Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нагорно Карабах

(11-11-2020, 10:33 AM)Бенито Пише:  Просвето, пошто благе везе ниси имао шта се тамо десило, сад се вадиш, па си се сетио и Петровића. Али, не вреди... Пошто се очигледна чињеница не може сакрити, а то је да су Руси опет израдили Јермене. Односно, прецизније је написати Совјетија у Кремљу, која је у свом понашању према Јерменима прешла све мере. Једина групација према којој се они још горе понашају су руски националисти. Њих прогоне до мере истребљења.
Не пада ми напамет да Ти исправљам ставку по ставку, пошто то везе са везом нема шта си написао.

Нем шта додати. Ударио си му шах - мат. Ја да се питам, све те Совјетофиле и домаће нацоше - љотаре бих метнуо на ченгеле.

ОЈ ПУТИНЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО
КРИШОМ НОСИШ БОЉШЕВИЧКО ОДИЈЕЛО

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-11-2020, 06:52 PM)Шумадрипац Пише:  
(11-11-2020, 10:33 AM)Бенито Пише:  Просвето,...Совјетија у Кремљу...

Нем шта додати. Ударио си му шах - мат (шлихт, шлихт....) Ја да се питам, све те Совјетофиле и домаће нацоше - љотаре бих метнуо на ченгеле.

Нами није јасно каки су то "Совјетофили" у питању? На овом форуму ми нијесмо приметили да има таких али се види из авиона да има најмање две врсте РУСОФОБА:

1.
РУСОФОБИ 'Hard-core', обично другосрбијанци, жути или жућкасти, шуго-носталгичари, Војвођанери, Монтенегрини, НАТО-четници, фини шифтари или пак неки муслимани-атеисти! Ови би да се прави нови Голи Оток за све Русофиле, рецимо ту одм'на Сави, а типичан представник ове групе тамо је без сумње Дарко Трифуновић али и Крмнад Чварак (из партизанске породице)!

2.
РУСОФОБИ са танким премазом, као торта од фекалија вешто премазана кремом од меда и шећера! Ови обично заступају тезу "сви су исти", мислећи на белосвецке силе, али...првом приликом кад по њиховом мненију Путин одигра неки 'лош' потез танки премаз пуца и гом*но засмрди! Типичан представник ових је свакако Чмарић и слична екипа!

ЗАКЉУЧАК:

Амброз и СФР Шугославија успели су да се Србин и Србија миц по миц врелим русофобним гвожђем ожеже за дуже време, неки су тога свесни а неки...јок!

Међутим!

Ми сигурно нећемо дочекати некву промену у овом србском самоубилачком јуришу у ништа, па ви млађи гледајте шта ћете и како ћете кад вам уљегне Сорош-олош и Гњилежни Запад па кад ти син доведе црнкињу укућу а ти срећан што није...црнац!

Ал'шта'ш....тагата је србска поголема!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(11-11-2020, 06:52 PM)Шумадинац Пише:  
(11-11-2020, 10:33 AM)Бенито Пише:  Просвето, пошто благе везе ниси имао шта се тамо десило, сад се вадиш, па си се сетио и Петровића. Али, не вреди... Пошто се очигледна чињеница не може сакрити, а то је да су Руси опет израдили Јермене. Односно, прецизније је написати Совјетија у Кремљу, која је у свом понашању према Јерменима прешла све мере. Једина групација према којој се они још горе понашају су руски националисти. Њих прогоне до мере истребљења.
Не пада ми напамет да Ти исправљам ставку по ставку, пошто то везе са везом нема шта си написао.

Нем шта додати. Ударио си му шах - мат. Ја да се питам, све те Совјетофиле и домаће нацоше - љотаре бих метнуо на ченгеле.

Ваистину!

Потписујемо.

Но ми би уместо ченгела то на ломачу то пуно демона,ваља спалити....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јерменија није ни учествовала у рату, него је херојски народ Арцаха пуштен низ воду!

Бенито,
Ниси испратио ситуацију.

(11-11-2020, 01:35 AM)Романија Пише:  Зашто се Руси овако понашају:
Јерменске владе су деценијама све до недавно биле "русофилске" али огрезле у корупцији, те су склапале разне споразуме са руским компанијама и олигарсима, које су тешко погађале јерменску економију и интересе. Нова влада је одбила да потписује нове споразуме са Русима и довела у питање оне из претходних година, што је имало за посљедицу да су ти олигарси притискали Путина да казни Јермене за њихово понашање (у заблуди је онај који мисли да Путин ради шта хоће), те је то био узрок свему овоме.
Све је у питању интерес, у свјетској политици пријатељи не постоје, нити вјерска солидарност како ми вјерујемо. Али не треба нама пораз Јерменије за наук, довољно је да знамо нашу историју 19. вијека (да не кажем 20. вијека пошто се сви ваде на комунизам у Русији), да би знали да се не можемо ослонити ни на кога, па ни на браћу Русе.

Али ево већ видим наслове по нашим новинама како ће Путин од сад да штити Јермене 5+5

Зашто ниси написао да је та влада освојила на изборима свега 8% гласова и да су дошли на власт захваљујући Срђи и отпору. Чак им је и песница иста.

Ово је прича три пута гора од издаје РСК.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(11-11-2020, 09:30 PM)Mekenzi Пише:  
(11-11-2020, 06:52 PM)Шумадинац Пише:  

Ваистину!

Потписујемо.

Но ми би уместо ченгела то на ломачу то пуно демона,ваља спалити....

Хау ебаут ЊУ ГОЛИ ОТОК?!

Дарко Трифуновић лајкс дис, а опет каже:

-Ја волим браћу Русе, руску културу...али...

То "али" је заједничко свим РУСОФОБИМА овуден и шире!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Уништаваш тему.

Шума дрпац из три пута не би тревио Арцах на карти, али је сву памет покупио...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(10-11-2020, 07:08 PM)Бенито Пише:  
(10-11-2020, 11:27 AM)Романија Пише:  Потписан мир, Јерменија изгубила рат и читаву територију Нагорно Карабаха.
[Слика: IMG-20201110-092825.jpg]
Просвето, еве Ти слике па гледај и читај. Ово Ти је последица совјетофилске политике ВВ Путина.
Дакле, ја нисам русофоб него русофил, а Ти добро размисли шта си. Сад под старе дане.

Ниси испратио дешавања.

А пусти Канађанина да се свађа сам са собом... То му најбоље иде.

Одговори

Руси су издали Јермене као нас 99-те кад нису хтели војно да помогну и када је Черномидин 4-ог јуна убедио Милошевића да потпише Атхисаријев план тј. капитулацију Косова позната као кумановски споразум.

Да ли је на челу Русије Стаљин, Јељцин или Путин њихова политика је иста.

Један нард захваљујући Совјетофилима је етнички очишћен из НК региона као Срби из РСК.

Руси неће војно да помогну Јерменима у НК јер није Јерменија у рату. То ко оно што је Милошевић изјавио да СРЈ никада није учествовала у рату у ХР и БиХ....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо не сери!

Занимљиво,
Како стари отпораш брани јерменског отпораша!

Је... те Русија, Јерменија није бранила људе у Арцаху. Издала их и оставила на гори начин него Милошевић РСК.

Арцах је платио сорошеву издајничку владу.

Одговори

PUTINOVA KAZNA - KAKO JE RUSIJA IZDALA JERMENE Jermenija iz sporazuma jedina izašla kao gubitnik, a onda je NASILJE EKSPLODIRALO

https://www.blic.rs/vesti/svet/putinova-...ao/1n3tfze

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо не сери!

Нико не ломи амбасаду Русије, него Сорошев центар и сједиште премијера Јерменије.

А видим да су те напушили и на мај шити...

Одговори

(12-11-2020, 11:15 AM)Mekenzi Пише:  Руси су издали Јермене као нас 99-те кад нису хтели војно да помогну и

Све сам више увјерен да је боље што нам нису помогли, мрцварили би се у рату и дан данас, као Арапи.
Одговори

Неки су за Азербејџанце http://www.kmnovine.com/2020/11/o.html
Одговори

Страшне ствари излазе на видјело шта су јерменски жути урадили војсци Арцаха, на који начин ослабили трупе, растурили ПВО...

И на крају отворена издаја појединих јединица.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним