Поруке: 1,274
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
299
Служба се баш дохватила кинематографског рада последњих годину-две дана. Само штанцују радове на сличну тематику. Почели су са "Убица мог оца", наставили са "Државним службеником", ево нам сада првог комуњарског "пара" после Броза и Јованке а већ снимају серију о акцији "Сабља".
Поруке: 1,173
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
250
Ајд што нису нашли глумце који личе на Ђинђића и Коштуницу али ћелави Момир Булатовић зар нису имали перике
Поруке: 75
Теме: 0
Придружен: Oct 2020
Углед:
26
Сценарио није лош. У значајној мери се поклапа са доступним сведочењима актера тих догађаја, има ствари и неких детаља који су зарад драматизације промењени. Што се тиче улога има оних који су одличне урађене, а има и очигледних промашаја.
Тема серије је тако постављена, да обрађује тих пар дана, тако да се не види шири контекст, како се заправо довде дошло и зашто тадашња власт удара на ову "дивну" породицу? Ми који добро памтимо деведесете знамо одговор, али стижу и нове генерације које о том периоду знају јако мало, па сад величају Слобу као неког великог државника и борца за Српство.
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Циљ ове серије колико контам да су "зли досовци" хтели да ухапсе "невиног" Слобу...
Нека лајт варјанта Романових у Русији.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 457
Теме: 1
Придружен: Feb 2021
Углед:
64
По мени, изручење Милошевића Хагу је Ђинђићева грешка.
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Mислим да је Вук Костић маестрално одиграо Легију.
По мени реално најтежа улога у целој серији.
Тешка серија, јежим се од ових времена и лика Милошевића.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.