Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРОТЕСТИ И БЛОКАДЕ 2021/22

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шуми јер су ово све комунисти....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-12-2021, 11:36 PM)Mekenzi Пише:  Шуми јер су ово све комунисти....

Нису, али их воде следећи комунисти који су гори од Овог:

- Ђилас
- Поздерац
- Борко Стефановић
- Зељеновић
- Мариникa Тепић
- Дамљан Кнежевић
- и др.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Што се тиче нашег Бола будушчијег МЈАСТОБЉУСТИТЕЉA и осталих монархиста..... Па, ту су где су. Морају бит' с народом.

Д М
Одговори

https://sdcafe.rs/foto-oko-1000-smederev...veslackog/

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(05-12-2021, 10:00 AM)смедерево Пише:  https://sdcafe.rs/foto-oko-1000-smederev...veslackog/

Јел су изашли и они твоји из катакомби?  Јок

Д М
Одговори

Не знам да ли сте приметили од када је Вучић увео "зборове" са сељацима која је разлика између београдске елите која нема појма какво је реално стање на терену до људи који живе по српским селима који су домаћини људине.

Београдска елитна "прича" све је кул, све је супер сплаварска шугава музика, комунистички навијачи који врцкају као "педери" све истетовирани и набијени хемијом и сав комунистички смрад  и отпад који  долази из Београда.
Ти људи су разваљени од силних лекова, дрога, чега све не.

Међу посљедњим Србима за каквим трагамо са широким носом је старина од 74 година Браним Кокановић.
Старина свака част. 
Реко човек 3 пута оном олошу лице:

Цитат:Ja sam njima rekao: u moju njivu ne može ući niko bez dogovora, a ko pokuša na silu da uđe - ja ću da ubijem", odzvanjaju u sali reči Branimira Kokanovića (74) meštanina Gornjih Nedeljica, koji se nije libio ni da se suprotstavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
[Слика: 757.jpg]

Људино, тебе за предеседника моментално.

Такви се траже као Бранимир.

Са тим ставом и погледом. То је тај ген који је тукао турке, угаре, бугаре, комуњаре...

ОДМАХ,
САДА,
ТУ!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јесте, зато га одма' посетила озна да виде са чим ће да брани њиве.
Одговори

(06-12-2021, 12:11 AM)Бенито Пише:  Јесте, зато га одма' посетила озна да виде са чим ће да брани њиве.

Нека, нек га муче, нек га убију, нек му отму комунисти није ни први ни последњи, ал је према себи и богу чист.
Рекао је пркосно шта мисли. Није саг'о главу и ћутао.

РИО ТИНТ0 НЕ СМЕ ДА УЂЕ!

Ако они дођу затроваће целу западну Србију. 800 хиљада хектара ће уништити. 22 села сравнити са земљом. 30 хиљада људи раселити. Дрину затровати. Пијаћу воду загадити у бунарима ће бити сона киселина...

Ону природну лепоту Долину Јадра ће претворити у јаловиште и депонију.

Дал' си белац,црнац, индијанац, дал си за жуте, зелене, црне, црвене, ванземаљце не сме се дозволити да ови уђу...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Ноле се огласио, глумци се огласили, Вања Грбић се огласио....

Него, дедер шта каже црква, инфлуенсер Порфирије са инстаграма, Епархија Ваљевска, јер су за рудник  да им Рио Тинто у 22 села сравни све Цркве  и свештенство и монаштво протера у Јадру а прва на нишану је у Горњим Недељицама или нису или ће продати црквену земљу страним инвеститорима за шаку долара ко што су пристали да им потопе Ваљевску Грачаницу...

Дедер нек рок стар Порфирије једном изађе пред народ к'о чо'ек и нек каже каква је судбина цркве, верских објеката, субјеката, народа у Јадру, нек позове ове из Тинта да одустану од пројекта.

Ил' си уз народ ил' нису ил' гледају само како кеш и девизе да кану у буџет цркве.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-12-2021, 10:30 PM)Бенито Пише:  
(02-12-2021, 07:34 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: 211202-tvit.png]

https://i.postimg.cc/s2vDmTFz/211202-tvit.png

Скојевац

Шта јој би са Де Голом?  Кидање Кидање Кидање

Каже да бију српске четнике? Колико сам ја упознат, на власти је Милевићева банда а у овој опозицији је Стамболићева банда а они су сви изашли из Јосиповог шињела.

Ни код једних, ни код других нема четника. Четници су антифашисти и антикомунисти. За ове неокомунисте не знам шта су. Није ми јасно одакле извире та гамад али знам да ако их се брзо не решимо да смо готови.

Њих морамо да се решимо по сваку цену, ако треба и по цену грађанског рата. Нема разлике између Милошевићеве и Стамболићеве банде. Ми овде немамо никога ко је супростављен неокомунистима. Нарочито се треба чувати Бошка Обрадовића и Двери. Он је тежак неокомунистички камелеон.
Одговори

(06-12-2021, 12:27 PM)Mekenzi Пише:  Ноле се огласио, глумци се огласили, Вања Грбић се огласио....

Него, дедер шта каже црква, инфлуенсер Порфирије са инстаграма, Епархија Ваљевска, јер су за рудник  да им Рио Тинто у 22 села сравни све Цркве  и свештенство и монаштво протера у Јадру а прва на нишану је у Горњим Недељицама или нису или ће продати црквену земљу страним инвеститорима за шаку долара ко што су пристали да им потопе Ваљевску Грачаницу...

Дедер нек рок стар Порфирије једном изађе пред народ к'о чо'ек и нек каже каква је судбина цркве, верских објеката, субјеката, народа у Јадру, нек позове ове из Тинта да одустану од пројекта.

Ил' си уз народ ил' нису ил' гледају само како кеш и девизе да кану у буџет цркве.

Синовaц, стани мирно док се обраћаш већем чину од твог!   табаџија

Д М
Одговори

(06-12-2021, 12:51 PM)darkob Пише:  
(02-12-2021, 10:30 PM)Бенито Пише:  
(02-12-2021, 07:34 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: 211202-tvit.png]

https://i.postimg.cc/s2vDmTFz/211202-tvit.png

Скојевац

Шта јој би са Де Голом?  Кидање Кидање Кидање

Каже да бију српске четнике? Колико сам ја упознат, на власти је Милевићева банда а у овој опозицији је Стамболићева банда а они су сви изашли из Јосиповог шињела.

Ни код једних, ни код других нема четника. Четници су антифашисти и антикомунисти. За ове неокомунисте не знам шта су. Није ми јасно одакле извире та гамад али знам да ако их се брзо не решимо да смо готови.

Њих морамо да се решимо по сваку цену, ако треба и по цену грађанског рата. Нема разлике између Милошевићеве и Стамболићеве банде. Ми овде немамо никога ко је супростављен неокомунистима. Нарочито се треба чувати Бошка Обрадовића и Двери. Он је тежак неокомунистички камелеон.

Све си добро изтолковaо осим три задње реченице. Све су опозиционе странке, као и владајуће странке из комунистичког шињела. Нарочито Кизови жутаћи које су веће комуњаре чак и од Вулина и Дачића.

Једино треба подржати Двери, Равногорски покрет и остале монархисте који никада нису били на власти. A и критиковати их кад затреба. Засад нема боље опције.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним