Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРОТЕСТИ И БЛОКАДЕ 2021/22

Све су опозиционе странке, као и владајуће странке из комунистичког шињела. Нарочито Кизови жутаћи које су веће комуњаре чак и од Вулина и Дачића.

Кукууу Црни Шуми шта је ово са Поздерецеми Тајкуном и осталим жутаћима са комшијског комунистичког брда у народу познато као Дедиње

[Слика: 0303foto-Fo-Net-Aleksandar-Barda.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Гледам ово испред председништва...

Туга...

Мировић у оделу и кравати и Удба Дамњан...

Дођи испред кордона и тако ћаскају и ај ћао....

90-их се ударало на кордон...

Ово сад сека персе...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Ухапсише Дејана Петра Златановића и то уживо.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Видео сам. Пре тога су ухапсили још једног новинара Србин.инфа

Може да се види последњих три-четири минута

Одговори

(15-02-2023, 11:26 PM)Mitic Пише:  Видео сам. Пре тога су ухапсили још једног новинара Србин.инфа

Може да се види последњих три-четири минута

Да, јадан Деки. Добар човек.
Ужаснут сам. Ужаснут 

Пи* ке из парламентарне опозиције ћуте.

Ено га Бошко пије пиво у елитној пивари у сред Теразија.

Боле га туки за Декија... 2 сома евра сваки месец из буџета које луд да прља салонске ципеле и да их цепа по асфалту.

Лепше испред микрофона у гоплој сали..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Svi koji su preteli ubistvima, neredima, batinjanjem ljudi, u skladu sa zakonima Republike Srbije, odgovaraće pred nadležnim državnim organima, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što se večeras u Predsedništvu Srbije sastao sa predstavnicima MUP, BIA, VBA i VOA.

https://n1info.rs/vesti/vucic-ne-treba-m...-da-radim/
Одговори

После пада сваког комунизма, долази

ШТА?

Грађански рат или Револуција.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-02-2023, 08:43 AM)Mekenzi Пише:  После пада сваког комунизма, долази

ШТА?

Грађански рат или Револуција.

Ваљда - Контрареволуција?
Одговори

УНС: Тражимо да полиција одмах на слободу пусти Дејана Златановића

https://www.uns.org.rs/saopstenja/141141...ovica.html
Одговори

Овај може владати још деценију ако је судити по реакцији народа који живи у овој омеђини од државе.
Ликови који наводно хоће да сруше Овај дошли су да се усликају испре председништва, одраде посао и... ајмо на пићенце па кући.
Додуше, неки су одведени у притвор како би објаснили сврху "устанка"... по мени, сретењски "устанак" 2023 био је у организацији Овај.
Дај боже да грешим али нешто ми говори да смо гледали само једну од реприза из протекле деценије.
Упс, заборавио сам снајпер!
Нешто се размишљам како је у Београду много више цеви него у Бачкој Паланци, ал ето, баш је Бобачек имао цевку која је требала да
укреше почетак буне...
Нешто се мислим како су ови из службе све мање креативни. На ову копи пејст причу нико више не наседа.
Одговори

(16-02-2023, 03:49 PM)Јеремија Пише:  Овај може владати још деценију ако је судити по реакцији народа који живи у овој омеђини од државе.
Ликови који наводно хоће да сруше Овај дошли су да се усликају испре председништва, одраде посао и... ајмо на пићенце па кући.
Додуше, неки су одведени у притвор како би објаснили сврху "устанка"... по мени, сретењски "устанак" 2023 био је у организацији Овај.
Дај боже да грешим али нешто ми говори да смо гледали само једну од реприза из протекле деценије.
Упс, заборавио сам снајпер!
Нешто се размишљам како је у Београду много више цеви него у Бачкој Паланци, ал ето, баш је Бобачек имао цевку која је требала да
укреше почетак буне...
Нешто се мислим како су ови из службе све мање креативни. На ову копи пејст причу нико више не наседа.

Ништа ниси погрешио.
Одговори

Делим ваше мишљење. Види се и по овим медијским стручњацима, хладни су као шприцер. Да је нешто озбиљно, не би били такви (страх се не може прикрити). И по њима се може видети да ли је нешто озбиљно или небитно.
Али, с друге стране, они мало по мало па "чачну" Русију, у негативном контексту, што би рекао Небојша Крстић. Тј. полако припремају јавно мњење за оно...Е то може да буде контрапродуктивно и да им се онда уозбиље фаце.
Одговори

Шта ако је била јуче вежба "Издаја 2023".

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним