Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

(23-02-2024, 06:40 PM)Капетан Пише:  Volič često da čitam hrvatsku i naročito slovensku štampu. Uvek treba da vidimo kako "dišu komšije".
Svi mediji kako kažu ovaj termin novogovora iz "regiona" su objavili vest da je Slovenija zabranila gostovanje, predavanje dr Semira Osmanagića tvorca bosanskih piramida, čoveka koji tvrdi da su bosanske piramide starije od egipatskih. Akademija reagovala da je prevarant sa velikim P. Sve slovenske institucije su prihvatile predlog akademije i otkazali Osmanagića. Vrlo ugledni arheolozi u Sloveniji su se oglasili i rekli lik je PREVARANT! Doviđenja iz Slovenije! Može da drži predavanja ali u kafanama, sedeljkama uz sir i mekike.

Kod nas likovi poput Osmanagića ne samo da gostuju po televizijama sa n.frekvencijom nego prelaze cenzus i odlučuju o sudbini Srba.
Naravno demoratija, glas naroda, to samo govori koliko je naš narod OBOLEO, IMA KANCER UMA! Bolestan smo narod.

Jer vi zajebavate da za ove opskurne likove sa Bakaninfo treba UDBA?
Ne zajebavajte, ne mogu da se saglase da li vanzemaljci imaju zelene oči ili ne.
Боље поређење се није могло дати. 
Гдје се сјети Османагића?
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(25-02-2024, 10:52 AM)Шумадинац Пише:  
Дај бре... Да ли је могуће да качиш ове зезанције?
Одговори

А зашто да не качи? Ово је генијално направљено и боље показује нашу политичку, односно удбашку стварност него на стотине тупавих интервјуа и емисија на још глупљим агитпроповским медијима.
Одговори

Шумдијо, кад постављаш снимке дај бре неки коментр да не би нагађали шта си хтео да кажеш.
Иначе, ово је дно каљуге у којој се ваљају актери наводне опозиције. Не треба бити посебно оштроуман да би закључио
ко је режирао ову по Србе трагичну бурлеску која ће обесмислити опозиционо деловање национално оријентисаних појединаца или покрета.
Одговори

(23-02-2024, 06:40 PM)Капетан Пише:  Volič često da čitam hrvatsku i naročito slovensku štampu. Uvek treba da vidimo kako "dišu komšije".
Svi mediji kako kažu ovaj termin novogovora iz "regiona" su objavili vest da je Slovenija zabranila gostovanje, predavanje dr Semira Osmanagića tvorca bosanskih piramida, čoveka koji tvrdi da su bosanske piramide starije od egipatskih. Akademija reagovala da je prevarant sa velikim P. Sve slovenske institucije su prihvatile predlog akademije i otkazali Osmanagića. Vrlo ugledni arheolozi u Sloveniji su se oglasili i rekli lik je PREVARANT! Doviđenja iz Slovenije! Može da drži predavanja ali u kafanama, sedeljkama uz sir i mekike.

Kod nas likovi poput Osmanagića ne samo da gostuju po televizijama sa n.frekvencijom nego prelaze cenzus i odlučuju o sudbini Srba.
Naravno demoratija, glas naroda, to samo govori koliko je naš narod OBOLEO, IMA KANCER UMA! Bolestan smo narod.

Jer vi zajebavate da za ove opskurne likove sa Bakaninfo treba UDBA?
Ne zajebavajte, ne mogu da se saglase da li vanzemaljci imaju zelene oči ili ne.

Ниси се извинио за вређање једног дела гласачког тела које је гласало за "Ми...".
Читам овај твој коментар и нешто ме копка.
Да ли је теби српски језик матерњи језик?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Не знам шта се догодило код њих али од Несторовића ме ништа не чуди.Обратите пажњу да је рачун покрета отворен на његово име па се присетимо претходног "покрета" змајева који је у ствари педерско удружење којем су само променили име(уз исти ПИБ ) али и наследили озбиљне паре на рачуну.Нестор се увек примиче парама . . . како "народном " доктору и приличи.Не знам да ли сам постављао изјаву жене из удружења отетих беба како су се провели у разговору са њим пред прошле изборе када су требали да се договоре да подрже змајеве ?О Нестору гарант имају нешто озбиљно у фиоци.Ово Павићево колутање очима код Марића говори више од речи.
Одговори

http://91.222.7.145/hronika/aleksabndar-...spice.html

Сјајне изјаве,наставља да добром праксом.
Са друге стране су Југословени,не заборавите.

Увек од два зла има мање,то нам је понуда.Мнооого мање зло је садашња власт од опозиције ко то не схвата,нема му помоћи.
Одговори

Не бојим се ја за старе комуњаре који у овоме препознају некакву памет. У оваквој Србији просперирају као да је девесто педесета.
Одговори

Ево,још једне,ко зна које по реду,шансе за опозицију.

Биће занимљиво видети на коју ће страну Двери,разни лажни родољуби итд.Кобојаги су за нове изборе,сад када су избори извесни веселници не знају где ће.

Филигрански потези снс-а.Мада,биће им тешко.Паклено тешко.Ако накрпе 51% опозиција у Србији наредних пар година неће постојати.

Биће занимљиво..
Одговори

Како је изгледао разговор Несторовића и Боројевића док су још били са змајевима са родитељима отетих беба можете чути од 19-ог минута."Ја знам за ово њихово,то се и мени једном догодило,послали ми пет а до мене стигло троје беба аххааааххххааа " https://www.youtube.com/watch?v=LYHp2G7tMSk
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним