11-12-2023, 07:44 PM
(11-12-2023, 03:46 PM)Шумадинац Пише:(11-12-2023, 03:33 PM)Mekenzi Пише: Ово је ђубре које још увек смрди.
Који билмез треба да будеш да верујеш да је он неки " четнички војвода" који се залаже за "велику србију"..
Тешки комуњара ко онај Вук.
Радикали и СПО су тешка ђубрад.
Не брани оног билмеза Чеде Мандова! Него, похитај овамонак код нас ђе смо ја, гос'н Самарџић и многи овуден.
Јок! Ми смо матори већ и спремамо се полако за пут вечни а то значи смирење душе, тела и ума...
Наш благословени Владика Никанор на кога ударише екуменисти, нововерци, караконџуле, из Патријаршије и рок анд рол свештеници који оће да ударе и да бију Владику,подносе не тужбе, прете, узнемиравају, па смо ми ођеу приправности како веле да не дође до ескалллллацијееее јер ако падне Владика, дођу ли екуменисти, нововерци и рок анд рол свештеници ми смо ође угрожени јерће нам пасти Манастир и може се десит ситуација ко са блаженопочившим Артемијом и монаштвом Рашко Призренско у Егзилу....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.