Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
ПС
Може ли неко да преведе
Шумадрипцу шта се догађа?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
167
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 1,472
Теме: 8
Углед:
309
Како год, мени се чини да од Трампове побједе нема ништа, тј. да је ствар са Бајденом готова.
Поруке: 1,472
Теме: 8
Углед:
309
Ево и брат Си данас је званично упутио честитке.
Поруке: 837
Теме: 6
Придружен: Jul 2013
Углед:
148
Чини ми се да Трамп нема шанси, дубока држава се вратила на власт.
Јуче је Бајден одржао говор о томе, како ће "Америка по ново водити свет".
То ми се чини империјалистички проглас.
А у Европи не само атлантски левичари, него из мржње према Трампу и радикални левичари су навијали за Бајдена.
Хоћу да видим, у случају новог америчког рата, да ли ће такве комунисте да буде срамота за то.
Поруке: 222
Теме: 9
Придружен: Feb 2020
Углед:
12
Не верујем. Задњих 50 година никада није спољашни свет толико честитао једном од кандидата у САД пре но што институције САД-а прогласе победника, и то, колико сам приметио, већином западне државе. Па, колико се сећам, ни 2000-е Ал Гору ни Бушу млађем нико није честитао тако гласно у Европи, а имали су исто свог фаворита који није био Буш. То ми делује као да је дубока држава затражила помоћ од институција и лидера које су до сада хранили, јер им је потребан притисак јавних мњења да се сакрију бројне крађе на изборима, па ако ипак Трамп остане да се атмосфера мржње против Трампа не попусти.
Мислим да администрација САД-а не мари много о тим иностраним честиткама јер има своју процедуру.
Видећемо, али верујем да Трамп може продужити свој мандат.
У сваком случају ако дође левичар, поново ће бити страшних притисака на Србе и исламисти ће се поново активирати у Сирији.
Слобода или Смрт!