Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Пре дан, два су били у Утиску недеље су били Мариника Тепић, Саша Радуловић и Јелена Зорић.
Саша је нешто слично прокоментарисао и директно рекао како опозиција као да се труди да изгуби. Питао Маринику зашто отворено подржавају стране предлоге за Косово, "геноцид" у Сребреници, обраћају се бирачима власти као идиотима и слично када им је јасно да тако неће добити ни близу довољно гласова.
И доста су у емисији нападали Сашу а по програму су јако слични. Такође су га напали за фалсификоване потписе а и сами су имали тај случај где су им потурили исто то у Новом Пазару.
Одговори

@DIDzM, натерали сте ме да погледам Утисак Кидање ...ништа се не мења...

Заједнички рад Маринике и „обе новинарке“ (и Ј.З и О.Б) да се власт не промени.

Ова новинарка (Ј.З)Нешто се много прави конфузна. И на основу те конфузије се прави паметна. Као новинарка би требало понешто да зна. Али једино што сам видео је да зна да ради свој посао...да се власт не промени.

ПС

Како је „лепо“ слушати Маринику док „преживље“ пола сата...и ништа не каже ново...осим да би јој пријало да буде само посланица и задржи посао (у оквиру СНС режима). А понекада сам у тренуцима слабости помислио да је јако паметна и прави опозиционар овој опакој мафији на власти.

Бајденоиди...само у лепшем обличју...Штета што се Радуловић нашао у овом друштву да му ограниче време да говори...мада и шта да им говори јер свракама не можеш да успеш у главу али да стигне до мозга...
Одговори

Овде има бољих и занимљивијих ствари да се чује него на Утиску недеље....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Цвијетина је увек занимљиво и задовољство слушати...ако има ко да слуша.

ПС

Иначе има и у Утиску недеље шта да се чује...ако ништа друго, оно бар шта нам мисле граџанисти и како раде. У емисији о којој је реч бар може да се чује и Саша Радуловић, који не припада граџанерима.
Одговори

Мене је срамота да све ове "лидере" слушам. Неке ме је срамота и да гледам.
А цео наш народ треба да је истинска срамота што смо дозволили да неке од њих и данас слушамо и гледамо. 
Стварно је ово толико страшно, да немам речи.
Српски народ, без обзира на његове историјске грешке, није ово заслужио. Да ми 2023/24 године слушамо и гледамо Чедомира Јовановића, Ивицу Дачића, Војислава Шешеља, Бориса Тадића,.... да не набраја даље. А да не говорим о Овај и његовим пуленима.
Одговори

(09-12-2023, 08:50 PM)Бенито Пише:  Мене је срамота да све ове "лидере" слушам. Неке ме је срамота и да гледам.
А цео наш народ треба да је истинска срамота што смо дозволили да неке од њих и данас слушамо и гледамо. 
Стварно је ово толико страшно, да немам речи.
Српски народ, без обзира на његове историјске грешке, није ово заслужио. Да ми 2023/24 године слушамо и гледамо Чедомира Јовановића, Ивицу Дачића, Војислава Шешеља, Бориса Тадића,.... да не набраја даље. А да не говорим о Овај и његовим пуленима.
Набрајај даље што си застао настави низ Бошка Обрадовића, Милицу Стаменковски...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Наравно, нема ту спора. Мада су они неупоредиви са овим које сам навео. 
Друштво које себи дозволи да једно ђубре какав је Чедомир Јовановић буде уопште на слободи, може да се нада само тоталној пропасти.
Одговори

Моје процене за парламентарне изборе

Вучић до 42%

Ђилас до 21%

СПС до 10%

Бошко до 7%

НАДА до 5 %

Вук до 3%

То би било то.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-12-2023, 12:06 PM)Бенито Пише:  Наравно, нема ту спора. Мада су они неупоредиви са овим које сам навео. 
Друштво које себи дозволи да једно ђубре какав је Чедомир Јовановић буде уопште на слободи, може да се нада само тоталној пропасти.

Чеда није ђубре. Човек говори истину коју су ове власти све до једне тсчкд од 1990 на овамо испунили.

Мени је Чеда дражи од већине политичара поготово Вучића који се тајно састаје са Америчким шпијунима и са Куртијем и све налоге испуњава па и Косово јд фактички признао.

Шта Чеда греши?? Чеда је невин оддд мноогиххх политичара који га стигматизују као неког домаћег издајника и страног плаћеника.

Јер Вучић дозволио да Кристофер Хил постројава српску војску, обилази базе,наређује да се артиљерија повуче са административне линије...

Чеда то никада небо дозволи

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Неопевано ђубре.
Одговори

(11-12-2023, 01:12 PM)Mekenzi Пише:  ... Чеда то никада небо дозволи

Не бу сигурно, да се он пита не би било ни Срба, ни Србије, па ни њихове војске.
Одговори

Ово је  ђубре које још увек смрди.

Који билмез треба да будеш да верујеш да је он неки " четнички војвода" који се залаже за "велику србију"..

Тешки комуњара ко онај Вук.

Радикали и СПО  су тешка ђубрад.

[Слика: Screenshot-20231211-143025-550.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-12-2023, 03:33 PM)Mekenzi Пише:  Ово је  ђубре које још увек смрди.

Који билмез треба да будеш да верујеш да је он неки " четнички војвода" који се залаже за "велику србију"..

Тешки комуњара ко онај Вук.

Радикали и СПО  су тешка ђубрад.

[Слика: Screenshot-20231211-143025-550.png]

Не брани оног билмеза Чеде Мандова! Него, похитај овамонак код нас ђе смо ја, гос'н Самарџић и многи овуден.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним