Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

За уваженог члана Авакса:

Са Кесићем немам никакве везе нити скидам његове фазоне, нити ме он интересује. Он ме тек савршено не интересује. Ништа ја не ширим, нити сам започео расправу о Несторовићу, него овде нормално расправљамо на форуму. Нити сам јавна личност, па да сам се намерачио на Несторовића и да оптерећујем јавност разним "абровима". Из визуре јавности, потпуно сам небитан лик.

Овде расправљамо о томе "шта је писац хтео да каже". Пошто је писац или др Несторовић у одличном напону снаге, може неко да га контактира, па нека му разјасни у озбиљном тону шта је све мислио и шта мисли о тим теоријама. Ко се бави овим темама, може да чује Несторовића.

Никакве "ванземаљске" линкове не постављам, него сам постављао линкове мејнстрим установа типа: НАСА, Хистори, Национална географија итд. Те установе обликују јавно мњење и далеко више су утицајније од Несторовића или било ког другог са јавне сцене у Србији. И те установе можемо критиковати да служе за ширење "аброва".
Одговори

Ево га још један ванземаљски линк са мејнстрим канала "Хистори", па нек исмева ко кога хоће о томе да ли су се ванземаљци укрштали са људима

https://www.youtube.com/watch?v=-BJ9I00k0Hk

То је материјал, па слободно нек Несторовић или Кесић исмевају ове ликове са "Хисторија".

А др Несторовић је, изгледа, помирио леве и десне, пошто се Бранко Павловић изјашњава као комуниста типа кинеских комуниста или наших комуниста из 1972. године

https://www.youtube.com/watch?v=DfwBi1sQBZc
Одговори

Кад враг однесе шалу: Пет бизарних тврдњи потенцијалног посланика Бранимира Несторовића
https://www.raskrikavanje.rs/mobile/page...ovica-1261

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Хистори је неозбиљна телевизија за разлику од Виасат Хисторија.
Одговори

(06-01-2024, 07:36 AM)пек. Пише:  Хистори је неозбиљна телевизија за разлику од Виасат Хисторија.

Вајасат Хистори највише пратим због Другог светског рата, а Хистори сам раније гледао много више.
Одговори

(06-01-2024, 07:36 AM)пек. Пише:  Хистори је неозбиљна телевизија за разлику од Виасат Хисторија.

Viasat History је толико озбиљна да сам се смејао њиховим фазонима када су навалили на расне теорије Немаца а лик у униформи црта Давидову звезду као на излогу неке јеврејске продавнице а до њега скакуће дечак црнац.

Ако је реч о расистима (до те мере како их они представљају) тај мали црни дечак не би смео да буде ту на снимку (а вероватно ни у животу).

Viasat History је јеврејски канал и то оних Јевреја који си 1933 као група грађана објавили рат Немачкој.

А ред би било да додам нешто и о др Несторовићу јер напади на њега долазе из сличне (можда исте) „кухиње“.

Поред оних који тупаво следе нападе на др Несторовића и мешају неке теме које немају везе са политиком (јер сви имамо неко мишљење о многим стварима) са нечим што може имати утицаја на политику. Па овде „лик“ са Сорошеве платне листе поставља неко раскринкавање и изјаве др Несторовића које  чудно мешају политику са обичним животом (кажем, неки изводи из емисија где др Несторовић има своје мишљење као што га сви имамо, на свој начин).

Колико сам разумео, реч је о политичару др Несторовићу па се држите политичких изјава а не његових одговора на занимљивости из науке и сличног. Уосталом и тема је Избори а не ванземаљци. Једино што политичке изјаве др Несторовиће некима сметају па траже начин да га омаловаже и исмеју. Некима сметају јер упозоравају на опасности које нас вребају као народ и државу а неким, опет, јер их је прешишао на изборима...а баш се потрудили али...јбг 5+5 .

Па би уместо Кесића као битног по овом питању, требало да погледају целу емисију у којој др Несторовић говори о интересима и „играма“ оних који управљају светом (управљају и тако што убијају десетине или стотине хиљада деце). Како нисте узели у обзир таква размишљања др Несторовића где говори о сатанизму као новој религији и сличним стварима...нпр о безвредном новцу који "амери" штампају и који је основ њихове моћи.

ПС

Иначе свака будала која поставља „факт чекинг“ сајтове где је Кесићево мишљење битно треба на лекарски преглед, под хитно. Кесић је нпр. напао Шапића и то када је овај дао неке изјаве о „ромима“ (ваљда се тако пише и ваљда су и они неки ромеји...а ја мислио Цигани...како рече Шабан Бајрамовић). Када кажем на лекарски под хитно, мислим на обичан народ којем је ова држава драга а не на стране плаћенике или корисне идиоте. Они само раде свој посао.

По том питању имате и серија где наводе саговорнике ромске националности да нападају српску државу (Србе) како их дискриминише. Али има и светао лик једне девојке где и поред силног наваљивања водитељке јасно одбацује наводе о некаквој дискриминацији.

Ко не разуме да је много тога облик специјалног рата против Срба, благо њему (ту не рачунам Шуми Бисерка јер је он на задатку и изгледа да је плаћен за то).
Одговори

У колико је партија,странака и фирми био Несторовић ? https://www.facebook.com/3ugao/posts/208...uWi1c&_rdr
Одговори

Да,ли ће евентуалним прихватањем мандата,опозиција дати легитимитет изборима,и изборним резултатима?

Какви аматери... . Камо среће да је ово опозиција у нама непријатељским земљама а не у Србији.

Мада их нама непријатељске земље плаћају
Одговори

Да их нама непријатељске земље плаћају, не би узимали мандате, мандате узимају да би добијали новац из буџета.
А и зашто би непријатељске земље плаћале опозицију, када им овакав режим одговора и овај им све завршава.
Одговори

(11-01-2024, 10:43 AM)Павле Васиљевић Пише:  Да их нама непријатељске земље плаћају, не би узимали мандате, мандате узимају да би добијали новац из буџета.
А и зашто би непријатељске земље плаћале опозицију, када им овакав режим одговора и овај им све завршава.
Па плаћају је јер не желе да ризикују,да евентуалним падом снс-а,дође неко ко би угрозио њихове интересе.
Овако,за њих смешне паре,држе и власт и опозицију под контролом.
Само луд човек мисли,да,би опозиција у глобалу водила другачију,и независнију политику.
Ја чак отворено тврдим да би та банда била још и гора,у растакању о издаји.
Размисли мало.
Одговори

Вучић има подршку Америке,Израела и Русије за предају Косова шта год ко причао.На овој изборној фарси су му честитали Хил,Захарова и председник Израела.Оно што ме забрињава је продаја стубова Телекома,као да се више не рачуна ни на опстанак српског народа на северу Косова ?!Јасно је да ће доћи други оператер али изгледа и други претплатници ?!
Одговори

(12-01-2024, 07:42 PM)victoria Пише:  Вучић има подршку Америке,Израела и Русије за предају Косова шта год ко причао.На овој изборној фарси су му честитали Хил,Захарова и председник Израела.Оно што ме забрињава је продаја стубова Телекома,као да се више не рачуна ни на опстанак српског народа на северу Косова ?!Јасно је да ће доћи други оператер али изгледа и други претплатници ?!

Јбг. Подмићује све од којих му зависи опстанак на власти.

Зет Орбана силне некретнине покуповао.

Кинези све живо раде. Ко жути мрави се размили по целој територији Србије.

Руси- енрегенти. Гас и трговина и ми смо нека врста тампон зоне смо између њих и Запада.

Американци- преузели правосуће и комплетан  ИТ сектор. Њихове НВО раде слободно као никада до сада. 

Израљеци- Силни тржни центри.

Швабе-Фармација попут Хемофарма, лидл, компаније за аутоделове, банке...

Французи-Аеродром

Тако да нико није луд да сатире Вучића када извлаче из Србије и зарађују милијарде долара...

Што би се Кинези бунили када Зи Ђун извлачи милијарде из српских руда.

Што би се Амери бунили када  NCR извлачи милијарде долара из Србије.

Што би се Њемци бунили када из вршачког Хемифарма, шабачке Зорке Штада извлачи милијарде евра + Фретенијус, СЛ Таково...

А где су тек Банке Рајфајзен, Италијанска Интеза, Мађарсја ОТП..

Руски НИС и пумпе...

Вучић је зарад останка на власти направио колонију од Србије.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

По мојим еклузивним информацијама Орбанов зет поштено платио,чак и изнад тржишне цене.

Јел требао можда да пазари у Загребу?
Београд је престоница овог дела Европе,ако поштено плати фирма где је он један од власника,зашто да не?
Одговори

Где су и шта раде патриоте послеН Избора

1. Бошко Обрадовић се повукао из јавности, дао оставку на чело двери и посветио се приватним бизнисима.

2. Породица Стаменковски приступила и приступа СНС. Милицу чека ухлебљење у Канцеларију за Косово и Метохију.

3. Вук Јеремић, напустио Народну Странку и вратио се у међународну дипломатију.

4. Радикали наставили гостовања по јутарњим програмима хепи и пинк телевизије.

5. Радуловић наставио да твитује о антиглобализму и теоријама завере...

Толико о патриЈотама

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним