а добијају ковид!

Чађо:

Цитат:Вакцина не зауставља ширење ковид-а али смањује ризик од озбиљне болести и смрти.

Болсенаро:

Цитат:У Бразилу многи који су примили другу дозу умиру!

И тако у недоглед, тако да је јасно одакле се за своје мудрости напаја Шумадрипац и цео Краљевачки клан!

СПАСИ ГОСПОДЕ И САКЛОНИ ОД ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА И ДЕСНИХ ПАРТИЗАНА!

А и симпатизерима добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Нами није јасноћ шта'е ово...Вермонт, држава у Чемерике која је НАЈ-ВАКС доживљава експлозију заразе!

Можда ће Шумадрипац моћи да објасни овај феномен уз помоћ својих теорија завере-сајтова ђе каже да је увек могуће уврнути и спиновати до бола!

СПАСИ ГОСПОДИ ЉУДИ ТВОЈА И БЛАГОСЛОВИ ДОСТОЈАНИЈЕ ТВОЈЕ!

А и симпатизерима добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним